Jump to content
BulForum.com

Ghetto_Freak

Members
 • Content Count

  2543
 • Joined

 • Last visited

About Ghetto_Freak

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  286414596

Profile Information

 • Location
  В ДивиЯ
 • Interests
  кфото ми кефи тфа правя !!!<br />:)<br />тфа си е то :)

Recent Profile Visitors

2455 profile views
 1. Здравейте, Продава се следната мишка - Apple A1296. Мишката е ползвана, но през последните няколко месеца седи и хваща прах. Това е и целта за продажба - не се използва. Ползвана е и от лявата страна е захабена ( вижда се на снимките ). Тествана е и работи, но разбира се, че давам преглед и тест ако ще е по куриере, ако е лично - тест задължително. Само мишка без батерии. Цена 60 лева Пловдив
 2. Нова цена 4 лева броя, При покупка на повече бройки, договорка.
 3. екран - 55 батерия - 25 телефон - 65 Бонус при покупка на телефона - кейс.
 4. Имам налични два вентилатора. Купувах ги с цел за да модна кутията, но така и не стигнах до там. Размери 8 х 8 см, диагонал - 11 см. Налични два броя. Цената е за двата. Цена на брой - 15 лева за двата 25 Пловдив Пишете тук
 5. Отказах се да се мъча, то просто не иска (особено след като ми излезе проблема и с USB свързването). Добре, че в другата стая имам настолен с Прозорец 7, на който тръгна от раз. Явно "Проблем 10" си е проблем. Благодаря за съдействието на колегите от форума.
 6. Продава се и телефона вече. Не може да се свали информацията от него, не може да се свърже с компютър. Екрана не може да се ползва, като батерията е слаба ( не помня на колко % е ). Работят: touchID, камера, вибрация, говорители и други малки компоненти. Ако някой знае как да оправи грешката, може и дъното да се ползва. Цена 70 лева с бонус два кейса.
 7. Това е новото 20, което според мен не е добре. Тествах го с два различни кабела, както и преди това отново ъпдейтнах системата до последна налична версия на "Прозореца"
 8. Възможно е. На скоро свалих h2, нещо си голям пакет, който явно създава проблеми. Ще изчакам последващи ъпдейти и да се надявам да го оправят.
 9. Не го намира. Принтера е свързан, пуснат и пак не го засича.... Тези стъпки ги пробвах... и не става. Windows 10-така ми е свалена от сайта на Microsoft, както е с последния ъпдейт. Никакъв резултат към момента.
×
×
 • Create New...