Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 6/26/2015 at 3:31 PM, w00x said:

Единствената разлика са драйверите. Тия на НВИДИА един път не са се ъпдейтнали без проблем. Освен това се ъпдейтват всяка седмица почти.

Може би най-досадното чудо, което имам... Бива ли на всяка нова игра, на която са направени нови дефиници или фиксове да ми преинсталира целите драйвъри и да иска рестарт, както споменаваш почти всеки път трябва и по няколко пъти да се прави. Дори не играя игри.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 6/26/2015 at 7:16 PM, galaxi said:

Ъ?Пусни климатика.

Той климатика си работи екстра, обаче ми се наложи да премина отвън разстояние от 50 метра между двете сгради на централния офис и ме удари яката жега, та затова мрънкам. :lol:

On 6/26/2015 at 3:34 AM, Grimjaur said:

Всъщност, 17 може да е било към 2. Сутринта около 9 беше 11 :)

Тъй де. Нали и аз това казах. Края на ЮНИ ходим с якета с дълги ръкави все едно сме в Лондон или дори още по на север. Пък ужким било глобално затоплянето. На мен на глобално захлаждане ми изглежда по-скоро.

On 6/26/2015 at 9:07 PM, djadomraz said:

Тъй де. Нали и аз това казах. Края на ЮНИ ходим с якета с дълги ръкави все едно сме в Лондон или дори още по на север. Пък ужким било глобално затоплянето. На мен на глобално захлаждане ми изглежда по-скоро.

Че то... ти и посред Август в кански пек, пак си ходиш с пуловерче и фланелка, та нещо не ти сФанах идеята... :mellow:

On 6/26/2015 at 9:11 PM, gado said:

Че то... ти и посред Август в кански пек, пак си ходиш с пуловерче и фланелка, та нещо не ти сФанах идеята... :mellow:

Ходех защото бях леко потен а ти пусна климатика до мен на макс. После излезнах и преди да се усетя бях взел стълбите и ме мързеше нещо да се събличам... и като ме напече както вътре ми беше студено ми стана едно хубавко такова... :)

On 6/26/2015 at 3:23 PM, gado said:

Ники може да потвърди абсолютно всичко! Включително и, че абсолютно черното тяло не е баш абсолютно черно и има още какво да се желае. Така че... Не е мерило :))

Хахахахахаха това ми хареса :)

Дедо, глобалното затопляне се е преместило при нас. Никога в историята досега в Британска Колумбия не са били регистрирани толкова температурни рекорди през май и юни, както и никога досега не е имало такава суша. То всъщност по цялото Западно крайбрежие е така, като най-сериозно го отнася Калифорния.

Пък ужким било глобално затоплянето. На мен на глобално захлаждане ми изглежда по-скоро.

Не ги слушай, днес на Мусала е валяло сняг...

On 6/26/2015 at 9:44 PM, Godfather said:

Дедо, глобалното затопляне се е преместило при нас.

То хубаво ама що си е тръгнало от тука. Пък и някак ако е затопляне трябваше да е навсякъде, а не някъде да захладнее. Ужким тропици чакаме да стане тука - палми, едно друго, а то студ и вятър само.

Ами ако е вярно това за влиянието на сладката вода върху морските течения, носещи топлия въздух от Екватора насам, то едно затопляне ще предизвика ледникова епоха в Северното полукълбо. И да почертая, да не скачате пак - казвам - ако е вярно.

Та затоплянето не значи жеги, а промени във функционирането на различни процеси, които влияят ан климата.

On 6/27/2015 at 5:06 AM, mIRCata said:

Та затоплянето не значи жеги, а промени във функционирането на различни процеси, които влияят ан климата.

Баси, някой се сети да го каже точно и ясно...

Бг пощи надминаха всички мои представи за скорост...3(три!!!)дни доставка Пловдив-Копенхаген...не мога да повярвам че е истина....

Начи... мъчи ме една мисъл мене от известно време.

Кво, аджеба, общо имат автомивките с подозрително изглеждащите си миячи и разгологъзените п*тки, дет са ги накичили по табелите си? Начи, сополив мангал или абситинентно дроги, дет трябва да ги гледаш в ръцете да ти не осЕрат колата тотално ги има по тия институции бол. Ама до сега цицореста маца с хрупкаво задниче, добре направен грим и по оскъдно облекло не съм виждал да мие нечия тараляска....

On 6/27/2015 at 6:04 PM, gado said:

Ама до сега цицореста маца с хрупкаво задниче, добре направен грим и по оскъдно облекло не съм виждал да мие нечия тараляска....

Няма и да видиш...щото с тия данни знай'ш ли колко повече пари ще изкара, а ако си има и някой чичко - само по моловете ще кисне. :popcorn:

Не е нормално тая педалщина да предизвиква такъв фурор. То не са радости, то не са паради...абе мамка ви педалска, болна. Седете си мирно и кротко, пълнете си дупките с краставици и оставете нормалните хора, кво се натрапвате с болестта си.

Не е истина какво ще се случва неделя тука. Пътища от сега има затворени...като за 4-ти юли се подготвя тая гнасна измет долна. В червата ги мразя. Нормално било, не сме ги били разбирали, права имали...я в камерата...отпадък

едит: Окосих двора. Проблема е, че изпих и 4 бири и нещо се уморих :D

. Ама до сега цицореста маца с хрупкаво задниче, добре направен грим и по оскъдно облекло не съм виждал да мие нечия тараляска....

Има, имааа приготви 50-тачка и ще си вътре ...ще ти кажа къде! Аз първия път имах малко проблем, защото ги снимах, но това беше повода да станем приятели :-)

On 6/27/2015 at 6:59 PM, DON_CHEFO said:

Не е нормално тая педалщина да предизвиква такъв фурор. То не са радости, то не са паради...абе мамка ви педалска, болна. Седете си мирно и кротко, пълнете си дупките с краставици и оставете нормалните хора, кво се натрапвате с болестта си.

Не е истина какво ще се случва неделя тука. Пътища от сега има затворени...като за 4-ти юли се подготвя тая гнасна измет долна. В червата ги мразя. Нормално било, не сме ги били разбирали, права имали...я в камерата...отпадък

едит: Окосих двора. Проблема е, че изпих и 4 бири и нещо се уморих :D

+100

цицореста маца с хрупкаво задниче, добре направен грим и по оскъдно облекло не съм виждал да мие нечия тараляска....

а, ако си с това мойто на снимката..познай къде ще ги търкат :-) :-) :-)

Имате мобилен интернет през флашка ZTE MF667? Ето тези два шорткъта ще направят живота ви по-лесен:

Пуска интернетя:

http://192.168.0.1/goform/goform_set_cmd_process?goformId=CONNECT_NETWORK

Спира интернетя:

http://192.168.0.1/goform/goform_set_cmd_process?goformId=DISCONNECT_NETWORK

Направете си ги на букмаркове и си управлявайте връзката с два клика...

On 6/27/2015 at 6:59 PM, DON_CHEFO said:
В червата ги мразя. Нормално било, не сме ги били разбирали, права имали...я в камерата...отпадък

Младежо, много си изгресил бе. Що така, какво ти пречат толкова тия хора?

Одеве гледам гей тъпотията минала напълно кротко и безхаберно... Дотук добре, няма лошо. Обаче в следващата минута един с калимявка прочете сричайки изявление на синода против нали тая содомия. Дотук пак добре... НО - отпивайки от ракията си се замислих, че половината синод на практика може да участва в парада. Особено след Якшаните около баба Гуси и вихрещата се содомия сред баш тия с претенциите, направо си е срамно да се обаждат в такива моменти...   

On 6/27/2015 at 10:35 PM, RaptoR said:

...че половината синод на практика може да участва в парада...баба Гуси и вихрещата се содомия сред баш тия с претенциите, направо си е срамно да се обаждат в такива моменти...   

Остави ги бе...и те са хора...и те имат право да бъдат различни. :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...