Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Една песен слушах наскоро пееше я мъж и беше някъв електронен стил, но от текста помня само нещо Round and round and round

VEKO_V said:
Търся една песен от лятото е,на припева се пее "Raaaaaaise Raaaaaais keep on ... " песничката е весела и я пускат по радиото :unsure:

Ian Carey - Keep on Rising

Вчера чух една песничка по nrj, но не мога да я открия. Единственото, което ми се наби в слуха е:

one, two, three, four и след това се повтаря на италиански: uno, duo, tre, quatro... стилът е нещо като рап, ако някой се сети да драсне :tongue

edit: много благодаря :bowdown:

Stenli said:
Вчера чух една песничка по nrj, но не мога да я открия. Единственото, което ми се наби в слуха е:

one, two, three, four и след това се повтаря на италиански: uno, duo, tre, quatro... стилът е нещо като рап, ако някой се сети да драсне :tongue

Pitbull - I Know You Want Me (Calle Ocho)

[OMERTA]Italiano said:

Пич извади много голям късмет.

Врътнах 2-3 телефона и ето

. :D

Ае пич наеш ли ко е човек ти си най големия от най големите еееее мале аз тая песен я търся сигорно 1 година и половина благодаря ти многооооо :) :) :)

А за сайта е Просто мноо готин няма такъф никаде сигорно един от най добрите и разбира се вътре са правилни те хора ае вии сте хората е :D :D :D

Някой може ли да ми каже как се казва една песен,която сега я въртят по The Voice-нещо като хаус е,пее я някаква негърка и на припева почва да изрежда разни градове-Rome,Miami,New York и после няколко пъти повтаря Ibiza,Ibiza... :)

Има една лятна песен в която се пее: "...beautiful women, good looking men..." "everybody loves Miami" "I don't wanna leave this place anymore".

Коя е тя?

Namerih q: The Underdog Project - Miami.mp3

Xeon said:
Някой може ли да ми каже как се казва една песен,която сега я въртят по The Voice-нещо като хаус е,пее я някаква негърка и на припева почва да изрежда разни градове-Rome,Miami,New York и после няколко пъти повтаря Ibiza,Ibiza... :)

Desaparecidos vs Walter Master J - Ibiza

Хей,от мнооого време се опитвам да намеря една песен,но просто не се получава.Не знам нито как се казва,нито кой я пее,а дори не съм сигурна,че откъсът е точен.Пее се нещо от сорта на "Im so slow down,sometime i don't know what to do..."Ама и в това не съм сигурна.Много ще съм ви благодарна,ако ми помогнете. :blushing: :shy: :mellow: :rolleyes:

mishlenche said:
Хей,от мнооого време се опитвам да намеря една песен,но просто не се получава.Не знам нито как се казва,нито кой я пее,а дори не съм сигурна,че откъсът е точен.Пее се нещо от сорта на "Im so slow down,sometime i don't know what to do..."Ама и в това не съм сигурна.Много ще съм ви благодарна,ако ми помогнете. :blushing: :shy: :mellow: :rolleyes:

Стил, мъж/жена, това онова, квото се сетиш... с едно умряло изреченийце, което сигурно половината думи ще са други, само някъв луд фен ще може. ;)

mishlenche said:

Ако бъркаш текста и вместо "I'm so slow down" трябва да е "So strong out", тогава търсиш C-Block - "So strong out". Прослушай я да видиш дали е тя. (Не си казала дали става дума за ретро или нова песен - тази е някъде от 1995-96)

Zaec said:
Ако бъркаш текста и вместо "I'm so slow down" трябва да е "So strong out", тогава търсиш C-Block - "So strong out". Прослушай я да видиш дали е тя. (Не си казала дали става дума за ретро или нова песен - тази е някъде от 1995-96)

хихихи,лелее,много мерси :blushing: еми да,очевидно бъркам текста,хихи,еееми,доста често ми се причуват разни други думи,вместо истинските :) Мерси много :) Даже ме досрамя,че съм сбъркала така,ама нищо.. :)

Zaec said:

so strUng out (много хора бъркат) ;)

иначе аз търса песен , само клипа си спомням как беше.. един плешивец в униформа Нео от матрицата.. върви по коридори на бизнес зграда/офиси и всички около него почват да се размятат все едно има силен вятър и да прават "физиономии" покрай турболенцията... докато на края го посреща някакво дете (май от жълтата раса) и нашия Нео му се усмихва.. :) всичко става в леко забавен кадър

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...