Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/23/2013 at 7:23 PM, RaptoR said:

Някой да знае работеща на Вирус 7 версия на ХАЛО 2?

Аз съм я подкарвал на виста.Мисля,че след това я врътнах и на вирус 7.

edit:В замундата има една на Razor ?

On 1/23/2013 at 3:19 PM, Midex said:

И като идеш в Китай, питай моля ти се дали някой не познава тоя китаец 刘 新元, че да се сетя какво съм поръчвал от него да го ева - все някой ще го знае, колко са...има-няма милиард и нещо там... :woot

Потърси си email-ите за неговия email - има голям шанс да имаш invoice от същия email

On 1/23/2013 at 8:37 PM, djadomraz said:

Потърси си email-ите за неговия email - има голям шанс да имаш invoice от същия email

Нямам...само едно потвърждение от пейпал с фактурата, че съм платил за нещо на този продавач. :ghost

Аз съм излизала от България два пъти за 2 седмици (преди 7 години). В една и съща страна (Гърция). Много ме е яд, че не можем да си позволим да ходим на разходка навън. Иначе подкрепям Пешо за обикалянето в България. Хубаво е то да ни е приоритет пред излизането навън. Пусти график, не ми позволява да се засичам с Жоро у нас, пък какво остава да плануваме разходки някъде в почивните дни (които никога не са еднакви за двама ни).

За референдума : (да не ни мине котка път) Ще участваме, твърдо!

За изборите тази година : Не знаем за кого да гласуваме. Никой не заслужава.

На предишните избори гласувах не за този, който харесвах, а срещу Доган и ДПС, давайки гласа си за най-сериозния им конкурент. Сега горко съжалявам за тази грешка и не смятам да я повторя.

За референдума съм категоричен, макар и да съм скептичен относно тежестта на гласа ми... Но смятам, че трябва да покажа гражданската си позиция, вярвам или не.

Минава ми през главата, че и днес за пореден път се отказах от половин милион в зелено....аман вече, за кой ли път...за кой ли път... в моя сън пристигаш все по-хубава Miss Zilda...а може би все пак трябваше да ги дам на Чефо да си купи едно Ферари...колко съм лош...:blush:

http://www.youtube.com/watch?v=i5p1QwzUHqs

Reveal hidden contents

On 1/23/2013 at 8:56 PM, Stasio said:

Ще участвате ли в референдума ? Какви са вашите виждания , че ми е интересно :)

Къв референдум? Какво искат? Освен да прибарат няколко милиона от самия референдум.

On 1/23/2013 at 11:39 PM, RaptoR said:

Ти ги дай на Стефчо, а за мен отдели малко да си купя ТОВА... После ще ти ги върна на траншове, ако слушаш. laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Е да де...те оставаха малко отгоре освен половиния милион за ферарито на Стефчо, щото точната сума като я сметнем се получава $544200, айде там - разни такси за пейпал, банки и прочие, ама все щяха да стигнат и за едно R320. :bgrin:

П.П. ...'бах тия нигерийци - бетер наш'те цигани, дето звънят по телефоните и лъжат я за катастрофа, я за свински грип...ама не знам, кой все още им се връзва и на едните, и на другите.

На мен пък нито един циганин не ми се е обадил по телефона - явно мутренски номера като моя избягват, обаче редовно ми звънят да инвестирам в петрол, ценни книжа и прочее. Едните първо ги псувах, после им затварях, накрая реших да се ебавам и онзи като почне да ми говори викам, пич, оценявам хората с чувство за хумор, ако ще правим бизнес искам да ми разкажеш един хубав виц - от това зависи дали ще продължим разговора си... Честно, съжалявам че в този момент нямам видео да му видя физиономията на спамъра отсреща :lol:

Пламене, не можеш да отречеш, че им са много весели писмата. Все има някаква трагедия, все има някакви милиони ей така случайно забравени и всеки път - баш ти си най-достойния за тях. Аз отскоро почнах да получавам подобни писма и даже и си ги чета, защото определено ме забавляват, но виждам, че на теб ти пращат направо романи ;)

On 1/23/2013 at 11:39 PM, RaptoR said:

Ти ги дай на Стефчо, а за мен отдели малко да си купя ТОВА... После ще ти ги върна на траншове, ако слушаш. laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

За тва комбо-ван-кола...нивгаш. Харесай си друг НОРМАЛЕН Мерцедес и сядаме на масата за преговори :laughing1:

А референдума е интересно нещо. Хем ми се искат още няколко гигавата, хем се чудя още как да гласувам.

Ще гласувате ли на референдума на 27.01.2013г."ЗА" или "ПРОТИВ" нова атомна централа?Не са ни нужни нови неефективни мощности, и то атомни на горещ разпад (вече има прототипи на мини-атомни централки със студен синтез, които работят с вода като енергиен източник и е въпрос на 10-20 години да започнат да ги внедряват за индивидуално отопление на един вход или няколко апартамента!) Не искам да се капсулира системата на зависимост на отделния индивид от обществени (държавни) енергийни монополни системи (които могат всеки момент да се превърнат в частни монополи), с която зависимост олигархията и мафията могат да манипулират и изнудват! Не искам да гарантирам на енергийната мафия и олигархията нови държавни енергийни обекти за ограбване и далавери! И т.н. негативни доводи!

Затова призовавам всички да отидат и да гласуват "ПРОТИВ"!

Психиатър да ходи на психиатър е едно от най-идиотските неща на света. Наравно е с това да държиш телефона с едната ръка на нивото на гърдите, а с другата да си приближил микрофона до устата. То бива толерантност, ама някои хора просто трябва да бъдат унищожени. Нечъръл селекшън, майна.

Е к'во да кажем за тия, дето вървят, с телефона на микрофон и като говорят го приближават до устата си? Не, че всички чуваме какво говори отсрещния...

Борисе, ако трябва да отсеем всичката човешка плява от човечеството, ще останем 10-на милиона на планетата. На мен лично ще ми е скучно да съм сам в България :lol:

On 1/24/2013 at 8:37 AM, Antares said:

На мен лично ще ми е скучно да съм сам в България :lol:

Ако останеш.

On 1/24/2013 at 8:37 AM, Antares said:

Е к'во да кажем за тия, дето вървят, с телефона на микрофон и като говорят го приближават до устата си? Не, че всички чуваме какво говори отсрещния...

Борисе, ако трябва да отсеем всичката човешка плява от човечеството, ще останем 10-на милиона на планетата. На мен лично ще ми е скучно да съм сам в България :lol:

Ало, Адам. Пред "че" не винаги се слага запетая. FYI

И интересен пример за човешка плява... "Хора, които си пускат говорителя като говорят по телефона."

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...