Jump to content
BulForum.com

Joro Filipov

Members
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

About Joro Filipov

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 05/09/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv
 1. А длъжен ли е? На заплата тук? Или е просто пожелателно и на добра воля? Не е нужен отговор!
 2. А при мен доста често информацията е с питанки и чуденки ????????!!!!???!??!
 3. Да забия и аз един въпрос към фуриозо: отскоро ме вълнува бейби тв - защо, аджеба, без декодер се хваща нормално, а през декодера има грозен надпис в средата на картината, че нямам достъп като върви?
 4. То па, по другите държави, ако могат и там го правят, да не е само в БГ...
 5. Напротив... Защо не виждам множество протестиращи пред офиса на ДЦЦ, както е пред ЕВН?! Нима не ви ограбват?! Нима не е наглост да ми лепят бележки на вратата и да ми досаждат на телефона за неща, за които нямат документи?! Може да не ми отговаряш...това не са въпроси.
 6. Ми търси си го от Гологанов, не от форума! Или ще кажеш, че ще отидеш доброволно на касата на другите да си платиш...? Тоя филм е гледан(игран) отдавна, ако всичко на Гологанов беше наред, нямаше да имам тяхна техника у нас...
 7. Не знам, дали се е кротнал, но в Кършака ту го има ту го нема, и върви логото на Гологанов - това е при родителите ми. Аз още при предното приключение минах на други....
 8. Тъкмо преглеждах дали и друг го има този проблем като Lucky Luciano
 9. Извади батериите и ги сложи пак. Пробвай. За да си сигурен, че работи дистанционното, пусни си камерата на телефона или каквато и друга цифрова камера, насочи диода на дистанционното към обектива, натискай някое копче и гледай дисплея на камерата - ако работи, ще видиш диода светещ.
 10. фурйозо, имаш лично, щом така предпочиташ
 11. къде ми е интернетааааа?.... Тракия, Скобелева майка
 12. Вчера на някой от "Скобелева майка" да му са липсвали тв и нета? Тая сутрин само цифровата я няма... edit: вече всичко е наред!
 13. На руски по тв спорт 1, при N3, приятно гледане!
 14. MIDEX, добре дошъл, хайде, че става ужасно! Единственото хубаво на форума е на път да се провали - правилата!
×
×
 • Create New...