Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 3/14/2015 at 6:07 AM, Grimjaur said:

Ха на бас.

Абе наполовина си там - отговорът е ПИТЕЙНА ВОДА.

On 3/14/2015 at 6:41 AM, w00x said:

За пореден път доказваш, че си лишен от всякакво чувство за естетика.

Естествознание - нямам розови чорапи!

On 3/14/2015 at 6:52 AM, Godfather said:

Баси, дори на тия евтини самолетни билети в момента, само пътуването ми до България излиза почти колкото една седмица почивка на Хаваи.

Тъкмо около толкова е, Момчиле. Ако се циганиш за 800-900 долАра, то си е твой проблем  :laughing:

С КЛМ през Амстердам - сандартна схема. 

Видене, поздравявам те с едно нещо, от Каролев:

Да си комунист не означава да членуваш в БСП, а просто да вярваш, че някакви чиновници могат да планират твоя или живота на децата ти по-добре от тях самите и да им наложат плана с полицейска бухалка

Останалото на който му се чете (напълно съм съгласен с написаното - добро е):

Reveal hidden contents

Нали ти казах, че щом ми се възхищаваш от Каролев (не че се учудвам в твоя мегатежък случай), най-вероятно няма какво да си говорим. Следваща стъпка - Волен Сидеров... В смисъл по болнични листове са заедно, та и последователите така... 

On 3/14/2015 at 1:37 PM, djadomraz said:

от Каролев:

Познавам го лично :). Водолаз е :P. Много интелигентен човек е и ми прави кеф когато си общувам с него. Не е истина колко книги е прочел на тема икономика и най - важното: постоянно е с книга в ръка и чете нова информация. Честно казано като му чета мненията в медиите, има доста неща с които не съм съгласен. Всъщност относно на тема Банско. Иначе на тема икономика съм съгласен с него. Не обръщай внимание на дъртите комунисти. Комунист е начин на мислене и действие. Може да са от всякакви партии и да ти говорят по всякакъв начин. Виж другаря с неговите мнения между нас.

Да, специално за Банско лобира яко, въпреки, че аз пък не мога да разбера какво толкова би пречил 1 лифт на дивата природа и защо е такъв проблем да се направи, но пък не съм запознат какво точно се опитват да правят. Преди време питах ама така и никой не успя да ми обясни...

А на Иван мнението всъщност относно Банско е на практика мнението на Вено. Както и много други мнения.

Каролев в никакъв случай не е глупав , но е платен простак, което обезсмисля всичко останало....  

On 3/14/2015 at 2:23 PM, RaptoR said:

А на Иван мнението всъщност относно Банско е на практика мнението на Вено. Както и много други мнения.

Каролев в никакъв случай не е глупав , но е платен простак, което обезсмисля всичко останало....

Нищо не обезсмисля. Пробвай да прочетеш някои неща без да се водиш по логиката "тоя е простак, няма да го слушам - всичко, което казва са глупости", защото не всичко са глупости. Особенно онова, което пуснах по-горе.

Ако искаш мога и на frujn да ти пусна някои неща, ама там ще кажеш, че евреите и американците му плащат (и е възможно да е така - не съм го проучвал), но това че 80% от нещата са му такива не значи, че другите 20 също са глупости.

Както казах - полезно е да се чете и другарката Мая Манолова даже.

On 3/14/2015 at 2:12 PM, djadomraz said:

Дкакво толкова би пречил 1 лифт на дивата природа и защо е такъв проблем да се направи

Проблемът, дедо, не в лифта. Много от противниците му(като мен) разбират, че това е нещо, което ЩЕ Е от полза. Проблемът е в монопола на Юлен, в тоталното погазване на разпоредби за строеж в НП Пирин, както и във всичката съпътстваща цигания, която се е пръкнала и ще се пръкне около този лифт. За изсичането на дървета в местност, защитена от Юнеско пък мисля, че няма смисъл да говорим. Разбираш ли, лифтът е само символ на идеята, против която се обединяват "природозащитниците". Същата работа като "Лафка" - не ми е проблем поредната кибитка за цигари, проблем са ми нарушенията около нея и облагодетелстването на една свиня.

On 3/14/2015 at 9:38 AM, w00x said:

Какви цени гледаш? 792$ двупосочен намерих аз за след 2 седмици.

казах сайта. моя беше 710 долара двупосочен, октомври 2014. и го купих от днеска за другата седмица щото спонтанно реших да се върна

On 3/14/2015 at 12:53 PM, RaptoR said:

Абе наполовина си там - отговорът е ПИТЕЙНА ВОДА.

Естествознание - нямам розови чорапи!

Тъкмо около толкова е, Момчиле. Ако се циганиш за 800-900 долАра, то си е твой проблем  :laughing:

кОр. Пътувай един път с турците и ми кажи дали ще се качиш на други авиолинии...Може би арабеските.

С турците хапнах на корем и пих на корем и те бяха така добри да дават алкохола фор фрий :D :D. (стандартна практика + двa куфара багаж безплатен). Аз така най-обичам :D

Бе той Каролев не разправяше ли,че с КТБ всичко е ОК и няма страшно, 2-3 седмици преди да затвори кепенцата? Нещо такова ми се върти като спомен през главата.

On 3/14/2015 at 12:53 PM, RaptoR said:

Ако се циганиш за 800-900 долАра, то си е твой проблем  :laughing:

Абе мисир, нали като умножа по 3 в моя случай стават точно $3,000. И KLM са измекяри, на този етап Луфтханза са ми най-добре, стига да не почнат пак да стачкуват. Айде давайте предложения за свестни кръчми. :lol:

Няква бясна конкуренция кой да бъде по-щедър се вихри при мобилните оператори.Налазвай,народе.Но умната :)

On 3/14/2015 at 6:46 PM, Godfather said:

Абе мисир, нали като умножа по 3 в моя случай стават точно $3,000. И KLM са измекяри, на този етап Луфтханза са ми най-добре, стига да не почнат пак да стачкуват. Айде давайте предложения за свестни кръчми. :lol:

Виж билетите с турците. Както си семеен по два куфара имаш, при другите се плаща.

On 3/14/2015 at 7:25 PM, DON_CHEFO said:

Виж билетите с турците. Както си семеен по два куфара имаш, при другите се плаща.

В тези географски ширини, от които идвам турците ги няма никакви. А да обикалям цяла Америка, за да ги хвана някъде по пътя не си струва просто. :)

On 3/14/2015 at 7:38 PM, Godfather said:

В тези географски ширини, от които идвам турците ги няма никакви. А да обикалям цяла Америка, за да ги хвана някъде по пътя не си струва просто. :)

От Торонто имат класа: economy premium. Горещо ти я препоръчвам. Трябва да видя от къде другаде имаха. Почти винаги се старая да летя с тях или с египетските авиолинии. Последните даже ги надминават. Скоро вероятно ще пробвам emirates. Да видим там как ще е.

On 3/14/2015 at 7:44 PM, netrootbg said:

От Торонто имат класа: economy premium. Горещо ти я препоръчвам. Трябва да видя от къде другаде имаха. Почти винаги се старая да летя с тях или с египетските авиолинии. Последните даже ги надминават. Скоро вероятно ще пробвам emirates. Да видим там как ще е.

Следващия път ако пътувам сам, мога и да си направя различни разходки с прехвърляне тук-там и да ги пробвам, но този път просто нямах друг избор, освен да ползвам директен полет на Луфтханза през Мюнхен. :)

On 3/14/2015 at 7:03 PM, galaxi said:

Няква бясна конкуренция кой да бъде по-щедър се вихри при мобилните оператори.Налазвай,народе.Но умната :)

Не знам колко умната ама аз ги налазих :). Бях на Surf$Talk L, преподписах на Трансфер L и си взех на лизинг Microsoft Lumia 535. Вярно, леко големичък ми идва, но пък съм все по-очарован от Windows Phone 8.1. Сега обмислям дали да не мина на Трансфер XL 5GB, който ми идва с 4 лева отгоре, ама няма да се притеснявам дали ще ми стигат минутите. Проблемът е, че тарифират всяка захапана минута като цяла и така на практика кратките разговори са неизгодни - уж получаваш 1200 минути, ама използваш ефективно не повече от 800.

On 3/14/2015 at 3:16 PM, Grimjaur said:

Проблемът, дедо, не в лифта. Много от противниците му(като мен) разбират, че това е нещо, което ЩЕ Е от полза. Проблемът е в монопола на Юлен, в тоталното погазване на разпоредби за строеж в НП Пирин, както и във всичката съпътстваща цигания, която се е пръкнала и ще се пръкне около този лифт. За изсичането на дървета в местност, защитена от Юнеско пък мисля, че няма смисъл да говорим. Разбираш ли, лифтът е само символ на идеята, против която се обединяват "природозащитниците". Същата работа като "Лафка" - не ми е проблем поредната кибитка за цигари, проблем са ми нарушенията около нея и облагодетелстването на една свиня.

Абе помня, че имаше нещо гнило там, но като че ли не беше баш историята с природата и резерватите.

On 3/14/2015 at 6:46 PM, Godfather said:

Ale House, Jegerhof, Хемингуей

On 3/14/2015 at 9:07 PM, Antares said:

Ей, вярно бе! Тука се дърлиме андроид срещу iOS, а няма хора да проповядват Windows Phone...

Чуден си е телефона ами софтуера за него е малко иначе е общо взето качествен. Имам 2ма мои приятели не искат да чуят за други телефони. На мен ми стои много куц, ама те се кръстят на него.

On 3/14/2015 at 11:04 PM, zlobil said:

сигурно щото WM потребителите са 4-5....в световен мащаб

Повече са ама не мен ми стои странен. Ужким сега майкрософт се опитват да прилапат корпоративните клиенти в щатите както навремето направиха blackberry ама не им се получава нещо засега

On 3/14/2015 at 11:04 PM, zlobil said:

сигурно щото WM потребителите са 4-5....в световен мащаб

В новия сезон на House of Cards всички джиткат с такива. Явно Микромек яко са плащали на Нетфликс. :lol:

On 3/14/2015 at 11:16 PM, djadomraz said:

Ale House, Jegerhof, Хемингуей

Последните два ги знам, щото ги имаше още по мое време, ама този първия не съм го чувал.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...