Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  nelio said:
Някой намери ли я тази песен, че наистина е готина?

Песните са общо 3:

1. Song: Smf - Hahaha

2. Song: Kat - Gimme da Bass (A Lusion Remix)

3. Song: Zanza Labs - Control The Mind (Original Mix)

Пише го в инфото на видеото. ;)

А аз от няколко дена не мога да се сетя как се казва една песен. По-скоро е електронна музика. Прилича на тази, с подобни звуци и е горе долу такова темпо. Би трябвало всеки да се сети ако я чуе. Много често я въртят по радиата, а пък по Катра FM по няколко пъти на ден.

VEKO_V said:
Здравейте!!!

Доста тарся една песен но ще ви затрудня доста защото нито знам името на песента нито кои я пее.... единстветото което знам е че се пее от ЖЕНА

песента се води ретро и не е мн барза даже бих казал че е бавна

на припева се чува нещо от рода на " аааааааааааааааа ...оооооо секто или кето" нещо такова ...

доста прелича на тези 2 песни :

Madona - Frozen.mp3

Roxette - Listen To Your Heart.mp3

Мерси предварително :)

Стрелям малко на посоки, ама пробвай с Marta Sanchez - Dime La Verdad

Значи и аз издирвам под дърво и камък една песен. Една такава с испански мотиви и испански китари вътре, но се джаскат яки бийтове по някое време. Текст не мога да ви кажа, тъй като се издават едни такива нечленоразделни звуци. Пущат я доста често из баровете напоследък. Та мисълта ми е, някой ако се сеща за нешо пододбно, да каже как се казва тая песен :unsure:

Малиии брат мн ти благодаря :) от сарце ти благодаря мн сам я тарсил точно тази песен :P ТЯ е :punk мерси батка ако си от Пазарджик ще почерпя :P

Вчера по madtv чух една готина песничка, но докато взема лист и химакал да запиша името и групата, се съмна. Не знам по mad дали името на песента или групата е първо написана, но запомних, че отгоре пишеше Granien или Granen, или нещо такова. Ако някой се сеща, да споделя :)

EDIT: Сега разбрах, че това трябва да е името на песента.

Търся една песен, която я чух по радио 1. В нея се пее: I love you always forever...Женски глас го пее това е припева, много хубава и мелодична песен. Ако някой се сеща да помага :)

VenoMan said:
Търся една песен, която я чух по радио 1. В нея се пее: I love you always forever...Женски глас го пее това е припева, много хубава и мелодична песен. Ако някой се сеща да помага :)

Donna Lewis - I Love You Always Forever

някой знае ли как се казва песента,която свири в момента на който Чев Челиоз реже ръката на онзи от филма Кранк

Търся 1 песен,въртят я отското по NRJ и City,някакъв хаус е и единственото,което съм запомнил,че се повтаря доста често Love is the answer.Някой да се сеща?

Rob Dee said:
Търся 1 песен,въртят я отското по NRJ и City,някакъв хаус е и единственото,което съм запомнил,че се повтаря доста често Love is the answer.Някой да се сеща?

Единственото за което се сещам така на прима виста е Morandi - Angels

Italiano' date='Jan 27 2008, 19:31' post='1495115564']

Единственото за което се сещам така на прима виста е Morandi - Angels

Леле голям си,майна :) Точно тя е,мерси много :beerchug

Ot edin mesec v diskotekata puskat edno mnogo qko haus parche. neznam nito kak se kazva nito na koi e no e novo. a nai loshoto e 4e i po4ti nqma tekst i kolkoto i da se opitvam da zapomnq neshto uspqvam samo : iiee ieee ieehee iiee ieee ieehehee (pee go jena) to4no kogato go kazva melodiqta utihva i sled nego otnovo zapo4va. molq nqkoi ako moje da mi pomogne da go namerq :(

Blagodarq predvaritelno

Търся една песен, често я въртяха по една от музикалните тв лятото и по катра фм са я пускали.

Пее се на испански от един писклив мъжки глас.

И още:

Някаква цигания-кючек, единствената дума която запомних е "дискотека". Пее я мъж. Пускат я по чалгарадиостанциите. И тя е стара, поне от лятото.

BelfordRoxo said:
Търся една песен, често я въртяха по една от музикалните тв лятото и по катра фм са я пускали.

Пее се на испански от един писклив мъжки глас.

И още:

Някаква цигания-кючек, единствената дума която запомних е "дискотека". Пее я мъж. Пускат я по чалгарадиостанциите. И тя е стара, поне от лятото.

Vij dali ne e tazi -----> David Vendetta feat. Akram - Unidos para la muzica

A za kiu4eka nemoga da pomogna sorry, t.e. seshtam se za edna no e mnogo po-stara Adrian Minune - Diskoteka Boom

Те са, благодаря много. Рядко питам, а още по редко ми отговарят... Така че благодаря за отзивчивостта.

Italiano' date='Jan 31 2008, 12:22' post='1495116607']

Serdar Ortac - Dansoz Това е твоята песен

Мерси! 1-вата задача да намеря името е изпълнена. Остава 2-рата да намеря само инструментал ако изобщо има. :)

Абе имаше една песен известна от 90-те ама само си спомням припева. Тананикаше се нещо от сорта на:

Дум-так дум-та-така-така дум-так ... и т.н. мноо известна мелодийка

Харабия говора не се базикам хаха

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...