RaptoR Posted November 18, 2022 Author Share Posted November 18, 2022 https://www.emag.bg/videoregistrator-dvr-dual-xiaomi-70mai-a400-gray-qhd-1440p-ips-2-0-145-fov-night-vision-wi-fi-zadna-kamera-xiaomi-70mai-midrive-rc09-full-hd-30-fps-zritelen-ygyl-130-midrive-a400-1-gray/pd/DR3R7NMBM/?ref=graph_profiled_similar_1_2&provider=rec&recid=rec_49_098b159631a20eebfd1782a97866b31f91d2510ddadce7a7e34bf6dd5cc39f85_1668753476&scenario_ID=49 Импулсивна покупка близо до касата... Мнения? Мисля го за голямата кола... За малката разбира се взех този: https://www.emag.bg/videoregistrator-xiaomi-70mai-m300-ultrakompakten-ygyl-na-zasnemane-140-1296p-hd-wdr-wifi-dark-gray-midrive-m300/pd/DYKLBXMBM/?ref=prod_CMP-280359_5884_62913 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Мисир, ти не разбра ли, че при регистраторите е hit&miss ситуацията. Взимай ги сега тия пък после ще споделяш. Аз от моето Viofo до този момент съм повече от доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2022 Author Share Posted November 18, 2022 26 minutes ago, Godfather said: Мисир, ти не разбра ли, че при регистраторите е hit&miss ситуацията. Взимай ги сега тия пък после ще споделяш. Аз от моето Viofo до този момент съм повече от доволен. Има си хас! На тая цена! 360 леа га дам - Ела ми се Обади... За тия пари Е36 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 56 minutes ago, RaptoR said: Има си хас! На тая цена! 360 леа га дам - Ела ми се Обади... За тия пари Е36 Нямам идея кви са тия мисирски цени при вас, аз си го взех за стотина канадски тугрика от Амазон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2022 Author Share Posted November 18, 2022 24 minutes ago, Godfather said: Нямам идея кви са тия мисирски цени при вас, аз си го взех за стотина канадски тугрика от Амазон. Над 100 щатски е винаги в Ибей откак гледам (най-евтино 107) и къмто 45 доставка. Тука е 355 лева го мернах някъде. Тия въшливи канадци не знам с какво са толкова заслужили. Ако бях на тебе щях да почна некъФ бизнес покрай тия разлики... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Има хиляди ревюта на xiaomi регистраторите. Мисля, че са ок. Като цена-качество. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2022 Author Share Posted November 18, 2022 Аз вече като видя марката и си знам, че е добро и купувам наред. Ей го сега и сешоар си купих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 22 Share Posted January 22 Отдавна не сме писали тук… Я се похвалете с какво снимате? Нещо ме е зачовъркало да си купя предна и задна камера… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 23 Share Posted January 23 Някво шаоми, балиго к'во точно беше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 23 Share Posted January 23 Ъхъ, и брат’чеда си взел и той шиоми някакво си… ама не съм го видял още на живо как изглежда и до колко адекватно се закрепя на джама. Иначе видеото е прилично на светло… на тъмно ми се струва че куца… трудно се различават рег. номера и т. н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 23 Share Posted January 23 Все още карам с това Viofo споменато по-назад в темата вече 4 години и мога да кажа, че съм повече от доволен. Никакви проблеми и много добро качество на видеото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 24 Share Posted January 24 On 1/23/2026 at 9:14 PM, Godfather said: Все още карам с това Viofo споменато по-назад в темата вече 4 години и мога да кажа, че съм повече от доволен. Никакви проблеми и много добро качество на видеото. Видял ли си им цените на новите модели... Много са добри като качество, но цените са станали безумни. Гледах преди няколко месеца да си купя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 25 Share Posted January 25 4 hours ago, netrootbg said: Видял ли си им цените на новите модели... Много са добри като качество, но цените са станали безумни. Гледах преди няколко месеца да си купя. Не съм, но предполагам каква цифромания са в момента. Заради идиотския AI балон, който е крайно време да гърми вече, цените на всичко, което е съвременна компютърна система са някакво безумие в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted January 25 Share Posted January 25 Бесите ли се по кабеляците за задната камера, или си ги прекарвате под тапицерията на тавана? Мен основно тоя монтаж ме спира. Снимам само предно с бодикам, закачен на стойка за телефон, но е на батерия и е тегаво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 25 Share Posted January 25 Аз имам апп, с който мога да ползвам камерите на колата. На жена ми пуснах кабела за задната камера в единия от праговете, после зад тапицерията и в гофрето на багажника. Тя предна не иска и за това не съм и слагал за да записва, тя и задната не я ползва тоест, ама и колата е малка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 25 Share Posted January 25 14 hours ago, netrootbg said: Видял ли си им цените на новите модели... Много са добри като качество, но цените са станали безумни. Гледах преди няколко месеца да си купя. Колко да са безумни, Шиомитата и те са по 100-150 евро. Ако това Виофи е по-добро, а на мен на хартия ми изглежда така, значи май може и това да налазя: https://www.viofo.com/products/viofo-a119-mini-2-voice-control-2k-60fps-5ghz-wifi-dash-camera-with-sony-starvis-2-image-sensor-hdr-super-night-sensibility Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts