Jump to content
BulForum.com

Местожителство: София

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Да бе, да не мислиш, че така лесно бих нарушила нечия интернет анонимност.

Ние сме гадни елитисти, наш'те срещи са в тесен кръг и инфомацията, която даваме тук, е само за заблуда. :ph34r:

Чудя се дали следващият път да не организираме едно палачинково парти вкъщи, а?

Хах ако ида да уча в София догодина, специално ще ти дам 3-4 бурканчета с различни сладка :)

ПС:Сори за оффа ии приятно прекарване :D

мисълта ми беше- който дошъл, добре дошъл, условия за участие не приемаме и не поставяме и не договаряме. какво е това - аз ако дойда ще играем ли на дама... ще плетем ли белгийски дантелки... или идва човек, или не идва.

Antares said:
Принципно мога да ви препоръчам 1516. Велосбирките в София от години ги организират там. Много приятна бирария с нелоша кухня. Събота ще съм там, по различна линия.

9800389 e телефона за резервации.

second.life.syndrome said:
Хубава кръчмичка е, обслужването е бързо, само порциите им са малко мънички като за такава лакомия като мен :laughing:

Съгласен, но освен велосбирките, се провеждат и каякарски, а също и на БАССЕС. Улучим ли такъв ден - трудно ще намерим място. Съобщавам - открито е малко заведение за бързо хранене, близо до информцентъра на МО. Готвят чудесно, а десертите/за обичащите сладко като мен/ са супер. Точно срещу Заводстрой се пада. Иначе мен в близките няколко седмици не ме търсете никакъв, че ако можех и троен да бях, пак нямаше да смогна навсякъде...

Валя, не знам какво мрънкаш от порциите в 1516. С една порция крилца с порнфлейкс се наядох като пич...

Иначе баси иронията - като живеех в София миналата година си празнувах рожденния ден в Пловдив. Сега... живея в Пловдив... и си прзнувах РД-то в София :ph34r:

E, аз съм тревопасно и не мога да взема отношение по въпроса с месните ястия. Иначе в 1516 много ми харесва радушното обслужване, което обаче не е твърде натрапчиво (в Дивака малко прекаляват на моменти, големи са нинджи :ph34r: )

Открих много разкошно местенце в Зона Б-5, в уличките зад хотел Родина. Казва се Островчето, имат много разнообразни вкуснотии с умерени цени. А пък чийзкейка им е пре-въз-хо-ден!

Аз ще съм само духом с вас/за кой ли път.../ Имам много важно занимание - ще варя ракия...

• 3 weeks later...

Kой е казал, че ще използваме сладко (не, че няма домашен рачел и сладко от дюли вкъщи) :o)

Може да ги гарнираме с различни плодове... Обещавам да сме максимално съпричастни с хората на диета.

Всъщност се чудех дали да не направим буркан парти и да ви дам разни задачки-закачки, но реших, че няма да има много желаещи... При все това, че е ужасно забавно да се прави сладко от портокалови корички... (Повтарям ли се вече?)

ама без да раздадеш задачки няма да е интересно според мен. няма да участваме само с ядене я. правенето на сладко не отнема ли много време?!

...не искам да казвам, че ще дойдем все още, защото все още не са ясни някои моменти в обкръжението ни... но бихме искали да дойдем.

Аз се бях вкарала в такова приключение преди време - белене на люспици от портокалите, рендосаване, варене... По принцип отнема около час и половина-два, но тогава се бях отплеснала и едва почистих кухнята после - всичко беше в безумно гъсто и лепнещо подобие на сладко... Някой беше решил да сложи капака на тенджерата и то вряло, вряло... :wacko:

Приемам всякакви предложения за естеството на мероприятието.

Валентино....Друга дата не можа ли да измислиш... ПАК няма да присъствам поради снимането на филм и празнуването на РД.

Като гледам има голяма вероятност сама да си ям палачинките (не, че се оплаквам :laughing: ). Обичайните заподозрени май няма да са в града или са заети, а пък другите хора, пребиваващи в София, съм ги обявила за фантоми, докато не се явят на някое биропиене...

Ако говориш за онази поляна до езерото - аз идвам с жената. За мен искам обаче порядъчно количество вино от боровинки/къпини или някаква билкова ракийка, защото не може така само с чай и палачинки :laughing:

Хапването на палачинки се отлага. И съответно се замества с консумиране на салати/картофки/ребърца с удоволствие, бира или винце.

Мястото е бирария Петте кьошета, денят е сряда (9-ти), часът около 19:00. Хау!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...