Jump to content
BulForum.com

bluedog

Members
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

About bluedog

 • Rank
  Майстор
 1. bluedog

  World of Tanks

  Бая паркинг си направил.. Почувствах се сиромах направо
 2. И аз се включвам към тотал нуубовете Някой ако я играе да остави ник да се свържем.
 3. bluedog

  World of Tanks

  Именно.Първите две игри на минус с Кралския ме убедиха да си пофармя още малко с мъника
 4. bluedog

  World of Tanks

  Аз си взех Кралски Тигър миналата седмица,но разцъквам с Тигъра повече,защото ми е малко трудно с голямото братче още.Искам да събера повечко кредити преди да мина на Т8,че трябва и оборудване да му купя.
 5. bluedog

  World of Tanks

  Нещо против да те добавя ако имам въпроси ?
 6. bluedog

  World of Tanks

  Двойка Тигри си търсят зоопарк
 7. bluedog

  War Thunder

  Започвам да се дразня на тоталната липса на мисъл в играта на болшинството танкисти.Правя 9-10 кила,5 асиста,взимам зона и кво от това,като сме останали 8 човека на половината на битката.Взели са се за Ото Кариус повечето..
 8. bluedog

  War Thunder

  Дам,ясна ми е концепцията на линията.Стоя си кротко в засада и обирам по 4-5 фрага без напрежение.По принцип си имам афинитет към тоя playstyle,ще видим докъде ще стигна.
 9. bluedog

  War Thunder

  След силното разочарование,което изпитах от StuG III G, сега Jagdpanzera ми докарва душевни оргазми Ще взема да обърна малко внимание и на авиацията,заинтригувахте ме с дискусията си
 10. bluedog

  War Thunder

  Само авиация ли играете,момци?Разцъквам от известно време,ама наблягам на танковите битки.Стигнах 3ти ранк на Вермахта,ако има ентусиасти walleryan ми е ника,може да ме добавите
 11. Някой пращал ли е багаж по автобус за чужбина да каже как стоят нещата?
 12. Кашлица,възпалено гърло,цимент в носа,температура и конюнктивит- в рамките на денонощие преди Нова годинa.Deus ex..
 13. Тъй като не намерих отделна тема ще питам тук: някой по-запознат да ме ориентира какви пари върви Emper Qubism мъжкия (оригинален).
 14. Очилата не съм ги купувал аз,та нямам нито едно от изброените. Иначе на рамките пише единствено Carrera Made in Italy и номер B8830 .В сайта им не намерих подобно нещо,гугъл също нищо не вади,което ме навежда на мисълта ,че са реплики.
 15. Попаднаха ми тука едни Карери,ама не съм особено запознат и не знам дали са оригинални или реплики. Не можах да намеря същия модел в интернет,а гугъл не вади нищо като пусна серийния номер.Пише си Made in Italy ,но нещо ме съмнява. Ако някой може да помогне..
×
×
 • Create New...