Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Да песента се казва така, но групата се пише Babybird. тук. 10x много е яка

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Търся една песничка, балада, мисля че е старичка, връткат я по Радио 1, пее жена и се пее нещо такова: "Promise me, you'll wait for me...". Благодаря предварително!

лятото има6е един хит- зна4и една руманка мисля пее6е една мн яка песни4ка, жартяха я по дискотеките. а клипа е един такаж 6арен с едни балони ж на4алото дето се пукат :confused

да не е

activ-duar cu tine

лятото има6е един хит- зна4и една руманка мисля пее6е една мн яка песни4ка, жартяха я по дискотеките. а клипа е един такаж 6арен с едни балони ж на4алото дето се пукат :confused

пробвай това

ПС: Може и да е някоя друга на о-зоун, обаче си спомням, че на една се пукаха балони, ама може и да съм се объркал :D

Май че беше Babybird - You're gorgeous ма не знам точно... Ще те излъжа... Виж май че е тази.

Да точно тази е! :) Благодаря много!

А някой знае ли тази песничка: На клипа имаше една катеричка, която натискаше една ръчка (онази дето се натиска и гърми бомба) и гърмяха едни бомби и се чуваше - Бум - бум - бум - бум-бум-бум! :lol: Ако някой е знае да пише, пееше се също нещо: You make mi fire...

Благодаря предварително.

ПС: Може и да е някоя друга на о-зоун, обаче си спомням, че на една се пукаха балони, ама може и да съм се объркал

ne ne.. edno momi4e pee. ne e na o_zone...to4no tazi za koqto se se6ta6 e.. s balonite..no nz kak se kazva :(

Edit: ima6e i o6te edna pesni4ka deto nz kak se kazva i koi e izpalnitel.. pak be6e hit qtoto i be6e ne6to ot roda na - sente corasson.. ne6to takova se pee6e :)

Търся една песничка, балада, мисля че е старичка, връткат я по Радио 1, пее жена и се пее нещо такова: "Promise me, you'll wait for me...". Благодаря предварително!

Mnogo gotina pesen :music :love Beverley Craven - Promise me

enjoy :) Nqma za6to

Да точно тази е! :) Благодаря много!

А някой знае ли тази песничка: На клипа имаше една катеричка, която натискаше една ръчка (онази дето се натиска и гърми бомба) и гърмяха едни бомби и се чуваше - Бум - бум - бум - бум-бум-бум! :lol: Ако някой е знае да пише, пееше се също нещо: You make mi fire...

Благодаря предварително.

Junior Senior - Move Your Feet?

За това се сещам с катеричка, която накрая взривява земята.

ne ne.. edno momi4e pee. ne e na o_zone...to4no tazi za koqto se se6ta6 e.. s balonite..no nz kak se kazva :(

Ти провери ли за activ-duar cu tine? Бяха ти я написали по-горе и тя напълно отговаря на описанието.

Някой да знае как се казва това парче .... Цък

Warren G & Sissel - Prince Igor

Някой назад във темата беше отговорил ама не си спомням кой

Търся една чалгийка в кяото се пее за един разбивач на сърца. Който може да има всяка и т.н.

Ако някой е бил вчера на съзтезанието на Нутрим по култоризъм, то ще сети. При волнатап рограма на Орлин от Пловдив я пуснаха.......айде ако някой се сети да драсне едно ЛС

Търся една чалгийка в кяото се пее за един разбивач на сърца. Който може да има всяка и т.н.

Ако някой е бил вчера на съзтезанието на Нутрим по култоризъм, то ще сети. При волнатап рограма на Орлин от Пловдив я пуснаха.......айде ако някой се сети да драсне едно ЛС

Probvai s Magda - Bog na liubovta . Hubavo e da ima6 sestra koqto da razbira 4algite - kato imam vaprosi se obra6tam kam neq :)

Ти провери ли за activ-duar cu tine? Бяха ти я написали по-горе и тя напълно отговаря на описанието.

ups ne sam go vidqla toq post. dam sa6tata. thanks :)

PS: znam 4e dosta se otklonqvam ot temata ama emam edin malko tap vapros i vse pak 6e serdvam ako mi kajete: kak citirate nqkoj..smisal taka 4e sa izleze i nika i datata a ne samo napisanoto???

PS: znam 4e dosta se otklonqvam ot temata ama emam edin malko tap vapros i vse pak 6e serdvam ako mi kajete: kak citirate nqkoj..smisal taka 4e sa izleze i nika i datata a ne samo napisanoto???

Zna4i do butona reply si ima buton quote koito ima 2 opcii + i - kato e s + pod koqto replika dade6 reply ti izliza jelaniq citat zaedno s data i t.n. Is it clear ? :)

виж ето тази темичка отговорено е на почти всички въпроси http://www.evrocom.info/invision/index.php...ic=27043&st=300 ако искаш да цитираш само един човек натискаш си направо reply, а ако искаш няколко различни поста да цитираш тогава, както е казал NRG_God, цъкаш на всеки пост на quote +чето и даваш addreply :)

ако някой е гледал сериала стар трек който дават по нова, дали знае песента в началото на филма коя е :)

Probvai s Magda - Bog na liubovta . Hubavo e da ima6 sestra koqto da razbira 4algite - kato imam vaprosi se obra6tam kam neq :)

еееееее не е това ;(

тя оная песен е новичка май май

pp":за това става дума Tanq Boeva - Losho Momche

Хора изпаднал съм в някаква криза. По принцип си намирам всяка песен, но сега не мога да открия оригинала на Джина Стоева - "Остани". Само знам че песента е на Мазонакис. Ако някой я намери нека ми пише на пощата: [email protected]

Търся песента от Date Movie там където всички са седнали на масата и пеят.Припева беше нещо от сорта на "together forever in my heart" или нещо такова :blink: Песента е стара и много ще се радвам ако някой ми каже коя е :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...