Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
оф ей ся слушах една песен на един клип дет мноо често я пускат по з-рок в припева се пей

somthing's get in in the way, somethin just.... нещо си i will try to find my place ....

абе ей тва е клипчето песента почва на 8мин и 35сек и се пада предпоследната

надявам се да помогне и благодаря предварително на отзовалите се :D

Something's getting in the way, something's just about to break. I will try to find my place in the diary of Jane :P

Breaking Benjamin - The Diary of Jane, някъде из дата я имаше, ако не се лъжа. Ако не я намериш, пиши ми ЛС да ти я пратя. :) Мноо добро парче. :D

No Mercy - Where Do You Go :)

Има я и във вариант на "La Bouche - Where do you go" И тя беше доста въртяна по радиотата едно време :) Виж си там коя от двете си търсил :tongue

Вече за 2-ри или 3-ти път я чувам по радио Сити. Само мелодия е, не се пее. Характерно е едно такова дрънчене на тенекии :)

Има една испанска песен, която пее Йорданка Христова. Пее се:"Porom pom-pom porom porom pom perom perom...". Някой ако може да ми каже как се казва и евентуално линкче :rolleyes:

Има една испанска песен, която пее Йорданка Христова. Пее се:"Porom pom-pom porom porom pom perom perom...". Някой ако може да ми каже как се казва и евентуално линкче :rolleyes:

Ми т'ва е песента по ром пом пом :D , ама имам само оригинала . За версията на Йорданка Христова някой друг да обади :P

ем значи песничката е нова...пеят я няколко хора а момчетата,които пеят много мясат на Акцент....другия глас пее-you make me crazy when you dance или нещо подобно беше..а акцент пеят по някое време i like your french parfium....и в началото почва -- oo baby...ако някои знае как се казва парчето да пише

ем значи песничката е нова...пеят я няколко хора а момчетата,които пеят много мясат на Акцент....другия глас пее-you make me crazy when you dance или нещо подобно беше..а акцент пеят по някое време i like your french parfium....и в началото почва -- oo baby...ако някои знае как се казва парчето да пише

3 Sud Est - Oh Baby

И съжелявам, че ставам толкова нахален, ама знаете ли и оная песен на Луда надпревара, дето го даваха по BTV, на анонса коя е и саундтрака кой е? Изрових целия нет и не разбрах :angry1 :angry1 :angry1 help pls :(

:cry Хора кажете ми на Бързи и яростни токио дрифт отначало почва една песен мн ме зарибява но нз как се казва .Ако някои знае да каже плс

Вече за 2-ри или 3-ти път я чувам по радио Сити. Само мелодия е, не се пее. Характерно е едно такова дрънчене на тенекии :)

Carnival - Not Over Yet ?

търся и ей този парцал ако някой знае ша се радвам много ....

http://onlyshits.data.bg/Sound%20clip.mp3

И съжелявам, че ставам толкова нахален, ама знаете ли и оная песен на Луда надпревара, дето го даваха по BTV, на анонса коя е и саундтрака кой е? Изрових целия нет и не разбрах :angry1 :angry1 :angry1 help pls :(
The Vines - Get Free

Carnival - Not Over Yet ?

Много мерси! ! ! :)

:cry Хора кажете ми на Бързи и яростни токио дрифт отначало почва една песен мн ме зарибява но нз как се казва .Ако някои знае да каже плс

Dj Shadow - Six days

добър вечер,значи песента е нова пускат я по катрата...и в началото почва - i feel you heart is beating hard...и тва го повтарят на още няколко места...а в припева се пее - no satif facts или нещо подобно...ако някои знае как се казва да пише !

добър вечер,значи песента е нова пускат я по катрата...и в началото почва - i feel you heart is beating hard...и тва го повтарят на още няколко места...а в припева се пее - no satif facts или нещо подобно...ако някои знае как се казва да пише !

Добра да е :)

Adrian Eftimie - No Side Effect :)

Имаше една песен едно време... една жена я пее и част от текста е "...what's going on in your mind? Don't waste your time, baby! Everything's fine! So Fine..." ако някой се сеща на кой е или как се казва... ще съм много благодарен, ако ме уведоми :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...