Jump to content
BulForum.com

maistor

Members
 • Content Count

  402
 • Joined

 • Last visited

About maistor

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 07/12/1973

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

468 profile views
 1. Спокойно....да,камерите са по кръстовищата, но само са си там. Още се свързват към центъра и към компа им за алгоритъма ! Ми освен да ги направят като преди със секундите. Да наистина не работят. В момента работят пробно само 5 кръстовища. Като се направят всичките ще стане добре и освен това ще бъдат свързани и към гугъла за да са ползва приложението за най-бърз маршрут! И за да не изпадате в идотски ситуации...просто следвайте правилата, а не навиците си!!!
 2. Пиенето си е българско...в БГфорум пиша...ама нещо не разчитам твоите писания...?! Има инициатива за гонене на турчолята...дали някой тук има желание да се включи ? Предишната инициатива работи ,но има ли хора тук, желаещи за достъп до обществена информация за златните залежи и находища на България....има ли желаещи ?
 3. Ай стига бе с тея англииски фрази....не си ли Българин !?
 4. Продължаваш да публикуваш англоезични неща !!!
 5. Тези ги публикувай в някой Иглииски форум...този е български!!! Алтернативата е да ги превеждаш (все пак всички искат да прочитат/разбират/ каквото виждат в български форум)! п.п. ...и името му е такова !!!
 6. Честито и от мен Виденчо...на тази дата и аз преди 5 години станах татко. Радвам се за вас...здраве и берекет !!! А и за сина ми се увеличава избора... и може както с жена ми сме на една дата така и ...
 7. Зашото преди спиране е хубаво за 10-тина 15 секунди да се издуха охладения въздух с Heat или Dry...и в колите е същото, 100-тина метра преди да паркирам като натисна ECO и при тръгване няма миризми. Някой дето скоро се е сдобил с пералня. Скоро криманилистите ще разплетят(надявам се) източване на информацията ми през рутър или др. метод и ще споделя какво ,как и защо .
 8. тук да си създам акаунт ли? И после къде да го въведа във въпросния комп !? Хееелп !Дедомразо тук ли си ?
 9. к'вото е ...т'ва е Някой е махнал или скрил някакси браузъра на служебния комп и сега интернет нямааа :'(
 10. така както си щракате...някой не може ли да ми помогне малко с тиим виевъра за една защита..?!
 11. Как 990 излиза ми 1024 на мен...не ,че е голяма разликата, но ми стана странно...
×
×
 • Create New...