Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търся песента от филма Джоун. Дават го БТВ , а песента е тази, с която започва филмът :). Благодаря предварително :)

Гледал съм само рекламата и на нея върви Joan Osbourne- One of us !!!

Дано да е тя!!!

Tyrsq edna pesen.... na pripeva se pee "Lonely, lonely, loonely..." Stara e pesenta, pripeva go pee edna jena.

Mersi predvaritleno :)

Пробвай с Nana - Lonely

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Hmmm....Sha pomolq da davate predlojeniq za pesen koqto se pee na frendski i na turski nz izpalnite nito ime na pesenta :P!Ako moje davaite predlojeniq pak tuku vij sam e nameril s vasha  pomosht :P  ! :allien

Никои не се сеща спешно ми е !Не е аиша!

Tarsq edna pesen kazva se "Seven Seconds" izpalnqva e Dido no az tarsq originala pee se na baq ezici v neq pratete mi PM s otgovora molq 4ao

--ЕДИТ

Дайте на всеки да пращаме пием'и и никой в старни да не вижда имената на песнтие?!

Оригинала е на: Youssou N'Dour & Neneh Cherry

Търся едно парче от филма "Вчера".Не говоря за "Клетва",макар,че парчето май също е на Щурците,но не съм сигурен.То звучи като музикален фон през по-голямата част от филма и е емблематично за него.Струва ми се,че звучи някакъв саксофон.Ами това е,дано да се сетите.

Едит:Ако някъде има саундтрак към филма,ще е супер!

Tърся едно парче, от саундтрака на Дързост и Красота. Така започва всяка серия.

Пускат го по радио 1. Един тромпет е главното в него и се пее нещо от сорта: "You know we're gonna start movin', you know it's gonna ******** you know we're gonna be happy *******" и сега следва въпросният тромпет, който се явява вместо припев.

Ако някой се сети ще ми стане много готино :music

edit:

Прилича ми на Gerry Rafferty- Baker street.

Дано е тя!!!

10x dude

Tърся едно парче, от саундтрака на Дързост и Красота. Така започва всяка серия.

Пускат го по радио 1. Един тромпет е главното в него  и се пее нещо от сорта: "You know we're gonna start movin', you know it's gonna ******** you know we're gonna be happy *******" и сега следва въпросният тромпет, който се явява вместо припев.

Ако някой се сети ще ми стане много готино :music

Прилича ми на Gerry Rafferty- Baker street.

Дано е тя!!!

Някой да знае линкче за песента на Black eyed peace ,дето я въртят напоследък по музикалните канали,не съм сигурен за името и ???

Nevermind , намерих си я :)

sincity ..tva NE E saundtrack ot darzost i krasota ...drug e i na men mnoo mi traa ama ne moga da go namerq

Ами, колегата защо ми благодари тогава????

Аз не съм запознат с тоя сериал и музиката в него. Просто описанието на песента ми заприлича на тази и затова предложих Baker street!! ;)

Има една песен на Bjork, в която на клипа тя се качва и пътува в една Лада - Седмак. :)

Някой да знае как се казва ?

Ами, колегата защо ми благодари тогава????

Аз не съм запознат с тоя сериал и музиката в него. Просто описанието на песента ми заприлича на тази и затова предложих Baker street!! ;)

Песента си е Baker street и за това благодарих.

Аз търсех варянта на Undercover, а не този който ти ми даде, но все пак ми даде насока и благодарение на теб намерих парчето :music

Затова rubber_head пробвай с Undercover ;)

Някой знае ли как се казва песента от One Tree Hill,която върви в началото по време на надписите?

Има една песен на Bjork, в която на клипа тя се качва и пътува в една Лада - Седмак.  :)

Някой да знае как се казва ?

Ти ме утрепа :) Не може да не съм го гледал,ама дай още малко инфо за клипа.....друго помниш ли от него???

Ти ме утрепа :) Не може да не съм го гледал,ама дай още малко инфо за клипа.....друго помниш ли от него???

Да ве, и аз затова искам да я намеря тази песен, та да си дръпна клипа :)

Ми значи в началото, доколкото си спомням, Бйорк излиза от къщата си и влиза в една бяла Лада-Седмак :)

И отпрашва (с "луда скорост" B) ) към някакъв бар.

Там нещо се ебава времето и всички почват да издават странни звуци (заради времето - напред-назад, всички зациклят), ама се получава яка мелодиика.Нещо подобно на Джъстин Тимбърлейк във "Rock Your Body". :lol:

Само това съм гледал от клипа - неможах да видя името. :unsure:

Да ве, и аз затова искам да я намеря тази песен, та да си дръпна клипа  :)

Ми значи в началото, доколкото си спомням, Бйорк излиза от къщата си и влиза в една бяла Лада-Седмак  :)

И отпрашва (с "луда скорост" B) ) към някакъв бар.

Там нещо се ебава времето и всички почват да издават странни звуци (заради времето - напред-назад, всички зациклят), ама се получава яка мелодиика.Нещо подобно на Джъстин Тимбърлейк във "Rock Your Body".  :lol:

Само това съм гледал от клипа - неможах да видя името.  :unsure:

Ми ако става въпрос за по-новичките и песни, прилича на Triumph of the heart!

Пробвай и с Triumph of a heart - някъде така я пишат! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...