Jump to content
BulForum.com

Skype-ползвате ли го?

alchemy

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

programata si e mn hubava.vqrno 4e na versiq 1.0 e po bagava no neshtata se opravqt s novata versia 1.1.na men mi se 4uva sas vsi4ki ok i dori s 4ujbina a sam na dostapna.a dokolkoto do tova dali shte e pravqt platena mislq 4e shte e mn losho za vsi4ki i nama da spe4elqt koi znae kolko mn samo shte ni precakat rabotata

super qka e taq programa

ot kakto si zeh mikrofon samo tam kisna

igraq na wc3:TfT i si lafq sus suotbornika mi

mnoo qko stava taka si4ko e suglasuvano

Много добра програма е,но и тя си има своте недостатъци и проблеми...НЯкой може ли да ми каже последната весия на Skype-a..мерси......

Alliance said:
Много добра програма е,но и тя си има своте недостатъци и проблеми...НЯкой може ли да ми каже последната весия на Skype-a..мерси......

Виж линковете в пост #1 на темата. Току-що ги ъпдейтнах :)

Ще добавя, че след като си я инсталирах, проблемите, които имах преди, се решиха на 90%.

Създаде ми проблеми при инсталирането на Apache за windows.. и беше доста зор докато го хвана. Добре че има възможност да се изключва възможността да ползва порт 80-ти както е по подразбиране.

От време на време запълва upload-а ми без причина.. и тогава се налага да го рестартирам :( дразнещо е...

Към другото нямам никакви забележки и даже бих казал че чат-а му е по-добър от този на Mirabilis ICQ.

И аз съм доволен от програмата. Със старата версия съм -1.0. Качеството на звука по принцип е отлично, но аз съм на по-бавна тарифа(D+) и понякога се лагва малко.

alchemy said:
Инсталирах Skype 1.0, но имам проблеми с връзката - накъсва и говора е неразбираем. В момента съм на тарифа И+ и според инфото на сайта на Skype би трябвало да има безпроблемна връзка при такава скорост.

Ако някой ползва тази програма, нека сподели своето мнение за нейната функционалност.

Links:

тук

и тук

mnogo qka programka :punk

iv_laz said:
Най-бъгавата програма е тва. А телефонните разговори са с пари. ;)

Ако не може да се оправиш е бъгаво ;) То бъгове , че си има има ама ''най бъгавата'' програма не е :lol:

iv_laz said:
А според теб няма ли разлика между телефонни разговори и разговори PC->PC? :angry1

neshto nemoga da ti razbera problema sled kato "pc-pc" razgovorite se osashtestvqvat bez problem.. i btw kak q mislish taq rabota bez pari da provejdash razgovor do gsm naprimer..

NightLife said:
neshto nemoga da ti razbera problema sled kato "pc-pc" razgovorite se osashtestvqvat bez problem.. i btw kak q mislish taq rabota bez pari da provejdash razgovor do gsm naprimer..

Земи прочети малко какво съм писал преди да говориш глупости. :angry1

А за тези, който казват, че програмата няма бъгове явно не са работили достатъчно с нея. ;)

Абе има доста бъгове така е.Но определено по новите версии на програмата са по бъгнати.Аз ползвам една бета версия дето всичко е ОК за сега.Дано да нямам проблеми за напред.

Liverpool`Fan`1 said:
Абе има доста бъгове така е.Но определено по новите версии на програмата са по бъгнати.Аз ползвам една бета версия дето всичко е ОК за сега.Дано да нямам проблеми за напред.

Прав си новите версии на програмата стават все по-бъгави. Ако не се лъжа 1.0 се държеше доста добре.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...