Jump to content
BulForum.com

Тема за новобранци (кое, къде, как, защо)

break

Recommended Posts

Мисля, че ще е добра идея да се добави и тази тема по горе. линк, ей така просто за да се охлажда ентусиазма за безмислени спорове.

едит: точно за това.

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Ако ми дадеш някоя по-добра причина, за да сложа линк, освен за охлаждането (което е добро за през лятото между другото), тогава може би ще сложа. ;)

Но според мен онази тема си беше една напълно изпразнена от смисъл тема. Ако автора й беше прочел поне веднъж правилата на форума (а те не са и нещо по-различни от останалите форуми), то може би изобщо нямаше да се стигне и до отварянето на такава. А и да бе се стигнало, най-малкото можеше да ползва търсачката (в правилния раздел) за вече отворена подобна.

И сега тъкмо да благодаря на админите, че толкова често сменят домейна на форума. Така научих нов трик как да си редактирам по-бързо линковете в поста. :)

Edit:

Xciter said:
едит: точно за това.
Все пак не мисля, че трябва да се постъпва така. Тази тема (а и форума) не е за да стресираме новодошлите и да се пресмеем на сбъркалите, а за да се помогне на всеки нуждаещ се от това, така че да може по-бързо да опознае възможностите на форума и по-лесно да стане на нивото на останалите в него.

• 5 weeks later...

Може ли линковете за помощ за новобранци да се update-нат, понеже са свързани със старото име на форума и съответно препращат към страници, които не могат да бъдат намерени?

Zaec said:
Може ли линковете за помощ за новобранци да се update-нат, понеже са свързани със старото име на форума и съответно препращат към страници, които не могат да бъдат намерени?
Еми триеш forum.wrzru.com и бишеш на негово място bulforum.com и се оправя :)

dunata said:
Еми триеш forum.wrzru.com и бишеш на негово място bulforum.com и се оправя :)

Абе то си е ясно, ама ако си новобранец...може и това да не е много ясно. :P

Mмм да. Ъпдейтнати са вече. Много често почна да се сменя името вече и почнах да забравям да ги оправям. :)

• 3 weeks later...

В профила на всеки потребител има една графа "Additional information", точно под "Communicate". Не откривам откъде може да се попълни (или въобще не е предназначена за попълване от юзера, а от някой от модер. или админ.)?

• 1 year later...

Как може да се прочисти дадена тема от постове, визирам колегата lithrone_s който в една своя тема, имаше 2 страници с коментари, после му изчезнаха и в сегашния момент има около 8 коментара само. Искам да поизчистя една моя тема, че е малко объркваща вече с толкова много постове, искам да се махнат постовете за нещата които вече съм продал.

Въпрос 2. По какви заслуги се отива в група Members + или общо казано над група Members?

Някой модератор е затрил мненията най-вероятно.

Колкото за групите - видял ли си че всички в тези групи са от първите потребители на форума. Тия групи не ги гледай въобще. Доколкото си спомням няма никакво значение в коя си. От обикновените говоря, не за баннатите или админската.

• 3 weeks later...
  Zaec said:
В профила на всеки потребител има една графа "Additional information", точно под "Communicate". Не откривам откъде може да се попълни (или въобще не е предназначена за попълване от юзера, а от някой от модер. или админ.)?
Тва е място предназначено за Custom Profile Fields към профила, като такива могат да бъдат видими, невидими за потребителя, с право на редакция от него или само от глобални модератори/админи. В случая за теб няма нищо което да виждаш или да редактираш.

kennyg said:
Въпрос 2. По какви заслуги се отива в група Members + или общо казано над група Members?
Няма формулирани такива.

mIRCata said:
Колкото за групите - видял ли си че всички в тези групи са от първите потребители на форума. Тия групи не ги гледай въобще. Доколкото си спомням няма никакво значение в коя си.
Всъщност Members+ можеше нещо да си редактира или трие, а ++ можеше още нещо + достъп до служебен форум да даваш акъл. Общо взето трябва да си по-доверен човек.

На кого трябва да бутна рушвет, че да ми увеличи капацитета на кутията за ПМ-и :laughing:

С други думи, това възможно ли е, практика ли е?

XpucTyyy said:
На кого трябва да бутна рушвет, че да ми увеличи капацитета на кутията за ПМ-и :laughing:

Възможно е. Не е практика.

XpucTyyy said:

А колко е трудно да триеш старите? Нещо изключително ценно ли пазиш там?

JDFU said:
До колкото знам + и ++ членовете могат да затварят свои теми, да им редактират заглавията, да изтриват свои постове и още няколко подобни. Кой да получи + или ++ се решава от ръководството на форума.

Е добре а за кво тогава до ся не съм видял нито един от членовете които да имат такива плюсове. И да попитам още нещо след като някой получи нещо такова от "ръководството на форума" как го разира от ПМ ли от кво и също така можеш ли направо сам да попиташ някой мод на ПМ да получиш такова "повишение"

Dunc said:
Е добре а за кво тогава до ся не съм видял нито един от членовете които да имат такива плюсове. И да попитам още нещо след като някой получи нещо такова от "ръководството на форума" как го разира от ПМ ли от кво и също така можеш ли направо сам да попиташ някой мод на ПМ да получиш такова "повишение"

++ имат тия привилегии, докато + са си само в гъзарска група за един или друг вид заслуги в близкото или далечно минало.

• 1 year later...

Автоматично не. Koпирай текста, който искаш да цитираш, след това както е маркиран ползвай бутона "Wrap in quote tags" и се получава.

Напоследък като гледам темите, на тая баш и е дошло времето да се изкара от прахта...

Хареса ми отговора на "Как да стана модератор?"

Има много вжно условие.

1. Трябва да имаш знания и умения.

2. Да си направиш собствен форум "там можеш да бъдеш какъвто си щеш...даже и Админ wink.gif"

3.Нямаш шанс "зсега местата са заети"

4. обърни внимание на точка 1 и 3

5. Не на оследно място по значение е да се обърнеш със директен въпрос към самите Администратори.Както Дриймър обича да се изразява " Или спазваш правилата или мястото ти не е тук" . Предполагам ще обявят чрез държавен вестник когато се освободи място за Модератор wink.gif

:lol:

• 5 months later...

Гледам, че доста хора embed-ват клипове от youtube. Като се опитах да копи-пейст-на кода, гененриран от "embed" - го изкара като текст.

Как става туй чудо?

Ред: (facepalm) благодаря!

On 5/6/2010 at 10:22 AM, Antares said:

Гледам, че доста хора embed-ват клипове от youtube. Като се опитах да копи-пейст-на кода, гененриран от "embed" - го изкара като текст.

Как става туй чудо?

Използвай най-дясната иконка-бутон за вмъкване - media.png (Insert media)

Я пуснете хинт как се вижда, кой колко поста има в тема. Виждал съм го няколко пъти във форума някой да пуска такава информация. Освен ако не е някоя функция изискваща специални права.

On 5/6/2010 at 10:36 PM, JDFU said:

Щракни на линка "348 Replies" на тази тема..

ОФФФ. Гледай къде го били сложили :) Никога нямаше да се сетя :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...