Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Awe molq vi se pomognete mi!

Tarsq edna pesen,neznam kak se kazve no znam 4e q pee nqkakvo romansko mom4e :( !Ne e o-zone ili pone tqhnite 3 pesni!Po 10 o6te ot se ga,MERSI!

Щом е румънска би трябвало да я знам :D Подскажи малко.Какъв стил е?Нещо специфично в песента ?

Kой беше изпълнителя, аз съм е свалял тая, но изглежда съм е изтрил, кажи кой е изпълнителя и ще ти е ъплоадна в варез-а? :blink:

МИсля че изпълнителя беше Moe. Moe- Backstabber би трябвало да е.

А някой не се ли сеща за моя рикуест oтдолу.@Fibaman май пита за същата песен.

Някой ако може да ми каже как се казва и кой изпълнява песента,която преди малко изпълниха всички участници в Star Academy преди да тръгнат към къщата.Песента е старичка и е доста известна,аз от бая време я търся.В припева се пее нещо от сорта на : "...i'm gonna live forever..."
Май се явява като химн на предаването

awe tursq edna pesen det q puskaha po mtv i tmf mnogo siq po malko s edna knijka i edna pi4ka vutre knijkata se kateri po edni nebosturga4i i vremeto se smenq imashe edin moment deto kushashe knigata ot sebe si i palishe ogun i nakraq kato izka4i nebosturga4a vidq edin gulub i padna neznam shto ama pesenta me kefi

Natasha Bedingfield - Unwritten (ako ima pravopisna greshka sorry)

Az iskam da pitam za edno parche v koeto se pee na frenski i na angliiski, ot muj i jena. Mnogo gotina melodiq, stila e nqkuv nikuv :) neshtu mejdu rap i pop ne e nova. Mersi predvaritelno.

търся една песничка ... старичка е незнам нито изпълнител нито как се казва , но се пее на френски и английски в нея нещо такова "Hey sista go , sista flow..." и после в припева : "Vule vu kushe ave moa , sesua"

П.С. : сигурно има 1000 правописни грешки ама от френски не разбирам :)

търся една песничка ... старичка е незнам нито изпълнител нито как се казва , но се пее на френски и английски в нея нещо такова "Hey sista go , sista flow..." и после в припева : "Vule vu kushe ave moa , sesua"

П.С. : сигурно има 1000 правописни грешки ама от френски не разбирам :)

Прасни тук =>Френски Rulzz :D

В новата реклама на Кока кола - 40 години с Кока Кола, има 3 Бг песни - първата е на Емил Димитров, втората на Васко Кеца, а 3тата коя е???? :unsure:

В новата реклама на Кока кола - 40 години с Кока Кола, има 3 Бг песни - първата е на Емил Димитров, втората на Васко Кеца, а 3тата коя е????  :unsure:

Третата ако не се лъжа е Тангра - Бъди какъвто си :D

Значи аз търся една песен незнам как се казва френска е и е пее едно момиче казвам момиче щето не ми се вижда много голяма на около 19 е някаде както и да е клипа е тя се скарва с приятеля си и после отива в една дискотека там се рацепва от танци и след това като излиза приятеля пак и се обяснява в любов тва е което си смомням,преди е пускаха по музикалните телевизии.10х предварително

Значи аз търся една песен незнам как се казва френска е и е пее едно момиче казвам момиче щето не ми се вижда много голяма на около 19 е някаде както и да е клипа е тя се скарва с приятеля си и после отива в една дискотека там се рацепва от танци и след това като излиза приятеля пак и се обяснява в любов тва е което си смомням,преди е пускаха по музикалните телевизии.10х предварително

Това ли е :confused

абе ония ден по катра чух следното парче. call me i'm feeling so lonely... и след това се включват някви цигулки. ако се сеща някой кое е да пише ЛС нах-добре щото много спам в тая тема :bgrin:

едит: пее жена :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...