Jump to content
BulForum.com

Ghetto_Freak

Members
 • Content Count

  2365
 • Joined

 • Last visited

About Ghetto_Freak

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  286414596

Profile Information

 • Location
  В ДивиЯ
 • Interests
  кфото ми кефи тфа правя !!!<br />:)<br />тфа си е то :)

Recent Profile Visitors

981 profile views
 1. Всичко това изброено означава, че икономиката се развива. В Гаганица не ми се ходи, към момента не отпада, но е малко квартал инкогнито.
 2. 370 поради причината че слушалките са от предходен модел
 3. Балона не се знае кога ще се спука, говори се - края на годината, говори се началото на следващата. В петък звънях на две обяви от прозорци и една от жените ме съдина - етаж от къща с партерна стая и таванско, с "място" за строителството на гараж ( което няма как да стане заради уличното осветление на улицата ). Цена 100 000 евро... Това е цена за семейна къща в селата около Пловдив. Не знам всеки луд с номера си, но трябва да се търси.
 4. Така си е, увода е много стабилен, доводите и те. Проблемите са че част от секторите не вдигат заплатите, с цените са пазарни - всеки прави каквото си иска. Не е луд продавача, луд е купувача. Всеки предлага каквото си иска на каквато цена си иска. Пазарна икономика сме все пак. Търсенето води до покачване. Ще си проличи в края на годината анализаторите дали ще са прави.
 5. Принципно сте прави, но: - в новострояща кооперация в някой квартал който не е до център може да се намери, но не е там въпроса - това което гледате съм го гледал - не става ( преди това исках къща да взема и разгледах доста къщи в Коматево, но този тъп "английски" не ми допадат - малък двор, съседа пак е до теб... ). Желанието ми е да се провери някое гл без агенции и брокери. Отделно - в момента цените са безбожно надути, факт е ако имаш парите сега веднага, цената става различна ( поредни куп причини ). Който търси намира, пък ако ли не, спестявам някой лев.
 6. Nokia Asha 302 - 30 BGN трябва да се тества с други карти освен А1.
 7. Здравейте, Търся двустаен апартамент. Искам да НЕ е в Изгрев, Захарна Фабрика и Аджасана. Цената която мога да дам е около 25 000 евро. Предложения тук/лично.
 8. Продавам си телефона. Телфона е закупен от Теленор, като ми е изтекла гаранцията. Финкционира много добре. С последната версия е - 12.2 комплект: - телефон - зарядно с кабел - оригинално - слушалки - от 4S-а ( оригиналните ги загубих ) - кутия, книжки, и всичко в кутията - няколко гръбчета - два протектора - стъклени ( в момента е без за да се види реалното състояние на екрана ) Цена - 400 лева Пловдив кочиникация - тук или лично съобщение
 9. Само металния стик остана. Балона и пластмасовия - продадени.
 10. Здравейте, Продавам телефона на жена ми. Закупихме и нов и този не се използва. Телефона е много запазен. С изтекла гаранция ( но се пазаи ) и ще бъде предоставена на новия собственик. Телефона в комплект с: - телефона - зарядно и кабел - слушалки и преходник - кутия и всички книжки - някоко гръбчета Цена 500 BGN Пловдив,На разположение съм при всякакви въпроси. снимки малко по късно
×
×
 • Create New...