Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търся една песен това лято беше много нашумяла. Смесица е межу US HIP-HOP и индийска. Ако някой има предложение да го даде БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! :confused

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
някой сеща ли се имаше една песен въртяха я преди 1-2 години казва се мисля че "take me away" пее я някаква негърка и действието се развива около някакъв басейн стила е нещо от рода хаус,техно,транс....

Take me away

A million miles away from here

Take me away

Find a place for you and me

You're taking me higher

High as I could be

Take me away

Forever you and me

Take me away

Тази ли?

4 Strings-Take me away

даже и да не търсиш тая си заслужава песничката е невероятна :)

едит:@evil_smith baby h-mere nesaeb mein нещо такова беше сега не ми се търси точно да видя името на песента, но изпълнителя е същия :)

да да същата точно :lol: благодаря ти от много отдавна я търсих ;)

коя е песента от рекламата на шкода октавия-автомобил на годината?

Някой който е гледал филма Тексаско клане може ли да ми каже как се казва песента с която започва филма!? :confused  :)

http://warez.ru:8084/mp3/*Soundtracks/The....assacre.(2004)/

МОЖЕ БИ Е ТУК НЯКЪДЕ

Някой който е гледал филма Тексаско клане може ли да ми каже как се казва песента с която започва филма!? :confused  :)

Да не е тази?

Някои дали знае откаде мога да намеря музиката от трейлъра на ''Двете кули"

Това нЯщо предполагам!

Търся оригинала на Because I love you.... преди 2-3 години пуснаха некъв кавър ма не помна на кой беше :blink: :huh:

едит: някви brothers бяха направили кавъра май :bgrin:

edit2:или пък бяха rockers :wir

Търся оригинала на Because I love you.... преди 2-3 години пуснаха некъв кавър ма не помна на кой беше :blink:  :huh:

едит: някви brothers бяха направили кавъра май :bgrin:

edit2:или пък бяха rockers :wir

Stivie B - Because I Love You

Май е тва ;))

Matrix 2 когато свършва ( когато се появяват надписите ) , песента как се казва ? Търсих я в саундтрак-а ,но така и не разбрах дали я има там изобщо ? Ако може да ми кажете името на песента  :rolleyes:  :)

В Mean Girls , когато правят купона се пее една песничка ( по средата на филма ) , There`s a ... in da house , there`s a ... in this house ,Smoke ... in da house bring that smoke in da house ...(Нещо такова ) стилът е рап .

Намерена , благодарение на @ne3nam :P :love

Още една добавям : Блейд (1 или 2 ) има една песен , помня от нея ,че имаше написано (nightscene ) или нещо такова . Мисля ,че беше около 11 или 7 минути . Техно .

ave ima edno par4e adski zlobno... peqt nqkolko 4oveka - moje bi wu-tang neznam. pee se na pripeva ne6to kato "tika tika piiz tika tika waa i garantee the rock will turn this party out..." taka mi zvu4i a ina4e par4eto unikalno. nqkyf rap old school

Има ли фенове на дидкото от 90-те години. Ако има даите линкчета към любимите ви песни. Ето моита любима песничка Tod Robinson - Party children

Edit: Знам че темата е за търсене на песен, съжялявам ако има проблем, но съм голям фен на 90-те и искам да намеря луди песнички от онова време.

Има ли фенове на дидкото от 90-те години. Ако има даите линкчета към любимите ви песни. Ето моита любима песничка Tod Robinson - Party children

Edit: Знам че темата е за търсене на песен, съжялявам ако има проблем, но съм голям фен на 90-те и искам да намеря луди песнички от онова време.

заповядай http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=7308&hl=90s и тук също http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23922&st=0

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...