Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

1146475.jpg

Ето една катастрофа от днес на бул. Васил Априлов.Отидох да си плащам нета обаче бяха в обедна почивка и като се връщах аудито и жигулито се бяха блъснали.Не знам какво е станало обаче на жигулата почти нищо и няма.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
1146475.jpg

Ето една катастрофа от днес на бул. Васил Априлов.Отидох да си плащам нета обаче бяха в обедна почивка и като се връщах аудито и жигулито се бяха блъснали.Не знам какво е станало обаче на жигулата почти нищо и няма.

тва сигурно е към 14.00 часът някъде.минавах по Васил Априлов тогава и движението след пресечката с Данаил Николаев беше спряло,трябваше да ползваме уличките на Бунарджика

Онзи ден на цариградско шосе . Камиона пред мен закрива част от пасата , което беше пъти по-зле от мерджана в в ляво .

340892-DSC00185.jpeg

Видяха от мен мръсниците.... :lol:

Доста често ме бъркат приятели и познати :lol:

Фиестата е ламерско изпълнение ... нейните ленти са лепенки май , на моя ГОЛФ 2 са направени с боя ;)

И съм абсюлютно сигурен че аз съм пича дето вкара модата на червения цвят с белите ленти на бараките в пловдив ;)

Караш от 1 месец и вече вкарваш мода. :lol: HAAHHAA

Аз може да карам от един месец , ама бащата я боядиса така преди 6 години ( и все още няма никъде сериозна ръжда ) по моя поръчка , щото бях луд фен на форд мустанг gt :)

Колите не са ми болна тема - няма да споря , а и това не е темата :)

...на моя ГОЛФ 2 са направени с боя ;)

И съм абсюлютно сигурен че аз съм пича дето вкара модата на червения цвят с белите ленти на бараките в пловдив ;)

Абе ти да не живееш на М. Луиза? Спира един голф2 пред нас (точно от около месец) и веднъж толкова го псувах заради шибаната аларма, дето пищеше близо 4 часа без да млъкне.

Абе ти да не живееш на М. Луиза? Спира един голф2 пред нас (точно от около месец) и веднъж толкова го псувах заради шибаната аларма, дето пищеше близо 4 часа без да млъкне.

Тогава се бъгна алармата ... :bgrin:

Пичове .. последните 10 поста са само офтопик . Карам голф и кво ? Първа кола ми е , радва ма много и ми е през цепката на члена кой кво мисли ? Още някой надъхан , да ми каже нещо ?

Аз ша ти кажа, че си малоумен. Че са ти зели книжката за 1ви месец каране и че си убиец на пътя. А ти надъхан ли си?

Тва е абсюлютно лапешко и некомпетенто изказване . Мама не те ли е учила , че не е хубаво да говориш за неща в които не си 100% сигурен ?

Фиестата е ламерско изпълнение ... нейните ленти са лепенки май , на моя ГОЛФ 2 са направени с боя ;)

Аз може да карам от един месец , ама бащата я боядиса така преди 6 години ( и все още няма никъде сериозна ръжда ) по моя поръчка , щото бях луд фен на форд мустанг gt :)

Колите не са ми болна тема - няма да споря , а и това не е темата :)

Пичове .. последните 10 поста са само офтопик . Карам голф и кво ? Първа кола ми е , радва ма много и ми е през цепката на члена кой кво мисли ? Още някой надъхан , да ми каже нещо ?

Хванах малко връзки , анулираха ми акта и ми върнаха талона :)

Нееее... Не си гений на съвременната наука. А да намесваш нечия мама... Грубо и тъпо.

И все пак кво ти беше провинението, че на първия месец ти взеха книжката?

Вижте ся ... има разлика между талон и книжка :)

Провинението ... нарушаване на знак B1 .

V1.jpg

dasdsadq3.th.png

Цар Борис III Обединител със Христо Ботев - днес около 18.30

Пежото беше с огънат преден капак , а на корсата не видях какво и имаше :cry

Сорка за качеството , ама трябваше да реагирам бързо :bgrin:

Кофти катастрофа до Хеи днес по обед :cry Май фиата се е опитал да аправи обратен завой преди байка :sick

cr2xn3.th.jpg

Ммм дам така е прав си Фиата с Пазарджишка регистрация е каран от някаква кака/леля която не е видяла идващия мотор и му е сякла пътя, за щастие моториста е успял да реагира на време, скочил е и се е разминал само със счупен крак, но кофти счупване.

Преди около 1/2ч. след тунела в посока Тримонциум имаше катастрофа, но беше тъмно и нищо не се вижда от снимката. Има ли някой по-запознат какво е станало, понеже голфа беше застанал насрещно в мантинелата. Имаше една Скласа замесена и още някво комби. То пък завали един дъжд и веднага...баси :angry1

А някой да има идея какво правеше иначе готината алфа в един от стълбовете от кръговото на SPS в тракия ? Минавах от там преди 15 мин и я отлепяха от стълба , като се върнах - вече я бяха натоварили на носача ... :bgrin:

Онзи ден по време на големия дъжд на кръстовището на Вапцаров и Коматевско шосе една Фиеста (мисля,че беше), незнам по какъв начин, обаче беше шибнала една Е-класа "четириочка" и я беше пратила на 10-15 метра, и качила на тротоара... Жалко, че не можах да реагирам и да снимам...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...