Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

От второто вадене на рамото се оправих още в началото на 2011-та. А коремни преси последно време рядко правя, но за сметка на това компенсирам с достатъчно други упражнения. Не ща да се тормозя с въвеждането на по-строг хранителен режим, иначе и фаянс мога да направя...

On 3/12/2012 at 11:05 PM, Triti said:

Бих познала по гривната на левия глезен. Е много "мъже" носят вече гривнички и там... имат масово по-широки задници и дори някои са за сутиен.

Ама иначе сте погнусени всички от мацката, ако и да сте:

Че изрод си е "мацката" (ебаси това изобщо не е мацка бе оу - нищо женствено няма там освен някакви анатомични особености, които вероятно са закърнели даже).

И извинявай но тези на снимката изглеждат 10 пъти по-нормално от онази годзила. Освен че вероятно са обратни тези конкретно та и за тях е силна дума "мъже".

ПС: Ти нещо против по-закръглените мъже ли имаш? То има и приятно закръглени (кат' мен примерно). Ей тези дето ме знаят да кажат как добре ми стои коремчето и брадата. Почти съм го докарал на тоя от моя аватар - само да побелее още малко брадата и да порастне едно 20тина см (и корема горе-долу толкова) и съм готов :)

Аз, честно казано, напоследък имам против закръглените мъже. Говоря за такива като теб и мен. Не говоря за Бат Весо, който си е откровено едър (или G, който също си е едър). Ти и аз, а и в00кс, и Асасина от части, ние сме тлъстаци, а не мъже с корем.

В тоз форум има от всякакъв вид комплексация, всякакъв!

Величие - Танас

Знание - Виден

Външен вид - в00кс

Пари - злобил

Лелка - трити

Малоценност - аз

Оригиналност - Антарес

И т.н.

On 3/13/2012 at 11:04 AM, Antares said:

Слагане и сваляне на грим?

Защо? Твоите женички не могат ли да си го свалят самички? На моите не им е нужна помощ.

За други упражнения говорех.

On 3/13/2012 at 11:30 AM, Psihara^^ said:

Външен вид - в00кс

Това изобщо не ми е комплекс. Ще ме извиняваш. Никога не ми е било.

Оф, Ангеле, на тоя лаф и Къци би завидял :) Седя и се мъча да измисля отговор, който да е пропорционално тъп, но не мога, признавам си :]

On 3/13/2012 at 12:17 PM, Antares said:

Оф, Ангеле, на тоя лаф и Къци би завидял :) Седя и се мъча да измисля отговор, който да е пропорционално тъп, но не мога, признавам си :]

Опитай се де. Виж как успях да измисля нещо, което да е свързано с твоята остроумна закачка. Желание е нужно просто.

Величие - Танас

Знание - Виден

Външен вид - в00кс

Пари - злобил

Лелка - трити

Малоценност - аз

Оригиналност - Антарес

И т.н.

а аз?

On 3/13/2012 at 12:10 PM, w00x said:

За други упражнения говорех.

On 3/13/2012 at 12:17 PM, Antares said:

...Седя и се мъча да измисля отговор, който да е пропорционално тъп, но не мога, признавам си :]

Да помогна на размишленията ти относно отговора за упражненията? Примерно...може да измислиш да му кажеш нещо за дясната ръка (или лявата ако е левичар - hint: Lord Gudo). :laughing1:

П.П. Между другото наскоро видях Гудо - много е пораснал...:laughing:

Не, реално погледнато мога доста грубиянщини да измисля, но честно казано се старая да не го правя вече. А другия вариант би означавал да намеся други хора, които нямат нищо общо с нашите дрънканици...

On 3/13/2012 at 12:41 PM, Rumbata said:

Тия дни като имаше проблем с форума и търсех начин да вляза, без да искам написах в търсачката bulforum.woox...

И сигурно ти излезнаха 13К резултата. :P

On 3/13/2012 at 12:41 PM, Rumbata said:

Тия дни като имаше проблем с форума и търсех начин да вляза, без да искам написах в търсачката bulforum.woox...

:D

Защото? :D

On 3/13/2012 at 12:38 PM, Antares said:

Не, реално погледнато мога доста грубиянщини да измисля, но честно казано се старая да не го правя вече. А другия вариант би означавал да намеся други хора, които нямат нищо общо с нашите дрънканици...

Каквато и простотия да напишеш, пак няма да означава нищо, защото аз съм написал само "упражнения".

On 3/13/2012 at 11:21 AM, Antares said:

Тука сме изегатили от перкане, агреси!

Лаф на седмицата!!!

post-12-1234436715.gif

Величие - Танас

Знание - Виден

Външен вид - в00кс

Пари - злобил

Лелка - трити

Малоценност - аз

Оригиналност - Антарес

И т.н.

Ех, какъв си ми КОНспиратор бре laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

On 3/13/2012 at 12:10 PM, w00x said:

Това изобщо не ми е комплекс. Ще ме извиняваш. Никога не ми е било.

Ангеле, изобщо осъзнаваш ли какво означва факта, че отговаряш на подобно нещо? laughing1.gif

=========================

Днес се постопли и всички кретени с книжки и полицаи със закъснели кредитни вноски наизлязоха. ninja.gif

=========================

OMFG!

428667_227066097391662_146608302104109_412250_907033892_n.jpg

bowdown.gifbowdown.gifbowdown.gif

Grimjaur, какво стана, избраха ли те?

gado, не гледай само външния вид. В тая снимка композицията е по-важната. Коч къмпани, дето сте се събрали тука да плюете по жените, в уютна групичка с гей привкус... :devil

А мацката е супер инатлива мацка, вярвай ми. Това тренира тя и се иска много повече упоритост от тази, която прилага примерно един травестит. Нали и мъжете имате еквивалент в случая? Травестит с поличка, грим, хилавичък, силиконов... само дето това не е спорт. А тая мацка е за мис Олимпия отвсякъде. Затова е мацка, защото е стабилна. Не е примерно фръцла, кифла и т.н.

Нищо, че ви отвращава. И не я наричай "същество", моля те...

charmock, мутанти са новото поколение и според мене. Ама вярвай ми, доста жени могат да заприличат на тази от твоята снимка, при това с много малко труд.

mIRCata, ти точно знам как изглеждаш. Повечето от тук съм ви виждала и успешно саморазпознала на снимки, но не изгледът е важен в случая, въпреки, че така може и да ви се струва.

Важното е друго - че тая мацка няма по нея грам тлъстина, цял живот е на диета и това тренира! А вие сте седнали да я наричате урунгел... че и да й се присмивате... което е вече абсурдно. И да, когато направиш 1/10-а от нейната мускулатура, тогава може и да прецениш, че е тъпо точно нея да я наричаш урунгел.

(Иначе всеки може да се прави на естет у форума... ;) )

Antares, и ти ли Бруте?! Не ми е това критерият, гадно ми е да наричате жени, които се занимават професионално с бодибилдинг "женски примати". Отношението към тях ме дразни, а и забелязвам, че масово тука сте се събрали мъже, дето плюете жените, само повод си търсите...

w00x, при тея гръбни мускули, трудно можеш да определиш талия. Всеки бодибилдер с такъв гръб има открояваща се талия. ;)

djadomraz, женствеността не е критерий, с който се съобразявам изобщо, когато наричам дадена жена "мацка". Мацка е аналогията на "пич" в моите парадигми и пак искам да почетвъртя, че тя това тренира. Зоби яко хормони, но е спортист! (ако има значение де...)

За пс.-а малко: Нямам нищо против закръглените мъже, нямам нищо против мъжете изобщо, а и теб те знам как изглеждаш. Рисърчнах тука почти всички.

И едно стихче по темата с харесването на мъжете, от талантливата Галина:

Не съм феминистка

Набеждават ме за феминистка,

пък аз тъй да обичам мъжете.

Обаче тези, тези дето им стиска

и им държат раменете.

Мъжете, които още щом видиш

се сещаш за червената книга,

и бързаш да им запалиш свещичка -

че дано не им изчезне вида.

Ето на този кръг от мъже,

честно казано, шапка им свалям.

А за останалите - въже!

Няма какво повече да разправям.

Psihara^^

Пропуснал си да упоменеш, че си търся ярета. :) А това с лелката не е интересно вече, защото има хора от тук, които са ме виждали лично, някои само преди няколко часа...

On 3/13/2012 at 2:53 PM, Triti said:

.. защото има хора от тук, които са ме виждали лично, някои само преди няколко часа...

Да си презнават веднага кои са и да разбулят мистерията около този така загадъчен образ.

@triti :blink: Какво от това?

On 3/13/2012 at 2:55 PM, w00x said:

Да си презнават веднага кои са и да разбулят мистерията около този така загадъчен образ.

@w00x ПРЕЗНАВАТ?!?!?!?!??!??!??!?!??!?!??!!??!? R U F*CKIN KIDDING MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

On 3/13/2012 at 2:53 PM, Triti said:

А това с лелката не е интересно вече, защото има хора от тук, които са ме виждали лично, някои само преди няколко часа...

е, и?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...