Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

ZGAN said:
ave ima edno parche misle che  rusko "Dj Aligator" maiche

vatre se peiat nqkvi neshta na ruski i po edno vreme ima edno "davai davai davai davai davai davai "

Pochva s edno govorene na ruski baq dalgo

ne znam nova li e ili stara.

DJ Aligator ft. Vspishkin - Davai Davai :music

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

tursq edna pesen znachi parcheto e tip house ama ne suvsem i vutre nekva negurka (moje bi ) pee people is so sweet ili neshto takova ima mnoo qk bas i mislq che e ot tazi godina

10x predvaritelno

bl8 said:
Начи песничката е старичка (слушал съм я преди 2-3 години поне). Припева е нещо от рода на "Hey, how you doin .... take your number...." . Нещо такова. Не е на Charlie Wilson, другия вариант е да е на Xzibit - How you livin' но втората песен не мога да я намеря. Ако имате други идеи - ще съм ви много благодарен :)

[EDIT] : Snoop Dogg ft. Eastsidaz & Xzibit - How you livin' грешката е моя. Ама пак едва ли ще я сваля до скоро от магарето

q probvai de la soul-ring,riing ili neshto takova

Трябва ми първата песен от това флашче.Те са 2.Не метъла а другата ми трябва.Накрая видях че едната е на някой си Chainsaw _09 а другата на Turmion Някъв си. :bgrin:

Благодаря предварително!

bl8 мерси!

Някой да знае коя е песента химн на световното по футбол Италия 90 ? :bgrin:

Търся една песен, която пускат почти на всеи час по радио Витоша. Пее се:"I will be your man, you will be my girl". Моля някой ако се сеща да ми даде жокерче... :P

I`GoT`Da`PoWeR said:
Търся новата песен на Шамара и Ванко...предварително благодаря :)

песента се казва СПрете да дишате, аз лично съм е свалял от ДЦ++ но напоследък нещо не бачка както трябва.

А аз искам да питам как се казва песента на Преслава дето напоселдък много е въртят по Планета

Как се казва песента , която пускаха в рекламата на Кока-кола по случай 40 години от създаването . Пееше се "аз чакам чакам вече час и свиря до сигнал" :laughing: разбива ме тая песничка !

vas90 said:
Как се казва песента , която пускаха в рекламата на Кока-кола по случай 40 години от създаването . Пееше се "аз чакам чакам вече час и свиря до сигнал"  :laughing: разбива ме тая песничка !

Емил Димитров - Нашият сигнал :)

WriteR4e said:
Трябва ми първата песен от това флашче.Те са 2.Не метъла а другата ми трябва.Накрая видях че едната е на някой си Chainsaw _09 а другата на Turmion Някъв си. :bgrin:

Благодаря предварително!

Тук

CrazyHorse said:
песента се казва СПрете да дишате, аз лично съм е свалял от ДЦ++ но напоследък нещо не бачка както трябва.

А аз искам да питам как се казва песента на Преслава дето напоселдък много е въртят по Планета

Завинаги твоя или Безразлична :music

tarsq taq pesen znam 4e e na ekstra nina v nee se pee tova:

jivakat ska4a rqzko ska4a vsedo e lqtno vreme...... izkarqme ti i az s temperatyra ot strast..... vseki pat ti hladen kato led hladen si....

Търся музиката от Cold Case.Но не линк с имената ами ми трябва някъде където са свалени защото не ми се търси а и са много.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...