Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

err0r^ said:
BIG SHA е най-големия :punk

Най гилемият какво???

Мисир или нещо друго???

Нищо лично ама ето един цитат.

Браво бе мисъл стихове бил писал, дървар е ашладисал... и т.н.

Или:

Е толкова алчен, че от седмици не е срал...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  Crazy_Hamster said:
V Sofiq vali snqg da go eva :(

утре го дават същото и в пловдив...дано да не познаят дейба :bgrin:

иначе ся си пия кафенцето и гледам как локото и уефски правят бати и селското мачле :laughing:

Всеки път като вляза във форума едно никче направо ще ми се изкара в очите: artilerist :excl: ДЕНОНОЩНОООООООО :wir Не мога повече, не издържам! :angry1

Артирелисте, ти си нечовек! Не работиш ли? Как печелиш парички? Сигурно някой модератор ти плаща да пишеш постоянно в този форум! Нищо лично ама не се чуствай длъжен да отговаряш на всеки пост! НЕ Е НУЖНО! Та чак е тъпо! Дай шанс и на нас, простосмъртните, да се вредим с някое компетентно мнениице! Почини малко пък и ние покрай теб,а?

Чудя се кое е по-добре като идея - да пия прясно мляко или "натурален" сок? :) И двете са литър за 2 лв, така че цената не е фактор.

Curunir said:
Гримджаур едно време можеше, сега артилериста не може, така ли?

Нямам идея за "едно време" ама сегашните постове на Гримажур са класи над "празните" снаряди на артилерията :devil Ще перефразирам една тъпа реклама: "Не стига само бройкаааа, трябва и акъл"

И сега ако някой попита: Како, какво е акъл? :lol: :laughing: :lol: Ще го пратя при артилеристаааааа!

Психозис, що не си купиш едно кило плод - портокали например, изцеди ги и пии сок горе-долу за същите пари, ама СОК.

Просто... на какви CV-та се нагледах във връзка с работата ми... майка плаче... :lol: А какви снимки са си прикачили!.. Мадамите обикновено гледат с мръснишки поглед и са с разтоврени джучки :devil мъжете пък си изравят някаква снимка от 'иляда девецтотин и балканска и по възможност зад тях да е Нотр Дам или някоя друга забележителност, за да се види, че и те свят са виждали и не са току-така... Хумор, сатира и забава! :wir

О, а колко разновидности на "Excel" се "владеят" - Eksell, Exsel и т.н. - вече ми писна да им поправям правописните грешки, преди да ги дам на шефовете...

Curunir said:
Ако ми пращат снимки с мръснишки поглед и разтворени джучки как да не ги взема на работа? :unsure:

Не знам, аз все си мисля, че снимка в подобен вариант говори много за нивото на работна етика и изобщо за акъла на кифлата. Нали знаеш за ваденето на *** там където си вадиш хляба.

Сто БГ интелектуалци против признаването на Косово

Oк, интелектуалци! А да ви направиха впечатление някои скорошни събития, като зам.-министъра с паралелните самоличности, който не декларира верни данни пред Сметната палата? А зам.-шефа на ГДБОП, който само чакал да се задейства прокуратурата (?!), за да се признае за виновен по обвинения във връзка с криминално проявени??? А парите по земеделски проекти, които бяха замразени за България, защото отивали по сметките на престъпни шефове? А сръбския нарко-бос Куйович, за когото нашето МВР осигурява фалшиви (?!?!?!?!) лични документи, за да влиза в България кога му скимне? А да не говорим изобщо за пълните простотии на Джевдет Чакъров, който изнудва външни фирми за лични комисионни и накрая, мерзавецът му с мерзавец прост, чак се изтупа по гърдите, че е защитник на "националните интереси на България"? Даже напротив - същите интелектуалци (с едно-две имена отгоре) се включиха пак с писмо, за да обясняват как стоят нещата на световните борси (?!?!?!?...) и как министърът бил много прав.

Срамота за имената... толкова нелепо се излагат.

kopche said:
Сто БГ интелектуалци против признаването на Косово

Срамота за имената... толкова нелепо се излагат.

не разбрах само от имената ли си недоволна или от мнението им по въпроса с Косово?

Локо - Левски 1:0 :lol:

коефицент 6 - или историята за това как 100 лева стават 600 :lol:

edit: Psihar, къде продължават ботев? говорим за първенството, не за купата, ама едно си баба знае, едно си баба бае :)

Рядко го казвам, особено в София, но ГУСТО МАЙНАААА!!!!

Днес на работата, четирима асемблатори, от които тримата са левскари слушаме мача Локо-Левски... Няма такова густо, майна! Като вкарахме гола... като свърши мача... змии и гущери, плюеха и гас пикаеха :) Леле просто съм се разцепил от кеф :)

Само ме е яд, че Ботев изпуснаха Локо СФ :) Ако ги бяха били, днес щях да празнувам деня на Пловдив :Р А тия шувинисти на работата щяха да си изядат топките :)

Скорпи,а видя ли по новините изравнителния гол на шопските буфери в 89-ата от каква явна засада е...

Психара,Ботев отдавна продължи за Купата бре :)

LPFC said:
Взривно устройство е избухнало на ул. "Иван Рилски" в Пловдив

От МВР съобщиха, че бомбата е избухнала пред гараж на жилищна кооперация.

Разрушена е металната врата на подземния гараж, счупени са прозорци на пететажната кооперация.

Има изпочупени прозорци на близки офиси и магазини.

Засегнати са и леки автомобили, които са били паркирани на улицата.

Засега няма данни за пострадали.

Кооперацията, пред която е поставено взривното устройство, е собственост на Георги Стойчев, който бе основен акционер във фалиралата преди 10 години "Тракия банк" и настоящ председател на надзора на "Пълдин холдинг".

Една от версиите, по които се работи, е , че бомбата е била насочена срещу адвокатска кантора, намираща се наблизо.

До взривената гаражна врата има и кабинет за нетрадиционна медицина на д-р Екатерина Яковлиева.

На място е изпратена оперативна група, която е отцепила района.

Смях в залата. Мястото е отцепено, колкото и моята спалня, а единствената оперативна група беше от няколко мангала чакащи за скрап.

Иначе няма данни за пострадали, 'щото още не съм се обадил.

second.life.syndrome said:
Единственото важно и специално нещо, което притежава тази страна, е нейната природа.

Не онези 1300 години история, с които се бием по гърдите след половин шише домашна ракия.

Не, че сме 'убави или интелигентни (жива да не бях! :wacko: )...

Природата...

Въпросът, е че природата не е на тази страна, природата щеше да си е същата независимо под какво име е (даже ако не беше под сегашното, най-вероятно щеше да е и по-добре). Тая земя не е НИЧИЯ.

Това обява ли е, frodo? :D Имаш късмет, че ме мързи да инсталирам и да си будя варварина, че тогава... Ще го правя твоя герой почетен член, на съюза на глухонемите! :D

kopche said:
Просто... на какви CV-та се нагледах във връзка с работата ми... майка плаче...
Много се смях! :D
  LPFC said:
Локо - Левски 1:0 :lol:

коефицент 6 - или историята за това как 100 лева стават 600 :lol:

Е не ми казвай, че си сложил 100 лв. за Локото!? И аз съм фен, ама чак пък толкова... Все пак - честита победа! :)

...тва тв-тунера е много тъпо нещо... о_O

Yorkie said:

А недей така... върши ми работа от време на време..

Yorkie said:

Еми продай ми го за 10 лв :lol:

PSYCHOSIS said:
Хората, които изразяват футболните си страсти под формата на вандалщини, са долна помийна сган!

Може и така да се каже.

Минава ми през главата ,че така ако продължава времето да ни изненада , незнам каква родна продукция ще има след години, май само турски боклуци ще ядем :unsure:

Наздраве на кафеджийте ... :read:

PSYCHOSIS said:
Хората, които изразяват футболните си страсти под формата на вандалщини, са долна помийна сган!
С помията хранят прасетата! Не говори така за храната!

Иначе през главата ми минава кофеин. Йеа. Кафето е зер гут. Я я, вундаба, шнел, шнел...

Чувствувам, че днес яко ще ме хапе кученцето и пак ще крия отверките на колегите :) Не знам, баси, супер на простотия ме избива :) Е баш в такъв болен момент написах Funeral Doom репетиции... жалко, че нямам възможност сега да седна да пиша - сигурно пак ще родя някакви глупости...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...