Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Господи ,как ще е на Dave Armstrong ,оригинала е с мъжки вокали ..аз ще го кача ..dave си прай ремксите и си слага неговото има за оригинален артист ,не се залъгваите ..оригинала си е точно на Hall & Oates :)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Matrix 2 когато свършва ( когато се появяват надписите ) , песента как се казва ? Търсих я в саундтрак-а ,но така и не разбрах дали я има там изобщо ? Ако може да ми кажете името на песента :rolleyes: :)

Търся около 18 -20 песни , от най-тъпата и смотана музика , която някога сте слушали.Сериозно е наистина.Моля дайте ми имена или линкове.Формата е без значение.

Желателно е музиката да е УЖАСНО дразнеща!!!!! :angry1 :punk :sick :confused :allien

Търся около 18 -20 песни , от най-тъпата и смотана музика , която някога сте слушали.Сериозно е наистина.Моля дайте ми имена или линкове.Формата е без значение.

Желателно е музиката да е УЖАСНО дразнеща!!!!! :angry1  :punk  :sick  :confused  :allien

ето ти една от мен. май-отвратителната песен която съм слушал през живота си Papa Sam-Medy Medy Cry :lol:

Желателно е музиката да е УЖАСНО дразнеща!!!!! :angry1  :punk  :sick  :confused  :allien

Според мен повечето песни стил СКА. Досега не съм чул някоя да ми хареса, или поне малко да мога да я понасям, ама сигурно има, щото не съм слушал достатъчно.

Също така има бая метал песни, които са отвратителни.

Също да не изпускам и чалгата.

Търси и ще намериш :)

Всеки си има вкус и неискам коментари от сорта "Ти луд ли си бе" и разни такива.

Аве хора има 1 филм 1 нощ в РОксбъри някой може ли да ми каже саундтрака към него...щот в вареза не моа го намера плс :confused

Аве хора има 1 филм 1 нощ в РОксбъри някой може ли да ми каже саундтрака към него...щот в вареза не моа го намера плс  :confused

избери си :D А иначе оригинала е тук

EDIT: Аз търся песничките от филма "Ну Пагади" :D Ще съм благодарен на всеки,който ми даде поне 1 ;) :rolleyes: :D

Аве хора има 1 филм 1 нощ в РОксбъри някой може ли да ми каже саундтрака към него...щот в вареза не моа го намера плс  :confused

tuk go ima ako nemoje da se opravi6 s mp3.online.bg 6toto az ne mojah ne6to :confused . btw tva e edin ot lubimite mi filmi :)

EDIT: Аз търся песничките от филма "Ну Пагади" :D Ще съм благодарен на всеки,който ми даде поне 1 ;)  :rolleyes:  :D

"Ну Погоди" горе най-първата.

В Mean Girls , когато правят купона се пее една песничка ( по средата на филма ) , There`s a ... in da house , there`s a ... in this house ,Smoke ... in da house bring that smoke in da house ...(Нещо такова ) стилът е рап .

Някой може ли да ми каже името на песента (на Дейвид Ковърдейл), която Борислав от "Шоуто на Слави" я изпя вчера.

къде мога да намеря 1 албум на орк. КАНАРИТЕ "Хороводна китка"

благодаря предварително

някой сеща ли се имаше една песен въртяха я преди 1-2 години казва се мисля че "take me away" пее я някаква негърка и действието се развива около някакъв басейн стила е нещо от рода хаус,техно,транс....

Някой може ли да ми каже името на песента (на Дейвид Ковърдейл), която Борислав от "Шоуто на Слави" я изпя вчера.

Whitesnake - песента е " Is This Love " 1990 Monsters Of Rock

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...