Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Ако се върнеш 1 страница назад нищо нямаше да ти струва нали? :) Ама все пак айде за последно I monster-Day Dream

Благодаря, но от къде мога да предполагам, че от 300 и кусур страници тази която ме интересува ще е предишната. Благодаря все пак!

Пее някъв пич ,ама не мога точно да разбера какво..

Нещо от сорта на:

Roomie roomie roomie

или

rubi rubi rubi

и после почва да вика нещо си аааа :bgrin: :D

nqkoi da mi kaje soundtracka na Savior (1998) pls

Разбрах само че е на Дейвид Робинс и Белградския симфоничен оркестър, но никаде не я намерих :(

случайно някои да знае как се казва песента на Avril Lavigne където на клипа свири на пиано :)

Да не би да е тази :confused

Разбрах само че е на Дейвид Робинс и Белградския симфоничен оркестър, но никаде не я намерих :(

Да не би да е тази :confused

м не е тази :(

мисля че е нова те я пускат по радио CITY ама не съм видял как се казва :{

Пее някъв пич ,ама не мога точно да разбера какво..

Нещо от сорта на:

Roomie roomie roomie

или

rubi rubi rubi

и после почва да вика нещо си аааа :bgrin: :D

Kaiser Chiefs - Ruby

Накой може ли дами каже как се казва песента, която звучи на рекламата Rexona Crystal (там където с един дезодорант една ръка рисува едно момиче в клуб)? Мерси предварително!

днес чух някакъв нов вариянт на " I Just Died In Your Arms Tonight "...някой да ми каже как се казва моляяя :unsure:

ако е хип хоп...t-pain ft еди кой си има такава песен

Днес чух една много яка песен ,мисля че е стар хит ,потърсих я по това което чух от текста но не я намерих.Това чух от текста - you survive ,must survive ... there is ... i will survive ,рокаджийска песничка е .Благодаря предварително

Чух една испанска песен по Сити ТВ, в началото на която мъжът който я изпълнява започва да свирка с уста някаква мелодийка и вече после почва да пее там песента си. Дано някой се сети... :) А да и в клипа имаше бая мадами :lol:

Търся една песен,сега много е въртят по NRJ.if you tuch me lalala abe baia lalaala se pee.Мерси предварително.

Мъж и жена пеят.

Blero - Sexy Moves

Чух една испанска песен по Сити ТВ, в началото на която мъжът който я изпълнява започва да свирка с уста някаква мелодийка и вече после почва да пее там песента си. Дано някой се сети... :) А да и в клипа имаше бая мадами :lol:

Rammstein - Engel ?

Gloria Gaynor - I Will Survive

но аз ти препоръчвам кавъра на Snuff

Не е тя ,песента наподобява Bon jovi като стил първо се пее нещо си :D стига се до you believe must believe и продължава с припев there is... I will survive

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...