Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Zdraveite!

Tarsya edna pesnichka. Balgarska e, puskat ya v posledno vreme chesto po BG radio, no mislya, che oshte ne e popadnala v tehnite klasacii. Baladichna, pee jena. Ne znam chasti ot teksta, no harakternoto e, che v pripeva na momenti se useshta, kak vse edno pevicata pee narodna pesen (taka i se izviva glasa). Pesenta e sravnitelno nova.

Sorry za neskoposanoto obyasnenie, no dano vi nasochi!

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Слушам по БГ радиото,че имало някаква нова бг група Melody Traffic мисля че се казва!И съм много любопитен каква им е песента! Затова,ако някой може,нека да даде линк!Казват,че били мн талантливи и понеже на I & I песничката ме зарибява много,затова ми е интересно на тия каква ще да е! 10x предварително !

как се казваше онази втората песен която лети в космоса заедно с тази на валя балканска - излял е делю хайдука ;) ?

ето тука има един списък, обаче не е никоя от тези...

http://bg.wikipedia.org/wiki/Златна_плоча_на_Вояджър

Пее една жена, много не се разбира какво пее, много , малко прилича на Berlin-Take my Breath away ;)

Песничка с част от текста I had a talk with you in my head. Техно, или нещо от сорта е.. много ще обичам човека, който ми я намери. :)

Търся две песнички:

1.Беше модерна преди време,клипа беше как едни вампири се печаха на лунната светлина в една гора до някаква каравана и май имаше някакви оранжеви дрехи ама не съм много сигурен. :D

2.Песента е хаус, май, пее се нещо от рода: "Ке паса,момбаса". Общо взето май тва е целия текст на песента.

Благодаря много на отзовалите се :P .

Някой знае ли как се казва песента от Шампионската лига?

UEFA Champions League Official Hymn :rolleyes:

2.Песента е хаус, май, пее се нещо от рода: "Ке паса,момбаса". Общо взето май тва е целия текст на песента.

Благодаря много на отзовалите се tongue.gif .

Clubworxx, Jerry Ropero & Dennis The Menace - Mombassa

Търся две песнички:

1.Беше модерна преди време,клипа беше как едни вампири се печаха на лунната светлина в една гора до някаква каравана и май имаше някакви оранжеви дрехи ама не съм много сигурен. :D

Shakedown - At Night ?

Искам да попитам как се казва песента от тази реклама?

Изчакайте да зареди малко и я изгледайте,моля кажете коя е песента,спешно ми трябва! :)

Link!

Как се казва песента от това видео-Цък :bgrin:

Хахахах,издъних се май,ама как да се загледам в долния ляв ъгъл,където всичко е замазано и има букви,като някви мацки се въртят в средата на екрана

Знае ли някой, кое е парчето от рекламата на клуб Графит? Слушам я всеки ден по БГ радио! Търся и други неща, точно от този тип!

Мерси!

Знае ли някой, кое е парчето от рекламата на клуб Графит? Слушам я всеки ден по БГ радио! Търся и други неща, точно от този тип!

Мерси!

Данеби да е: africanism all stars - summer moon (f*** me im famous mix)

Kоя е песничката от рекламата на Туборг(по-точно на играта на Туборг)Пее се "I wanna rock with U tonight..."

basto - rock with you

Търся песен от "Need for Speed Hot Pursilt 2"...Тая дето е на филмчето в началото...Мисля, че се пееше

"We go we go we go we go Down".Благодаря предварително :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...