Jump to content
BulForum.com

fashion_m

Members
 • Content Count

  358
 • Joined

 • Last visited

About fashion_m

 • Rank
  Майстор

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Хай-тек, комуникации, екология, международни отношения...

Recent Profile Visitors

702 profile views
 1. Здравейте, въпросът ми е за този касетофон с отделящи се тонколони. Лявата тонколона си има букса (на снимката), но дясната няма. Мисля да купя букса от Викиват, но като я свързвам има ли значение поляритета? На тонколоните пише "Super Woofer", ако това има значение. Благодаря.
 2. Здравейте, препоръчайте ми фирма, която се занимава с почистване на тавански помещения от екскременти на гълъби. За Пловдив става въпрос. Благодаря.
 3. Здравейте, има ли фирма в Пловдив, която да вземе газова бутилка от апартамента на баба ми, да я зареди, и после да я качат пак горе и да я свържат с котлона й? Благодаря.
 4. Здравейте, препоръчаха ми някакъв склад за дърва за огрев на Кукленско шосе в Пловдив, но не ме упътиха точно. Къде е това, как се казва фирмата и ако може телефон? Благодаря.
 5. Здравейте, търся два филм: 1. Стар филм в който контейнер с химическо или биологическо оръжие пада над малък град и убива повечето хора, като кръвта им става твърда; 2. Френски филм в който едно семейство отива на почивка в отдалечена къща в безлюден район и след известно време забелязват някакви паранормални цветове във водата на един кладенец, и после тези цветове започват да ги преследват навсякъде, те се качват на колата и бягат, но цветовете ги преследват.
 6. Здравейте, съграждани Личната ми карта изтича през юни, шофьорската ми книжка изтича през септември. Въпроси: 1. Колко време преди изтичането трябва да ги подновя? 2. Какви документи трябва да нося? 3. Какви са таксите? 4. Къде се прави това? Тия дни съм в Пловдив и се чудя дали да не ги подновя и двете. Благодаря.
 7. Здравейте, търся филми със следния сюжет: 1. Двама влюбени, момичето си губи паметта и момчето се налага да я спечелва отново; 2. Двама влюбени, момичето умира, момчето се връща назад във времето за да я спаси. Съществъват ли такива и ако да дайте предложения
 8. Как се казваше онзи магазин за евтини костюми точно преди пешеходния мост, вдясно? Дали работи в неделя, някой има ли му координатите?
 9. Здравейте, къде в Пловдив има голяма концентрация на магазини за евтини, но качествени обувки? Без тези на Иван Вазов, защото там ги разгледах.
 10. От къде да си купя маркуч и приставки за прахосмукачка?
 11. Къде в Пловдив можеш да си занесеш тениска или риза и да ти сложат лого/надпис от файл, който си им занесъл? И какъв трябва да е файла?
 12. А какво мислите за 5 лв на месец от Visio, с телевизия от Neterra-та? Едногодишен договор, плащаш 55 лв отначало.
 13. Кажете ми най-евтиния в момента вариант за интернет и телевизия в Пловдив (за сестра ми).
 14. От къде в Пловдив мога да купя бюро за компютър?
 15. Как се казва тази песен, хванах я точно в края? http://bakalov85.hit.bg/Pesen.wav Добре ще е да сложите функция за качване на файлове в този форум.
×
×
 • Create New...