Jump to content
BulForum.com

NaskoBG

Members
 • Content Count

  714
 • Joined

 • Last visited

About NaskoBG

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 05/31/1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.fiat-bg.org
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Никой ли не може да помогне?
 2. Здравейте, Опитвам се да настроя устройството за IP телефония. Въвел съм данните на акаунта. При набиране звъни на другия абонат, както и звъни на телефона при набиране от друг номер. Но след няколко минути вече не може да бъде набиран, а от него се набира без проблем. Ако има някой, който може да помогне ще съм благодарен.
 3. has not set their status

 4. Един пияница се прибира в 5 сутринта след цяла нощ напиване с приятели. Вижда кукувичка на прозореца и я пита: - Кукувичке, кукувичке, колко ми остава да живея? В този момент от прозореца се показва жена му и му отговаря: - От 3 до 5 секунди, докато намеря ютията!
 5. Това мисля, че е ясно на всеки. При мен нещата въобще не стояха до криене на мито.
 6. Първо трябва да се регистрираш. Мисля, че в ebay.com няма да ти иска номер на кредитна карта /в ebay.de иска/. После почваш да пазариш на воля. В ebay.de е по-добре - Германия все пак е в Европа. Има вяколко начина за пазарене: 1. Казваш купувам веднага на обявената цена - не за всичко може. 2. Наддаваш в търг. За транспорта таксата е различна за всеки артикул. Като дойде време за плащане става кофти. Те ползват някаква система /Peypal мисля, че беше/ в която като тръгнеш да се регистрираш и познай дали я има България. Някой приемат и Western Union, но и там има такса. А сега малко личен опит: Минарата година спечелих цифроф фотоапарат. Платих с Westrern Union и зачаках. Доста почаках. И му викам аз на продавача абе кво става. Тай сто пъти ми вика изпратих го. Обикалях от районната поща до тая на митницата - на Иван Вазов - и няма и няма. Накрая той пусна проследяване на пратката. Викат ме един ден в пощата, показват ми копие от квитанции за изпратена пратка и викат я се подпиши тук сега. Чета аз и какво да видя - пише пратката изгубена след влизането и в България. За съдържание пишеше - цифров фотоапарат. Нали се сещате какво е станало? А сега пазарете на воля. И успех.
 7. Ползвам Skype и съм много доволен. Някой казват, че им се бъгвал. При мен такова нещо не се е проявювало, а съм винаги с последния.
 8. Що бе. Аз скоро смених дъно. И то не беше с кой знае какво, но хората бяха точни.
 9. Ползвом Skype отдавна и нямам никакви проблеми.
 10. Аз лично купувам нова техника от Most и D&Е и съм доволен от тях.
×
×
 • Create New...