Jump to content
BulForum.com

Коя книга прочетохте последно?

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
"Фиеста" (или ~"И слънцето изгрява") на Хемингуей... :santa:

hemingway17tm.gif

На мен нещо не ми хареса особено много. Въпреки, че обожавам Испания. Малко като пътепис ми изглеждаше. Но може и да греша де, отдавна я четох. "За кого бие камбаната" е много по-добра според мен (от тези за Испания де) . :)

8539kz.jpg

Немили-Недраги.

Немили-недраги е най-добрата книга която съм чел :D -в кръга на шегата и аз веднъж се обърках :laughing: .Иначе последната книга(която сигурно чета за 10 път) е Граф Монте Кристо :punk

hoStel_1912 продължавай да си четеш книгите.Ще ти препоръчам още няколко добри-"Една Българка","До Чикаго и назад","На прощаване"-се много добри книги :laughting хаха.Пич земи са стегни фе.Глеам сиурно си шести клас та да ги четеш ся :)

Немили-недраги е най-добрата книга която съм чел :D -в кръга на шегата и аз веднъж се обърках :laughing: .Иначе последната книга(която сигурно чета за 10 път) е Граф Монте Кристо :punk

да,наистина немили-недраги е една много интересна книга...

П.П-сега почвам Мамино детенце :)

hoStel_1912 продължавай да си четеш книгите.Ще ти препоръчам още няколко добри-"Една Българка","До Чикаго и назад","На прощаване"-се много добри книги :laughting хаха.Пич земи са стегни фе.Глеам сиурно си шести клас та да ги четеш ся :)

мда,но това няма голямо значение..вчера свърших На прошаване-Христо Ботев..бтв и По жицата е яка :)

ПО-жицата е страшна КНИГА :D

А иначе в момента чета ХАнибал на Томас харис...страхотна книга,много поучителна..надявам се и като я свърша да ми е същото мнението

Poslednite mi knijleta sa

История на канабиса

Психология на бъдещето

Тайните на психологическата война

като последната осхте не съм я изчел цялата, но ще го направя

Не трябваше да ме издаваш,сега ще изчезне от нечия къща буркан с мед и познай къде ще го търсят най-напред :D

• 2 weeks later...

Льо Клезио - "Карантината", много е лирична и с тъжна музика и депресантско настроение се чете идеално. Уникална е.

Нож от блянове. Колелото на времето, кн. 11, един прекрасен опдарък за рожденния ми ден! И горещо препоръчвам поредицата на почитателите на фентъзи, които не са я чели!

Тери Пратчет: Малки богове.

karl mai naistina ima dosta hubavi knigi

no ima edna poredica purvata kniga e ne6to ot sorta na detelinoviq list ili ne6to takova i prosto ne6to ne me grabna i e ostavih no moje da e po4na pak :)

Почни я,мисля че няма да съжаляваш,още повече че е поредица-дам тази може да не е интерсена в началото,но после сигурно става интерсено :)

Аз прочетох "Изкуството на измамата" от Кевин Митник (пича бил най-търсения хакер в света,преди да го хванат де... :-) ).Има готини историйки за това как можеш да прецакаш човек или фирма или банка :) чрез телефона,компютъра,телефона и компютъра :D ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...