Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/1/2016 at 2:03 PM, magdanoz4o said:

Ха-ха-ха...благодаря...да ти е сладко...

Мерси...бих ти пратил по Еконт 2-3 шишчета да ги опиташ, ама Еконт почиват по празниците, пък и изстинали няма да са толкова хубави. :D

Весели празници на всички и живи и здрави!

On 12/30/2015 at 7:25 PM, DON_CHEFO said:

Ми да кажем, че на бизнес срещи или дори официално облечени уважаващи себе си и позицията господа, няма да се правят на клоуни с джи шокове и тем подобни деЦки играчки. :-)

Ами да и аз затова казах, че до 6-7 клас и мен ме кефеха и носех електронни :D

On 12/30/2015 at 7:58 PM, w00x said:

Определено имаме доста различен вкус. Подобни модели в магазина просто ги прескачам. Изглеждат ми .... евтино, а не върви да се дадат 600 - 1000лв за часовник, който бледнее пред луксозната серия на Casio за 170лв. Просто някакси си им личи, че са правени в Китай. Поне това е моето мнение. Но то пък и затова има толкова много часовници. За да има за всеки по нещо. :)

Аз бих казал същото и за часовниците на дизайнерските марки. Guess, Police, Armani, Versace и т.н.

Мммм не знам защо ти изглеждат евтино, или защо часовници Armani и Versace според теб са излагация, но както каза всеки си има вкус. Аз предпочитам да си се излагам с Armani :D

ЗА МНОГО ГОДИНИ ДРУЖИНА! 

Да сте живи да сте здрави!

On 1/1/2016 at 2:05 PM, Grimjaur said:

Ай да идва тоя сняг, че ми писна...

На Копривките - три пръста. Толкоз. Цяла нощ блъскат машините за сняг, че да замяза пистата... Инак -15, че и надолу слиза вечер... От съПАРТИйците един колега не можа да запали днес сабаля - нафтата чисто парафинче - от Газпром. Моята принцеса с дизел от ЕКО запали от раз. Пежото 607 му подгряваха филтъра, че да запали... 

За много години на всички!

On 1/2/2016 at 10:08 AM, NEO_DDT said:

Мммм не знам защо ти изглеждат евтино, или защо часовници Armani и Versace според теб са излагация, но както каза всеки си има вкус. Аз предпочитам да си се излагам с Armani :D

Специално Армани са евтинии, а пък колко ментета има не е истина просто.

On 1/2/2016 at 11:02 AM, Grimjaur said:

Наскоро гледах едни дизайнерски с много як минималистичен дизайн..

Като моето Мовадо ли? (не мога да намеря точния модел ама този е много подобен) http://demandware.edgesuite.net/sits_pod20/dw/image/v2/AAVP_PRD/on/demandware.static/-/Sites-mgi-master/default/dw745ca144/images/products/0606379w_LRG_rgb_Web.jpg?sw=1056&sh=1880&sm=fit

On 1/2/2016 at 7:54 AM, magdanoz4o said:

То бая каминка като гледам...екстра е...

Ами към 2 метра е дълга...ама и холът ми не е малък...тая вечер смятам да потретя - какъвто е клинч навън. t09010.gif

On 1/2/2016 at 12:58 PM, RaptoR said:

....един колега не можа да запали днес сабаля - нафтата чисто парафинче - от Газпром. Моята принцеса с дизел от ЕКО запали от раз. Пежото 607 му подгряваха филтъра, че да запали...

Да ви имам и печките...подгрявания...н'ам к'во си....fire.gif

Дедо, да. Ама каишката беше монолит от кожа. Рендето не му е правило впечатление студа, пали си от раз.

On 1/2/2016 at 10:08 AM, NEO_DDT said:

Весели празници на всички и живи и здрави!

Ами да и аз затова казах, че до 6-7 клас и мен ме кефеха и носех електронни :D

Аз предпочтиам IWC, Hublot, Omega, Panerai, Audemars Piguet, Vacheron Constantin и други такива "неизвести" :) :)

Като стигна до покупа на някой от последните две марки, ще ти купя 7 Арманита...за всеки ден по един :)

On 1/2/2016 at 5:28 PM, Midex said:

Интересно ми е например как би се държала Тесла-та в някой сибирски студ...дали й пада напрежението...

За сибирски не знам сега е около и малко под нулата вече цяла седмица - карат ги.

On 1/2/2016 at 5:28 PM, Midex said:

Интересно ми е например как би се държала Тесла-та в някой сибирски студ...дали й пада напрежението...

Имаше брутален скандал миналата зима 2014/2015 при тест в Ню Йорк и околията на Тесла, журналистите бяха писали за трагичен обхват на батериите в студено време ... после имаше сумати срещи с хората от Тесла и накрая се замете случая , че уж нито журналята са прави, нито Тесла ще потвърдят проблем и т.н. просто неправилна употреба или незнам си кво. Сам си прави изводите.

On 1/2/2016 at 5:37 PM, DON_CHEFO said:

Аз предпочтиам IWC, Hublot, Omega, Panerai, Audemars Piguet, Vacheron Constantin и други такива "неизвести" :) :)

Като стигна до покупа на някой от последните две марки, ще ти купя 7 Арманита...за всеки ден по един :)

За сибирски не знам сега е около и малко под нулата вече цяла седмица - карат ги.

Е то и аз ги предпочитам тези, ама там цените са 5 цифрени, пък на мен за момента не ми се дават повече от 500-1000 лв за часовник :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...