Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Някой знае ли как се казва тоя парчок от саундтрака към САМОЛИЧНОСТТА НА БОРН, дет върви докат трае преследването с полицията в Париж? Уф, дано некой се сеща за кво иде реч...

Има една песен, жена пее : "I'll say goodbye, and walk away from all this pain, this love will die..." дано някой се сеща за песента,да я каже коя е,мерси предварително ;)

И за още една искам да питам,значи почти съм сигурен,че пее Ronan Keating, нещо от сорта : "And I don't want the world to see me, cause I don't thing they'd understand, when everything's made to be broken, I just want you to know who I am" . Това е,ако някой знае,да пише :P

Има една песен, жена пее : "I'll say goodbye, and walk away from all this pain, this love will die..." дано някой се сеща за песента,да я каже коя е,мерси предварително ;)

И за още една искам да питам,значи почти съм сигурен,че пее Ronan Keating, нещо от сорта : "And I don't want the world to see me, cause I don't thing they'd understand, when everything's made to be broken, I just want you to know who I am" . Това е,ако някой знае,да пише :P

Nqma ni6to ob6to s Ronan Keating :D Goo Goo Dolls - Iris

1.Total Touch - I`ll Say GoodBye

Хора търса на Point Break песента дето си седат кеану с пичката в морето.Ако някои знае нещо за OST(имаше го в замунда ма няма сийд).Моля.Песента е супер зарибяваща много ще съм благодарен честно. :(

Някой знае ли как се казва песента от която успях да зпомня само това: ще напиша на БГ точно това, което се чува: "ъндър май ъмбърела" мисля, че е "under my umbrella" фрагмента, но не знам как се казва. Нова е и е арна - игрална. Дано някой се сети :)

Някой знае ли как се казва песента от която успях да зпомня само това: ще напиша на БГ точно това, което се чува: "ъндър май ъмбърела" мисля, че е "under my umbrella" фрагмента, но не знам как се казва. Нова е и е арна - игрална. Дано някой се сети :)

тук е песента :zzz

Една трудна задачка и от мен.Песента май е нова, хаус, изпълнява я жена, мн е зарибена.От нея успях да доловя само този текст от припева: "....my heart...show me..."

Ето и кратък запис(лошо качество)

http://www.bgshare.com/get_8e470d75a04aea7...9c943daae6.html

Ако не стане от горния линк пробвайте този:

http://rapidshare.com/files/29635901/pesen.mp3.html

Ето и още един сайт в случай че и двата линка не работят :P

http://www.sendspace.com/file/1r7s8h

ЕДИТ:Намерих си я...в случай че някой се интересува - Sebastien Leger ft. Gia Mellish - Hypnotized

някои знае ли как се казва песента от рекламата на соковете Cappy :)

Deep Blue Something - "Breakfast at Tiffany's"

Като е тръгнало с реклами ... песента от рекламата на кока кола - тая с аплодисменти за не знам си кво си :P

Мерси

John Farnham - "You're the voice"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...