Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Значи аз си търся едно нещо, което трудно може да се нарече песен...

Преди малко го засякох по Сити.

Неразгадаем език (съмнява ме, че изобщо е някакъв език)...

В общи линии музикална гавра...

Ако някой има идеи...

El Chombo - Chacarron? :D

Аз търся едно парче, което чух по Катра ФМ преди няколко дни. Пее се от жена и е на гръцки. НА припева има нещо като пъшкане и после пее нещо от сорта на: "probra, proba ... (не6то на гръцки) .... El sexo, el sexo..." Само тези неща успях да уловя и дано ме разберете :)

Аз търся едно парче, което чух по Катра ФМ преди няколко дни. Пее се от жена и е на гръцки. НА припева има нещо като пъшкане и после пее нещо от сорта на: "probra, proba ... (не6то на гръцки) .... El sexo, el sexo..." Само тези неща успях да уловя и дано ме разберете :)

Tatagolosa - Micromania ;)

по радио Вероника въртят 1 песен със оперен мотив , как се казва PLS Help

Да не би да е Warren G & Sissel - Prince Igor :blink:

E опитай се дадеш малко по добро обяснение ти кво оакваш поне кажи какъв стил е и всичко което се сещаш

нз аз само тва чух от цялата песен и ме изкефи

ами чух я преди малко по Катра..значии почва с някво пъшкане и викане :D и после почва много яко денс и чух нещо като 'проба' знам ли...ако някой се сеща...

edit"ох ама те по-горе са питали..извинявам се..мерси мерси ,chefoto :) :)

ами чух я преди малко по Катра..значии почва с някво пъшкане и викане :D и после почва много яко денс и чух нещо като 'проба' знам ли...ако някой се сеща...

Tatagolosa - Micromania :)

Абе на скоро чух една песничка , пееше се нещо ( Рука , рука , рукая ) майче се пееше на сръбски , ,,,, мн щте се радвам ако някой се сети за тая песничкаааа

Абе на скоро чух една песничка , пееше се нещо ( Рука , рука , рукая ) майче се пееше на сръбски , ,,,, мн щте се радвам ако някой се сети за тая песничкаааа

da ne e tazi DJ Aligator & Vspishkin-davai davai ? :blink:

Zana - Rukuju se rukuju

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...