Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Търся някаква песен на Аврам Русо - човек, за който изобщо не съм чувал. :wacko: Била някаква руска песен с арабски мотиви.

някой може ли да ми намери песента на

k-ci and jojo - i don'w want

наистина не мога да я намеря абсолютно никъде само в емуле я има ама от 1 седмица си седи на 0 % :cry

Търся някаква песен на Аврам Русо - човек, за който изобщо не съм чувал. :wacko: Била някаква руска песен с арабски мотиви.
Щом е с арабски мотиви би трябвало да е Avraam Ruso - Arabica, но трудно ще я намериш ;)

v4era v marmalad 4uh dosta par4eta koito mi haresaha .....nqkoi ako moje da mi dade nqkaf list s parcalite ot tam .... :D
Понеже и аз бях снощи там и това, което запомних беше:

Daddy Yankee - Gasolina

Sean Paul-Temperature

R.Kelly - Burn it up

Wonderland - White Horse

Asle Bjorn pres. Leya feat. Anne K. - Lucky you

David Guetta - Summer moon

Дано да съм помогнал:)

някой може ли да ми намери песента на

k-ci and jojo - i don'w want

наистина не мога да я намеря абсолютно никъде само в емуле я има ама от 1 седмица си седи на 0 % :cry

i dont want

Да не е "Далеко, Далеко"? Пробвай в ДЦ++

Щом е с арабски мотиви би трябвало да е Avraam Ruso - Arabica, но трудно ще я намериш ;)

Да не е "Далеко, Далеко"? Пробвай в ДЦ++

Благодаря и на 2мата. :)

Търся оригинала на 'Обичам шопската салата,мастика ледена да пия...' :) Знам само,че е гръцка.

Antipas - Fia Ta Lefta Ta Kanis Ola :music

Абе търся една песен на 2 pac и B.I.G.. Миналата година клипа се въртеше много, ама името незнам, само мелодията. :D

Runnin' (Dying To Live) ;)

Търся едно house-че където се пее нещо от сорта "I want you to want me to couse i want you" като припев. Някой ще помогне ли?

imashe edna "the story of my life" se peeshe

Rihanna-Unfaithful

или AntYpas и не fia, a Gia ;)

Това за AntYpas не го знаех, а за Gia си е печатна грешка. :blush:

Някой знае ли песента от ракламата на Банкя?!Извинявам се много ако го пише няъде ама.. просто ми трябва много спешно и затова направо питам.Много благодаря.Дано някой знае. :unsure: :(

Някой знае ли песента от ракламата на Банкя?!Извинявам се много ако го пише няъде ама.. просто ми трябва много спешно и затова направо питам.Много благодаря.Дано някой знае. :unsure: :(

Sonique - Alive

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...