Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Тъкмо се връщам от морето и имам питане за 2 песнички. Първата е техно с женски вокал(чувал съм я в папараци) където се пее I have lost control...over my inner..нещо си не помня какво беше. Другата е ретро и се пее Каломанджеро Каломанджеро о-о нещо подобно е :). Мерси

Тъкмо се връщам от морето и имам питане за 2 песнички. Първата е техно с женски вокал(чувал съм я в папараци) където се пее I have lost control...over my inner..нещо си не помня какво беше. Другата е ретро и се пее Каломанджеро Каломанджеро о-о нещо подобно е :). Мерси

2rata e: Moonray - Comanchero

Stardus7, 10x man za Celebrate-a

znachi pesenta dnes e chux po radio city v neq se pee you already now that im alone,its ok its alright i've got something that you will like-peqt q mujki i jenski glas i se reduvat mnogo q tursa tazi pesen

Пробвай с Nelly Furtado - Promiscuous

Thief 10x А някой има ли идея за първата снощи пак я пуснаха в папараци. И още една песничка да питам ретро и жена пее в припева: I need a hot stop you gotta doin` it baby нещо такова е.

А някой има ли идея за първата снощи пак я пуснаха в папараци.

Нямаш грижи. Първата песен, която търсеше в предишния си пост е David Amo & Julio Navas-Light my eyes :woot

Не знам дали тук е мястото ,но да си питам : Някой знае ли откъде мога да си дръпна мелодииките , които се пускат в НБА 2005 дакато се играе мач.По време на самия мач.НЕ говора за саундтрака шото там ги нема

търся си една песничка тип денс-хаус дето се пее "heaven when u touch me baby" но не е на Gunter i Samanta Fox ;)

Търся гръцка песен, в която се пее Aporo memena.

Zafiris Melas - Aporo Memena ако я намериш някъде казвай wink.gif

И на мен гугъл така ми каза, ама песента е що-годе популярна, а не мога да я намеря лесно. Не съм се ровил сериозно, но все пак предвид колко безизвестни и нечувани песни има един прост сърч в ДЦ++ би трябвало да даде резултат, ама цък. :(

Днеска чух една песен по радиото,но само и запомних името,без изпълнителя...Та песента се казва it's a hard day,от кънтри стила е...Жена мисля,че е пее с един такъв дрезкав глас.Ако някой я знае моля да каже.Благодаря предварително. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...