RubbeR_HeaD Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Как се казва тази песен - мисля Judas .... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Някой знае ли как се казва песента и изпалнителя на песента от този клип. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 jop4423 said: Значи аз си търся едно нещо, което трудно може да се нарече песен...Преди малко го засякох по Сити. Неразгадаем език (съмнява ме, че изобщо е някакъв език)... В общи линии музикална гавра... Ако някой има идеи... El Chombo - Chacarron? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Аз търся едно парче, което чух по Катра ФМ преди няколко дни. Пее се от жена и е на гръцки. НА припева има нещо като пъшкане и после пее нещо от сорта на: "probra, proba ... (не6то на гръцки) .... El sexo, el sexo..." Само тези неща успях да уловя и дано ме разберете Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 LOKOMOTIVcho said: Аз търся едно парче, което чух по Катра ФМ преди няколко дни. Пее се от жена и е на гръцки. НА припева има нещо като пъшкане и после пее нещо от сорта на: "probra, proba ... (не6то на гръцки) .... El sexo, el sexo..." Само тези неща успях да уловя и дано ме разберете Tatagolosa - Micromania Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Някой знае ли кой изпълнява тази песен? Много е важно... мп3 (4Мб) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 chefoto said: Tatagolosa - Micromania Същата е Мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeXiS Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 по радио Вероника въртят 1 песен със оперен мотив , как се казва PLS Help Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 търся песента в която се пее едно "пърррррррррррр" мн е яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 NeXiS said: по радио Вероника въртят 1 песен със оперен мотив , как се казва PLS Help Да не би да е Warren G & Sissel - Prince Igor Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeXiS Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 chistacha said: Да не би да е Warren G & Sissel - Prince Igor A ne ne taq e znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 SpI7_FiRe said: търся песента в която се пее едно "пърррррррррррр" мн е яка никой ли незнае Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 SpI7_FiRe said: никой ли незнае E опитай се дадеш малко по добро обяснение ти кво оакваш поне кажи какъв стил е и всичко което се сещаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 redmadman said: E опитай се дадеш малко по добро обяснение ти кво оакваш поне кажи какъв стил е и всичко което се сещаш нз аз само тва чух от цялата песен и ме изкефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 SpI7_FiRe said: търся песента в която се пее едно "пърррррррррррр" мн е яка Baby ft. Clipse - What Happened To That Boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Някой знае ли как се казва тази песен !? Ето тук качих откъса който имам http://9d-ikonoma.hit.bg/Audio_0033.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeXiS Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 оправих се ! намерих си я ! ако някои иска да я чуе David vendetta f. Akram - Unidos para la musica Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 ами чух я преди малко по Катра..значии почва с някво пъшкане и викане и после почва много яко денс и чух нещо като 'проба' знам ли...ако някой се сеща... edit"ох ама те по-горе са питали..извинявам се..мерси мерси ,chefoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 evi^^ said: ами чух я преди малко по Катра..значии почва с някво пъшкане и викане и после почва много яко денс и чух нещо като 'проба' знам ли...ако някой се сеща... Tatagolosa - Micromania Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 хора мн ми трябва песента от тва клипче http://www.vbox7.com/play:8f20b6c0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 SpI7_FiRe said: хора мн ми трябва песента от тва клипче http://www.vbox7.com/play:8f20b6c0 Music Instructor - Superfly Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Абе на скоро чух една песничка , пееше се нещо ( Рука , рука , рукая ) майче се пееше на сръбски , ,,,, мн щте се радвам ако някой се сети за тая песничкаааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 L!GL!OtO n@ m@H@LAtA said: Абе на скоро чух една песничка , пееше се нещо ( Рука , рука , рукая ) майче се пееше на сръбски , ,,,, мн щте се радвам ако някой се сети за тая песничкаааа da ne e tazi DJ Aligator & Vspishkin-davai davai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 L!GL!OtO n@ m@H@LAtA said: Абе на скоро чух една песничка , пееше се нещо ( Рука , рука , рукая ) майче се пееше на сръбски , ,,,, мн щте се радвам ако някой се сети за тая песничкаааа Zana - Rukuju se rukuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 ох, някой я е написал...whatever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.