Jump to content
BulForum.com

Клипчета свързани с коли

INCINERATOR

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply
  On 4/13/2016 at 2:49 AM, DON_CHEFO said:

https://www.facebook.com/HistoricRacingHD/videos/559507387550847/

В хибридите било бъдещето. Рева с крокодилски сълзи.

Който няма ФБ, Колата е Мазда 787B. Ако не най-добрия звук на ДВГ, то може би е в топ 3. Шапки...ДОЛУ

Така или иначе е въпрос на време бензиновите и дизеловите ДВГ да изчезнат...

On 4/13/2016 at 4:28 PM, NEO_DDT said:

В деня, в който това се случи, трябва да ходим на погребението на Чефо, който ще е загубил всякакъв смисъл да живее. :P

On 4/13/2016 at 4:28 PM, NEO_DDT said:

За жалост ги задължават. Нещо ми обясняваше съквартиранта, че постепенно вдигат в щатите средния разход. Примерно трябва да стане 50 мили на галон и за това се пускат все повече електричарки и хибриди. Но пък така можеш да избухнеш с някой 8мак след като има два тролея да компенсират.
  On 4/13/2016 at 4:36 PM, Midex said:

В деня, в който това се случи, трябва да ходим на погребението на Чефо, който ще е загубил всякакъв смисъл да живее. :P

Няма да е скоро. Надявам се. Предпочитам чист дизел от 80те пред уродливата Тесла. Тия ги мразим толкова, колкото обичаме Миле Китич

On 4/13/2016 at 5:40 PM, DON_CHEFO said:

Предпочитам чист дизел от 80те пред уродливата Тесла. Тия ги мразим толкова, колкото обичаме Миле Китич

Тоя Китич някакъв турбо-фолк хибрид ли се пада? :lol:

И като каза дизел, ето ти една, дето пуши като дизел и без да е дизел, но пък със световен рекорд, че и с ръчка на всичкото отгоре...и забележи ускорението от 1G на малките предавки. :thumbsup:

Баси...от 230 (където на мен ми е горе-долу максималната) до 330 го прави за времето, за което аз стигам от 0 до 100. :online2long:

https://www.youtube.com/watch?v=ZWy6GiWJxHs

П.П. Освен това си напрах труда да засека колко са му дълги предавките:

1 - 100 км/ч

2 - 160 км/ч

3 - 230 км/ч

4 - 310 км/ч

5 - 365 км/ч

6 -> 425 км/ч и май още аванс имаше...

Винаги съм се чудил какво намират хората в тия мелези... И то такива дето като цяло се кефят на коли. Дори не ми е интересно за гледане това, но виж обиколка на Ринга с "Жълтото птиче" на Порше... Мда

От горното не съм се и интересувал дори, камо ли да търся и чета новини за него. От малък съм така. Едно е46 CSL е достойно за повече уважение от това горното. ;)

• 2 weeks later...

Въпреки, че съм изгледал стотици такива клипчета, все още не мога да си обясня какво ги кара да постъпват така - притеснението ли, книжките ли са си купили или има и нещо друго... :confused

https://www.youtube.com/watch?v=bVW-84fvdbI https://www.youtube.com/watch?v=e1-dso60lLw

Не съм сигурен - алкохол или наркотици бих могъл да приема най-много в 10-15 процента от това, което виждам. Току що пак изгледах останалите компилации (от 2 до 10), там пък каквито индивиди има, просто не е истина...особено финалът на #10 е много як...един вършее яко в някаква сграда и определено нито е пиян, нито е ядосан, а по-скоро се стресира след като разби първата стена и после продължи наред - и това...заснето от неговата гледна точка. :evil В номер 12 също има интересни неща, които не бях гледал, като например един дето се опитваше да паркира до една кола и докато се опитваше - 10 пъти я удари на едно и също място. :grin:

Но ми се струва, че част от тия неадекватните блъскащи се и самоунищожаващи се просто карат автоматици...или по-скоро не знаят как да ги карат. ;)

И едно клипче със заглавие "Раят е на Земята", което адресирам към Чефо - сигурен съм, че само слушането ще му е по-интересно, отколкото гледането на някое от тазгодишните състезания от F1. :D

Никога няма да разберем, но съм склонен да заложа всичко, което притежавам, включително и кайсиите ми, че ако Fxx-k направи обиколка на Ринга ще бъде в ниските нива на 7те минути. Мака няма да е много по-назад.

Естествено, няма машината на земята, която да дръзне да се изправи срещу Белофф и неговото Порше от преди 1 век

Вече не е никак актуално като материали... а дали тоз ЮК тип е най-добрия ... тва е малко спекулативно спроед мен.

Дам, дам има доста доооста такива клипове с ефекта WOW добре е да се погледат да се види на кои видове боя става - примерно Ролса е с бои на БМВ груп, с доста по-дебел лак от другите в групата си дори, а БМВ груп ползва едни от най-твърдите бои в бранша и лакове ... т.е. сравнително по-лесно се постига желания ефект... вече и мерене на дебелината на слоя на всеки панел и т.н.  ... как се нанася продукта по полир машината, как се работи по панела ... много, много има в нета. 

Който иска да отдели 1000-2000лв за оборудване, пасти, тестови панели може да напредне доста ако има желание.

Отделен е въпроса ако НЯМА човек гараж у дома си, и НЯМА гараж или паркинг с ограничен достъп на работното си място дали е оправдано за автомобили масово производство да се отива до "изкарване" на всяка паяжина, драскотина и портокалов ефект или цялостно боядисване , водно шкурка и полиране ... при положение, че всеки ден тая кола ще седи на улицата и ще стане на нищо за отрицателно време. 

Още едно нещо, гр. Пловдив е крайно силно запрашен, толкова по-силно, че до сега не съм виждал видео за чистене на автомобил в което автомобила да е по-силно замърсен от Пловдивска кола на 3 седмици без миене - изключваме офроуд.

On 5/10/2016 at 12:14 PM, DON_CHEFO said:

Щом е негър, всичко може да се очаква...

Това докато бягаш да изпочупиш сумати коли, да изпочупиш и твоята, след това да спреш в квартала си и докато чакаш полицаите да си правиш селфита заедно с аверите - това трудно мога да го разбера. ;)

Една компилация от заснети кадри на регистратори, на които могат да се видят всякакви възможни и невъзможни ситуации - от безсмъртни пешеходци до коне, пресичащи пешеходни пътеки. Определено на пътя човек може да се сблъска (в буквален и преносен смисъл) с какво ли не. :)

https://www.youtube.com/watch?v=5q275vq5TZU

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...