Jump to content
BulForum.com

poznai

Members
 • Content Count

  1687
 • Joined

 • Last visited

About poznai

 • Rank
  слабохарактерен
 • Birthday 03/06/1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  безинтересен

Recent Profile Visitors

1644 profile views
 1. Освен тук да питам. Досега не съм имал андроид телефон. Но мисля да си взема такъв. Основният проблем, който още се чудя как да преглътна, са огромните размери. Нямам идея къде ще го държа. Но да питам по същество. Кое е по-добре, Samsung S9 256 gb 4 ram или S10e 128 gb 6 ram? Или пък направо S10, ако си струва, макар че е по-голям от S10е. Аз карам с един телефон, докато не го строша, та затова гледам да взема нещо що годе модерно, да ме изкара няколко години.
 2. Някой да си е взел нова камерка и да се похвали нещо? :Д В крайна сметка, някой има ли камера, дето да може по един или друг начин да се виждат номерата с разминаващи се коли вечер?
 3. Мерси, deus. Теди, 7 санта е като визитка горе долу.
 4. Лидл ще пускат видеорегистратори другата седмица. Там можеше да се връща, ако не те кефи, нали? https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=12932
 5. Взе ли я тази самобръсначка? Ако да, някакви отзиви?
 6. ГОТ го гледам, само за да не изтърва момента да хейтвам навреме идиотския сериал, който на моменти чак превъртам. Нямам представа защо хората са луднали по него. Та чак по 2-3 пъти го гледат, да не изтърват някоя мимика от някой си момент. Иначе, ако не друго, лафове има. За съжаление, цици вече няма, В Спартак обаче, има бая. Даже скоро гледах една актриса оттам в друг сериал и си викам, ела бе гълъбче, ко ми се праиш, виждал съм те и теб дибидюс. :Д
 7. Не мисля, че 30 фпс е смех, за под водата конкретно. Или пък някаква нужда от 4К да се снима. Освен, ако нямаш такава разделителна, на която да го гледаш. Да не говорим и за големината на файловете, дето прави. Така е. Даже преди YI 4K+, нямаше друга с 60 фпс. След нея и GoPro изкараха 6цата си. Като гледам и сравненията между двете, още не мога да си обясня двойната разлика в цената.
 8. Кофти... Аз имам YI 4k+, който има някакъв стабилизатор EIS, но не съм тествал...
 9. Те антиклатачките са една камара пари. А тези електронните ли, как се водят, не знам колко работа вършат. Кой модел на шиаоми ползваш?
 10. Т.е., основното е да са жълти и полялизирани.
 11. Някой използва ли очила за шофиране? От кратко разучване, разбрах, че тези двете марки предлагат нещо добро по темата, но и цените им са бая "добри" http://www.drivewearlens.com/effect.php https://www.zeiss.com/vision-care/en_de/products-services/spectacle-lenses/drivesafe-lenses.html 300-600 лв.... Някакъв задоволителен аналог на сносна цена?
 12. Според зависи какъв е ссд дискът, дават живот на запис от 80 до 150 TBW. Т.е., ако го ползваш само за системен диск, от който предимно да четеш, а да не записваш и триеш постоянно, ще те изкара доста повече. Но ако го ползваш като дейта диск, да точиш ежедневно филми, работиш с обемисти файлове и въобще всичко, което генерира записи по диска, ще стигнеш по-бързо до края му. Или поне така казват. Може да си смъкнеш Crystal Disk Info и да следиш тази информация. Аз на моя системен, за 5 години имам 20 TBW.
 13. Аз не бих работил на комп без ссд. Ако ти трябва само за системен, 120 ще те оправят. Когато избираш, гледай и какъв живот им дават и ако ще го ползваш не само за системен, поглеждай чат-пат къде си със записите.
 14. За хората, използващи радар детектори, това го получих преди малко по мейла: Уважаеми клиенти, След множество проучвания успяхме да установим точната лазерна честота, на която излъчват новите три-под мобилни камери AVH–S1 и вече имаме решение как да се предпазим от тях. Един от основните проблеми е, че тази камера използва лазерен лъч който е много тесен и е насочен ниско долу към регистрационния номер на автомобила и това е причината радар детекторите монтирани на предното стъкло на автомобила да я засичат много рядко. Тъй като лазерът е насочен на 40-50 см по-надолу от нивото на радар детектора, ние сме в процес на разработка на качествено нов подход и съвсем скоро ще въведем следните промени: 1. След като установихме точната лазерна честота на излъчване на AVH–S1, ще променим фъмуера на радар-детекторите, така че да засичат правилно камерата. 2. Ще предложим допълнителни водоустойчиви лазерни сензори (към сегашните детектори StelthRG/RG300), които ще се монтират на нивото на табелата на регистрационния номер, към която е насочено излъчването на лазера за измерване скоростта, и съответно разчитането на регистрационния номер. Лазерните сензори за Stelth RG300 ще се свързват към USB порта, така че радар-детекторът да може свободно да се сваля. Монтажът на Stelth RG (скрита система) също ще бъде променен, така че да може по-ефективно да улавя новите камери. Моля следете постоянно информацията която изпращаме до Вашите е-мейли, където ще е описано точно какво трябва да предприемете. Надяваме се до няколко дни да можем да Ви информираме кога ще бъдат готови лазерните сензори и на каква цена ще можем да Ви ги предложим. До тогава, шофирайте внимателно, с едно на ум, че все още не сте достатъчно защитени от новите камери. ПОЗДРАВИ, RADAR EXPRESS
×
×
 • Create New...