Jump to content
BulForum.com

fashion_m

Members
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by fashion_m

 1. Здравейте, препоръчайте ми фирма, която се занимава с почистване на тавански помещения от екскременти на гълъби. За Пловдив става въпрос. Благодаря.
 2. Здравейте, има ли фирма в Пловдив, която да вземе газова бутилка от апартамента на баба ми, да я зареди, и после да я качат пак горе и да я свържат с котлона й? Благодаря.
 3. Здравейте, препоръчаха ми някакъв склад за дърва за огрев на Кукленско шосе в Пловдив, но не ме упътиха точно. Къде е това, как се казва фирмата и ако може телефон? Благодаря.
 4. Здравейте, търся два филм: 1. Стар филм в който контейнер с химическо или биологическо оръжие пада над малък град и убива повечето хора, като кръвта им става твърда; 2. Френски филм в който едно семейство отива на почивка в отдалечена къща в безлюден район и след известно време забелязват някакви паранормални цветове във водата на един кладенец, и после тези цветове започват да ги преследват навсякъде, те се качват на колата и бягат, но цветовете ги преследват.
 5. Здравейте, съграждани Личната ми карта изтича през юни, шофьорската ми книжка изтича през септември. Въпроси: 1. Колко време преди изтичането трябва да ги подновя? 2. Какви документи трябва да нося? 3. Какви са таксите? 4. Къде се прави това? Тия дни съм в Пловдив и се чудя дали да не ги подновя и двете. Благодаря.
 6. Здравейте, търся филми със следния сюжет: 1. Двама влюбени, момичето си губи паметта и момчето се налага да я спечелва отново; 2. Двама влюбени, момичето умира, момчето се връща назад във времето за да я спаси. Съществъват ли такива и ако да дайте предложения
 7. Как се казваше онзи магазин за евтини костюми точно преди пешеходния мост, вдясно? Дали работи в неделя, някой има ли му координатите?
 8. Здравейте, къде в Пловдив има голяма концентрация на магазини за евтини, но качествени обувки? Без тези на Иван Вазов, защото там ги разгледах.
 9. От къде да си купя маркуч и приставки за прахосмукачка?
 10. Къде в Пловдив можеш да си занесеш тениска или риза и да ти сложат лого/надпис от файл, който си им занесъл? И какъв трябва да е файла?
 11. А какво мислите за 5 лв на месец от Visio, с телевизия от Neterra-та? Едногодишен договор, плащаш 55 лв отначало.
 12. Кажете ми най-евтиния в момента вариант за интернет и телевизия в Пловдив (за сестра ми).
 13. От къде в Пловдив мога да купя бюро за компютър?
 14. Как се казва тази песен, хванах я точно в края? http://bakalov85.hit.bg/Pesen.wav Добре ще е да сложите функция за качване на файлове в този форум.
 15. Стопли се времето, идва лято. Време е за БАСКЕБОООЛ От къде да си купя игличка за помпене на топка?
 16. Когато поръчваш стока по интернет от България с начин на плащане "наложен платеж", със стоката идва ли и касова бележка от продавача, или самта бележка за наложения платеж от куриера замества касовата бележка?
 17. Дайте предложения от къде в Пловдив да си купя раница. Може и няколко магазина.
 18. Къде да изхвърлям изгорелите енергоспестяващи лампи?
 19. Как стоят нещата с международните колетни пощенски пратки, винаги изпащача ли плаща за транспорта, или може и да е за сметка на получателя?
 20. Ето тук пише и за митата: http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1547113&hl=ebay
 21. От къде в Пловдив мога да си купя бански?
 22. Кога идват продавачите на мед на центъра?
 23. Някой да знае как се казва тази песен? Май е на Nelly Furtado. Не цъкайте с ляв бутон върху линка, а цъкнете с десен бутон и изберете "Save link as..." http://fisn.hit.bg/Recording.amr
 24. Здравейте, търся два филма. Първият: Семейство отива на пикник на брега на река. Малкото им момиченце отива до реката да си изкъпе куклите, само че известно време след като докосва водата, се разболява и умира. Оказва се, че завод, който се намира по-нагоре по реката изхвърля токсични отпадъци в реката. Бащата работи в този завод. Той решава да го унищожи и прави разни саботажи в завода. Вторият филм: (не е Piranha от 1978-ма или от 2010-та). Става въпрос за генетично модифицирана риба пираня. Тя е толкова видоизмемена, че може да върви и от време на време да прехвърча. Оглозхва хората до ск
 25. Днес видях тазьи промоция, че ако подпишеш еногодишен договор, таксата за пакета Трио ти пада на 36 лв. И малко започнах да съжалявам, че миналия месец предплатих за 6 месеца. Я кажете, каква е уловката в тази промоция? Какви са последствията, ако подпишеш едногодишен договор, и докато още не е изтекъл искаш да го прекратиш?
×
×
 • Create New...