Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 9/24/2015 at 12:59 AM, Godfather said:

Донякъде си прав, но не съвсем. Тия емишън тестове, за които говориш са за стари коли. При нас даже го спряха от тази година за леките автомобили, защото нямало смисъл и отидогха само на тръковете. Скандалът, за който говорим включва сертифицирането на нови автомобили и по-специално битката в сегмента на т.нар. "чист дизел".

Не съм чел, признавам си. От друга страна много хитро изпълнение на фау-ве ама са ги хванали по бели гащи. Ако не бъркам в Калифорния вече са забранени.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Midex е много прав обаче...

Чефо, в Калифорния карат или приуси или М-ки БМВ-та моите хора. "Зелените" либерали са с приуси, свестните поне 3ма от тях са със Z4M (май на единия всъщност беше Z3M), a за да дразни либералите единия даже си взе и един огромен "камион" защото на моменти го било срам с тази "барби-колица" Z4-ката :)

On 9/24/2015 at 1:14 AM, Midex said:

А за емисиите...нали знаете - каквото и да ви говорят, да знаете, че става дума или за :hump: ...или за smileys-money-374426.gif , а понякога и за двете.

В случая е точно и двете.  :lol:

On 9/24/2015 at 1:39 AM, DON_CHEFO said:

Не съм чел, признавам си. От друга страна много хитро изпълнение на фау-ве ама са ги хванали по бели гащи. Ако не бъркам в Калифорния вече са забранени.

Не само в Калифорния, но и нявсякъде в САЩ и Канда - съобщиха го многократно по новините. Одеве влязох в сайта на VW и се опитах да конфигурирам произволен модел, ама нъцки - конфигуратора изобщо не бачка. :lol:

vwerror.jpg

Същата агенция, която хвана VW публикува материал по-рано този месец, с тест на 32 автомобила, от които всички на дино теста минават, но на роуд теста, само една го покрива, други марки са от 5-10 пъти повече от нормата, като при VW e до 50, което е фрапатно.

On 9/23/2015 at 11:06 PM, djadomraz said:

Няма как да стане... Някой ден като пораснат децата може да им взема. Мен не ме търси там... Предостатъчно време губя и сега, само конзола ми липсва да почна да губя още повече... 

Виж обаче онова бюрце дето ми го показа ми се запечата в главата... 

Като се заговорихме за коли, от този месец тръгва продажбата в Европа на това
Някой искат теслата, аз бих предпочел това :)

Да пиеш вода от ауспуха :)

On 9/24/2015 at 12:23 PM, vinyl_master said:

Като се заговорихме за коли, от този месец тръгва продажбата в Европа на това

Някой искат теслата, аз бих предпочел това :)

Няма лошо, Руми, ама и това е вид бомба... 

On 9/24/2015 at 12:47 PM, DON_CHEFO said:

Нищо не може да ме тръгне като звука на осмака. Води, моди, хибриди.... Някой друг път.

Почна учебната година и па се напълни с келеши сякви В Студентски град** Търсят си млади студентки някои селски баровци с г класи,амг-та и други осмаци :D 

Оня ден видях една патка с тесла до ВСИ...Познайте кво пак си говореше по телефона,а тва чудо има ебах тоя монитор за табло... Пеърването сигурно отнема 10 секунди...Ама прост е народа.

**едит.

On 9/24/2015 at 1:52 PM, RaptoR said:

Няма лошо, Руми, ама и това е вид бомба... 

Това е градска легенда. Резервоар с бензин е по-опасен от резервоар с водород.

On 9/24/2015 at 4:15 PM, RaptoR said:

Не знам колко е градска или селска - бомбата си е бомба. 

То ясно, ама резервоара с бензин също си е бомба, да не говорим за газовите или метановите бутилки...

Тъй, тъй, за чий го коментираме това? Колко гръмнали резрвоара има? И колко газови бутилки? И защо да е непременно бутилката? Какво правим при теч? Нека ги подкарат и водородните бомби, то ще си покаже бързо. 

On 9/24/2015 at 4:27 PM, RaptoR said:

Тъй, тъй, за чий го коментираме това? Колко гръмнали резрвоара има? И колко газови бутилки? И защо да е непременно бутилката? Какво правим при теч? Нека ги подкарат и водородните бомби, то ще си покаже бързо. 

Ами то ти почна, че е бомба :D

On 9/24/2015 at 4:15 PM, RaptoR said:

Не знам колко е градска или селска - бомбата си е бомба. 

Видене, резервоар с водород под налягане не гърми а при пробив водорода излита в атмосферата за отрицателно време (водородът е най-лекия газ в природата, ако не знаеш) и няма никакъв шанс за пожар, за разлика от разлят при катастрофа бензин.

On 9/24/2015 at 2:51 PM, Grimjaur said:

Почне ли учебната година, в Ебалски град не можеш да ме накараш да вляза с кола...

Що,пеша по-безопасно ли е? :grin:

On 9/24/2015 at 4:43 PM, NEO_DDT said:

Ами то ти почна, че е бомба :D

Тъй де - вид бомба  :grin:

On 9/24/2015 at 4:46 PM, Godfather said:

Видене, резервоар с водород под налягане не гърми а при пробив водорода излита в атмосферата за отрицателно време (водородът е най-лекия газ в природата, ако не знаеш) и няма никакъв шанс за пожар, за разлика от разлят при катастрофа бензин.

Момчиле, припомни ми налягането във водородната бутилка? 

=======================

Ама верно излишно се разправяме - Руми кара Тойота, аз карам Тесла и толкова! Какво да си говорим повече?  :laughing:

Между другото в Пловдив се върти едно електромобилче, явно докарано от Англия. Мернах го пред Баумакс и точно се чудех какво е туй нещо, по-малко от Смарт и изведнъж тръгна безшумно... Супер сладурско като за жената, примерно. 

On 9/24/2015 at 4:54 PM, RaptoR said:

=======================

Ама верно излишно се разправяме - Руми кара Тойота, аз карам Тесла и толкова! Какво да си говорим повече?  :laughing:

Между другото в Пловдив се върти едно електромобилче, явно докарано от Англия. Мернах го пред Баумакс и точно се чудех какво е туй нещо, по-малко от Смарт и изведнъж тръгна безшумно... Супер сладурско като за жената, примерно. 

Добре дайте ми и на мен едно такова пък ебал съм ви и вредните емисии :lol: Dartz_-_Flickr_-_The_Car_Spy_(1).jpg

On 9/24/2015 at 2:20 PM, kotora said:

Почна учебната година и па се напълни с келеши сякви В Студентски град** Търсят си млади студентки някои селски баровци с г класи,амг-та и други осмаци :D

Оня ден видях една патка с тесла до ВСИ...Познайте кво пак си говореше по телефона,а тва чудо има ебах тоя монитор за табло... Пеърването сигурно отнема 10 секунди...Ама прост е народа.

**едит/quote]

Има един Челинджър за такива пишлемета :-D:-D

On 9/24/2015 at 4:54 PM, RaptoR said:

Видене, а ти къде си бил по време на часовете по физика в училище и 'де си скатавал по време на часовете по подривно дело в казармата, ъм?

Щот тука демонстрираш една вопиюща неосведоменост що е то, аджеба бомбата, както и какво именно я прави бомба, както и какви са задължителните условия едно нещо да се превърне в бомба (демек, да се взриви).

On 9/24/2015 at 5:03 PM, gado said:

Видене, а ти къде си бил по време на часовете по физика в училище и 'де си скатавал по време на часовете по подривно дело в казармата, ъм?

Щот тука демонстрираш една вопиюща неосведоменост що е то, аджеба бомбата, както и какво именно я прави бомба, както и какви са задължителните условия едно нещо да се превърне в бомба (демек, да се взриви).

Няма значение. Я ми дай някакъв твой мейл, мисир... 

Видене, каза ти се вече, че водород дори и под високо налягане не гърми току тъй, ти продължаваш с градските легенди. Резервоар с водород под налягане от 200 атмосфери е почти толкова опасен, колкото и същия резервоар с въздух под същото налягане. При катастрофа автомобил с водород е по-малко опасен от автомобил със стандартен бензинов резервоар - справка, сума ти народ отишли си в горящи автомобили.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...