Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Не знам дали си пробвал ама при мен изкара 50 резултата на търсенето в ДЦ-то само в хъба на датата (търсих "classic techno remix").

edit: Лично ти препоръчвам Beethoven - Fur Elise Techno Remix просто рулира :punk :punk :punk

Beethoven - Fur Elise Techno Remix го имам,

търса нещо подобно на това

DJ Mystic - Fur Elise (Classical Techno Remix)

ДЦ е нямам, но ще е пробвам, може да намера нещо

мерси

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Някой може ли да ми каже как се казва тази песен: (малко от текста)

Viva Maria, Viva Viktoria, Afrodita..... Viva ****, Viva *****

И така нататъка. :)

Ми НЛО-то бяха направили една подобна:

Вива Мария,Вива Виктория,Афродиитаа...

...страшна историяяя,Клеопатраа.

Нз обаче как се казва,сорка.

Коя е песента?

Другата, която търся, я пускат често по радиото. Женски глас пее в припева: "I'm lost without your loove, cause.... дрън дрън... don't leave me... дрън дрън... I'm lost without your love" и така

NRG_God благодаря. Остана първата! :)

Коя е песента?

Другата, която търся, я пускат често по радиото. Женски глас пее в припева: "I'm lost without your loove, cause.... дрън дрън... don't leave me... дрън дрън... I'm lost without your love" и така

Втората е на "Roger Sanchez - Lost" ;)

-ако ти,си одидеш за миг :) кои испълнява тази песен :huh: мерси!

Импулс - Ако ти си отидеш за миг :)

awe tarsq edna bg pesen deto se pee6e :"dugnete 4a6ite..kakvi bezdelnici...6te piem zdravo do zori"

sorry za 6liokovicata ama me marzi da pi6a na kirilica...

Кольо Гилъна - Безделници :)

А аз да попитам една песен, която въртят по NRJ. Нещо от сорта на:"Hey mister fati, fati you are..." Не се разбира много, но е стил Shaggy ;)

Кольо Гилъна - Безделници :)

А аз да попитам една песен, която въртят по NRJ. Нещо от сорта на:"Hey mister fati, fati you are..." Не се разбира много, но е стил Shaggy ;)

Million Stylez - Miss Fatty

Nqkoi moje li da mi dade link za Soundtrack-a na YOU GOT SERVED 4e go namiram na par4eta i sa vse tezi koito ne sa na bitkite vyv filma :(

Мога само да ти дам една от най-яките песни във филма , която е точно по време на 1 от батълите:

M.O.P. ft funkmaster flex - ANTE UP

търся една песничка доста популярно house парче беше тва лято пееше се " i have lost contact with my soul i have just lost my .... tell me what to do tell me what to say.." :) ако някой я знае да каже :(

Мога само да ти дам една от най-яките песни във филма , която е точно по време на 1 от батълите:

M.O.P. ft funkmaster flex - ANTE UP

Timbaland And Magoo - Drop e po-hubava...samo 4e nemoga da namerq drugite...ima 3-4 det namiram...drugite sa kato mygla :D

търся една песничка доста популярно house парче беше тва лято пееше се " i have lost contact with my soul i have just lost my .... tell me what to do tell me what to say.." :) ако някой я знае да каже :(

David Amo and Julio Navas - Light My Eyes

David Amo & Julio Navas - Light my Eyes

На мен пък ми тряват:

1.саундтраците от поредицата на БТВ Българите, по-специално тия сибирските парчета.

2. Има една доста стара песен със горе- долу такъв припев "I don't wonna say good bye all that summer/ mu darling I promise you ...." И после "... I ll send you all my dreams every day in a letter " и след тва не помня.

Ще съм благодарен, ако ми дадете линк за теглене или поне изпълнители и заглавия!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...