Jump to content
BulForum.com

Ghetto_Freak

Members
 • Content Count

  2366
 • Joined

 • Last visited

About Ghetto_Freak

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  286414596

Profile Information

 • Location
  В ДивиЯ
 • Interests
  кфото ми кефи тфа правя !!!<br />:)<br />тфа си е то :)

Recent Profile Visitors

1034 profile views
 1. Здравейте, Продавам чисто нова писалка/писец на Cross USA. В комплект е с два пълнителя черен цвят. Никога не е ползвана. Пловдив Цена 40 BGN Тук лично
 2. Всичко това изброено означава, че икономиката се развива. В Гаганица не ми се ходи, към момента не отпада, но е малко квартал инкогнито.
 3. 370 поради причината че слушалките са от предходен модел
 4. Балона не се знае кога ще се спука, говори се - края на годината, говори се началото на следващата. В петък звънях на две обяви от прозорци и една от жените ме съдина - етаж от къща с партерна стая и таванско, с "място" за строителството на гараж ( което няма как да стане заради уличното осветление на улицата ). Цена 100 000 евро... Това е цена за семейна къща в селата около Пловдив. Не знам всеки луд с номера си, но трябва да се търси.
 5. Така си е, увода е много стабилен, доводите и те. Проблемите са че част от секторите не вдигат заплатите, с цените са пазарни - всеки прави каквото си иска. Не е луд продавача, луд е купувача. Всеки предлага каквото си иска на каквато цена си иска. Пазарна икономика сме все пак. Търсенето води до покачване. Ще си проличи в края на годината анализаторите дали ще са прави.
 6. Принципно сте прави, но: - в новострояща кооперация в някой квартал който не е до център може да се намери, но не е там въпроса - това което гледате съм го гледал - не става ( преди това исках къща да взема и разгледах доста къщи в Коматево, но този тъп "английски" не ми допадат - малък двор, съседа пак е до теб... ). Желанието ми е да се провери някое гл без агенции и брокери. Отделно - в момента цените са безбожно надути, факт е ако имаш парите сега веднага, цената става различна ( поредни куп причини ). Който търси намира, пък ако ли не, спестявам някой лев.
 7. Nokia Asha 302 - 30 BGN трябва да се тества с други карти освен А1.
 8. Здравейте, Търся двустаен апартамент. Искам да НЕ е в Изгрев, Захарна Фабрика и Аджасана. Цената която мога да дам е около 25 000 евро. Предложения тук/лично.
 9. Само металния стик остана. Балона и пластмасовия - продадени.
×
×
 • Create New...