Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Песента е май от 80-те,изпълнява го жена (с леко дрезгав глас),запомних само "На-на-на"(буквално това се пее като куплет),песента НЕ Е Opus - Live is Live нито има нещо общо с нея освен куплета.Все някой трябва да я знае много известен хит е бил.Благодаря предварително :)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Песента е май от 80-те,изпълнява го жена (с леко дрезгав глас),запомних само "На-на-на"(буквално това се пее като куплет),песента НЕ Е Opus - Live is Live нито има нещо общо с нея освен куплета.Все някой трябва да я знае много известен хит е бил.Благодаря предварително :)

Vaya Con Dios - Neh nah neh?

Търся един ремикс на песента Fergie - Big Girls Dont Cry.

Fergie пее заедно с 1 мъж.Слушах я по радиото.

Дано някой се сети...

Fergie - Big Girls Don-'t Cry (Remix feat. Sean Kingston) за това май става въпрос :)

А между другото да попитам и аз за 1 песен,слушам я почти всеки ден докато работя по NRJ.Денсче е такова,пее някакъв мъж-You can have the moon,you can have the sun-you give me reasons to love -някой да се сеща? :blink:

А някой да се сеща за една песен стил R&B - Rap, в която се пее нещо от рода на Laughing-Toughing, I'm laughing toughing yeee...

Има една песен,която имах даже на касета,пускат я много често по Радио 1.Пее се dance dance dance dance .......пее мъж,тук таме май и женски вокал имаше

ako ne si q nameril o6te,tova e:

BZN - Dance Dance

tuk

:)

Някой знае ли как се казва една песен, която е стил ретро, пускат я по Радио 1 и в нея се пее: "Set me free, set me free baby...get out, get out of my life...why don't you babe..." и т.н.

П.С. и ако може линк за нея. :D

Някой знае ли как се казва една песен, която е стил ретро, пускат я по Радио 1 и в нея се пее: "Set me free, set me free baby...get out, get out of my life...why don't you babe..." и т.н.

П.С. и ако може линк за нея. :D

Виж тук

Линк

Неска чух една песен беше в някав сет ама неуспях да разбера как се казваще точно дидйея мисля че беше Jason но прерових вси4ко с тва име в датата и няма.Песента е хаус в нея се пее "Dan dan dan dane,dan dan dan dane и постоянно тва като припев.някои да помогне плс

търся една песен на deep dish в която не се пее, една много яка мелодийка изпълнявана от китара ?? някой да се сеща за нещо подобно :confused

Deep Dish - We gonna feel it?

Неска чух една песен беше в някав сет ама неуспях да разбера как се казваще точно дидйея мисля че беше Jason но прерових вси4ко с тва име в датата и няма.Песента е хаус в нея се пее "Dan dan dan dane,dan dan dan dane и постоянно тва като припев.някои да помогне плс

Пробвай с Switch - A Bit Patchy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...