Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Нищо й няма на колата. Божа работа. Картерът е опрял точно във веригата със зъбчатката към маслената помпа. Дето се вика един п*** косъм и можеше да има проблем. Дефакто единственият ми зор сега е да спася Дракона при тенекиджийската намеса. ТрЪси се сериозен човек..  

ЕДИТ: Коста, Супербианата си е страхотия... Ама нек'си 50 хилки нема 'дам, р'ийш ли... За тия пари кво мое'се земе...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 11/23/2013 at 10:16 AM, RaptoR said:

Дефакто единствения ми зор сега е да спася Дракона при тенекиджийската намеса.

Пусни го да пасе, докато ти поправят колата. :laughing1:

Не става - няма достаъчно чупени Фордове в махалата за пасане...Хората ги изхвърлиха..  :laughing:  :laughing:  :laughing:

(между другото покрай тоя бъзик осъзнавам, че освен моето Мондео, друг Форд наблизо няма...)

On 11/23/2013 at 10:24 AM, RaptoR said:

(между другото покрай тоя бъзик осъзнавам, че освен моето Мондео, друг Форд наблизо няма...)

Нали знаеш онази поговорка за циганина и форда. Те никога не боледуват, умират директно.

Обаче пък сега се замислям, че не е много добре да говоря против форд. Насочил съм се към един техен модел. Да видим кога ще се осъществи.

On 11/23/2013 at 10:32 AM, netrootbg said:

Обаче пък сега се замислям, че не е много добре да говоря против форд. Насочил съм се към един техен модел. Да видим кога ще се осъществи.

Ти от Орел на Форд - и това ако не е мазохизъм...    :laughing:

On 11/23/2013 at 10:28 AM, netrootbg said:

Нали знаеш онази поговорка за циганина и форда. Те никога не боледуват, умират директно.

On 11/23/2013 at 10:32 AM, netrootbg said:

Ще ти дойде и на тебе акъла, ама да видим кога.... :laughing:

On 11/23/2013 at 10:38 AM, RaptoR said:

Мазохизъм е ако беше минал на Шкода....Октавия....дизел.....комби....и по възможност - с дракон на предния капак. :lol:

On 11/23/2013 at 10:38 AM, RaptoR said:

Моят Опел за 360 000 километра е минал следните процедури - веднъж рециклаж на дюзи - 800 лева, комплект съединител с маховик 1200 лева с ремонта, входящ колектор - 400 лева, термостат - 90 лева. Разходът ми извънградско е под 5. Средният с градското скача до 5.5.

On 11/23/2013 at 10:39 AM, Midex said:

Мазохизъм е ако беше минал на Шкода....Октавия....дизел.....комби....и по възможност - с дракон на предния капак. :lol:

Той ако мине на Шкода ще разбере що е то хубав автомобил... Тебе те разбирам, с Хенри сте седяли на една маса и сте коментирали Т модела, ама на Иван не му отива...

On 11/23/2013 at 10:44 AM, netrootbg said:

Моят Опел за 360 000 километра е минал следните процедури - веднъж рециклаж на дюзи - 800 лева, комплект съединител с маховик 1200 лева с ремонта, входящ колектор - 400 лева, термостат - 90 лева. Разходът ми извънградско е под 5. Средният с градското скача до 5.5.

Твоят Орел не е видял никакво натоврване, освен търкаляне по магистралата. То просто няма какво да му стане. Някога качвал ли си повече от 100кг в него? 

On 11/23/2013 at 10:06 AM, Sothbiss said:

дедо, аз говоря за 50 долара, ти пак даваш пример с устройство за 85$

+/- все толкова. Само че едното ако се окаже, че за нищо не става (или няма дистанционно или то не хваща и т.н.) си оставаш с едни хвърлени на вятъра $50

On 11/23/2013 at 10:49 AM, RaptoR said:

Той ако мине на Шкода ще разбере що е то хубав автомобил... Тебе те разбирам, с Хенри сте седяли на една маса и сте коментирали Т модела, ама на Иван не му отива...

Твоят Орел не е видял никакво натоврване, освен търкаляне по магистралата. То просто няма какво да му стане. Някога качвал ли си повече от 100кг в него? 

Забравяш какво ми е хобито ;). Само оборудването ми тежи над 100 килограма. Редовно го товаря до толкова, че да не ми стига багажникът... Да ти кажа до момента съвременен автомобил с по - голям багажник не съм виждал. Няма да забравя какво направихме преди няколко месеца. Аз, Вено + Вели и един приятел с неговата приятелка + куче в колата. 3-ма мъже и 2 жени + водолазно оборудване на 3-ма човека... Друг подобен случай е когато бяхме аз с един приятел и отивахме да търсим потънал обект. Освен багажа бяхме натоварили и бутилките... Това е и причината да търся по - голяма кола. Не мога да си събера само моите неща в нея.

On 11/23/2013 at 11:03 AM, RaptoR said:

Узрял си значи за комби!  :laughing:

Е виж Вено. 

Абе къде беше кучето в тая схема?

Катафалка не би си купил никога. Към F150 съм се насочил. На Вено колата побира много по - малко багаж от моята ;). Кучето е малко и обикаля между седалките или ми спи в някой.

Земи си Сценик. :D Моя вече го ъпгрейднах до състояние "Москвич" - поправя се с дъвка, тел и канап, минава навсякъде, събира много.

On 11/23/2013 at 11:21 AM, Psihara^^ said:

Как ще изхранваш Ф150? Или то ще е с новото Екобуустче?

С газов инжекцион. Разходът му не е чак толкова фрапиращ. Около 15/100 е според собствениците. Приемливо е.

On 11/23/2013 at 11:23 AM, RaptoR said:

Иване, край! Ставаш кошмара на Стефчо... 

ferrari-458-italia-gets-run-over-by-ford

:laughing:  :laughing:  :laughing:

Красота! :wub:

П.п. А като им се родят бебетата и ще са все малки опелчета и фиатчета :bgrin:

On 11/23/2013 at 10:44 AM, netrootbg said:

F150...много го хвалят, много дивеч събирал. Обаче пак си остава пикап за реднеци...заеби :D

On 11/23/2013 at 11:06 AM, netrootbg said:

Катафалка не би си купил никога. Към F150 съм се насочил. На Вено колата побира много по - малко багаж от моята ;). Кучето е малко и обикаля между седалките или ми спи в някой.

я, познал съм. Бих ти препоръчал RAM или Тундра, но разхода им на гориво е по-голям. RAM-а обаче визуално е по чук ;)

On 11/23/2013 at 12:12 PM, DON_CHEFO said:

F150...много го хвалят, много дивеч събирал. Обаче пак си остава пикап за реднеци...заеби :D

Ванката като спомена, че иска да взима Форд, първото нещо, което ми дойде тутакси на акъла беше F-150. Обаче класацията за най-реднешки трък определено се оглавява от Dodge Ram.  :lol: 

On 11/23/2013 at 11:50 AM, Psihara^^ said:

Че извън България има ли къде да зареждаш газ?

Има колкото искаш.

On 11/23/2013 at 12:12 PM, DON_CHEFO said:

я, познал съм. Бих ти препоръчал RAM или Тундра, но разхода им на гориво е по-голям. RAM-а обаче визуално е по чук ;)

Тундрата хич не ми харесва. Има модели на Рам-а които ми харесват. Честно казано не съм гледал и чел много за тях. Ще ги погледна.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...