Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Иване, нали знаеш приказката за лъжливото овчарче? Едва ли има някой с повече от месец присъствие във форума, който все още да се връзва на твоите опити да създадеш драма и интриги ;) Та е малка вероятността някой да ти се върже вече и когато казваш истината. Лично аз не ти вярвам за последните две включвания, тоест за лелята и чичото, както и за тази сладуркомка, която си сложил тук ^^

On 12/28/2010 at 10:37 AM, Psihara^^ said:

И на теб ще ти дам да ми направиш 1 свирка, спокойно!

Ох! Ако и от нея ще "получиш" същата "свирка" е ясна работата.

On 12/28/2010 at 10:57 AM, Antares said:

Иване, нали знаеш приказката за лъжливото овчарче? Едва ли има някой с повече от месец присъствие във форума, който все още да се връзва на твоите опити да създадеш драма и интриги ;) Та е малка вероятността някой да ти се върже вече и когато казваш истината. Лично аз не ти вярвам за последните две включвания, тоест за лелята и чичото, както и за тази сладуркомка, която си сложил тук ^^

О, Пеше! И ти ли решнуваш! Моля те, остави тази роля на Ангел. Той достатъчно се вживява и драматизира за нашата връзка. Това, което имаме аз и ти никой не мой ни го отнеме!

On 12/28/2010 at 10:59 AM, w00x said:

Ох! Ако и от нея ще "получиш" същата "свирка" е ясна работата.

Защо слагаш кавички. И аз и ти знаем какви ги вършиш под чаршафите. :wub:

On 12/28/2010 at 9:21 AM, Psihara^^ said:

Гадинце, довечира ще дойда да ти сервирам вкусната манджичка, която си си поръчал. Няма проблем. ;)

Ще те чакам с нетърпение, господин Ваньо. Тъкмо заредих хубаво винце, ама нямам нищо за мезе... :rolleyes:

Пеше, тази ми е от фенклуба. Обещах й да ми направи свирка ако устиска 1 седмица тук.

На следващата среща се очаква да я видим тая златна пишчица, дето служи за такъв стимул на жените :woot ! Белким и ние видим нещо, та да не си идем с отворени очи от този свят.

On 12/28/2010 at 10:15 AM, w00x said:

Facepalm14.gif

Мда, нещо много въздух е поел..., та започва да се взима на сериозно B)

On 12/28/2010 at 12:03 PM, Psihara^^ said:

След новия удар в десетката от хубабуба свиря отбой! :lol:

Ходи да посвириш на батко си, стига сте се дърляли за глупости :))

Много скучно бе. Така като съм хипер продуктивен и си свършвам работата до обед, после няма какво да се прави :) Трябва да чакам нова работа да дойде..

Кажи къде да гравираме/надпишем 6бр чаши, за колко време ще стане и горе-долу какви пари ще?

Щом толкова няма работа :D

http://laserx-bg.com/contact.php тук мисля, че ми е наблизо ама нещо не ми отговарят.

Ами аз в момента съм в софтуерния бранш, но 6 чаши могат да ти ги направят почти навсякъде и ще ти струва към 20-30ст на цвят на чаша. Тампонен печат се нарича. Може и сито.

Айде не се лигавете, че аз искам да спя с рожденичката. Давайте инфото :D

w00x 10x, заради ИНЖ. не видях поста на предната страница. ;)

On 12/28/2010 at 12:59 PM, host said:

Айде не се лигавете, че аз искам да спя с рожденичката. Давайте инфото :D

Няма да ти помогнат и 100 чаши, щом меракът ти е да спиш с нея.

П.с. А на Инджинер Ваньо, май му излязаха криви изчисленията!? Нещо много утихна, а така палаво се беше разбушувал...

Споко, спането вече сме го минали... ;) ние може да не сме инж. ама сме сериозни. Аз си намерих кой да ги гравира ама от >

Barmagazin.net :

"Г-не при нас е някаква лудница в момента. Изпълняваме поръчки за цяла България. Всички поръчки от сайта са спрени"

?! Ами да мина през скалда да ги взема?

Г-не, няма кой да ви обърне внимание там. Съжалявам" ...

и ми затвориха.

Няма да ти ги гравират. По-сложно е и е по-скъпо дори. А и става по-гадно.

Намираш една фирма дето се занимава със сувенирна реклама, отиваш при тях, носиш надписа и след няколко дни отиваш да си ги прибереш, но не мисли, че ще стане за нещо по-малко от 2 дни.

Пробвай Студио Лимон.

http://www.studio-lemon.com/

Лазер еКс ме уреждат, правят го това, което ми трябва. Сега номера е, че чЕшите ги нЕма :D :D :D

Няма такива тъпи животни като мен и др. които са подизпълнители на идеята. Цял месец можеше да го свършим това, сега гоним михаля.

On 12/28/2010 at 2:00 PM, lil_stenly said:

Ъъъъм...

Що бе, добре се справяш.

П.с. Пийняците, отдавна са известни на широката общественост.

П.с.2

On 12/28/2010 at 1:15 PM, host said:

Споко, спането вече сме го минали... ;) ние може да не сме инж. ама сме сериозни.

Те пък щото Инжовете са мноо сериозни! Е го примерно, Ваньо. Манджица ми обещаваше..., едно, друго..., а никъв се не види. Ще си остана без мезе и това, е!

On 12/28/2010 at 11:38 AM, Psihara^^ said:

О, Пеше! И ти ли решнуваш! Моля те, остави тази роля на Ангел. Той достатъчно се вживява и драматизира за нашата връзка. Това, което имаме аз и ти никой не мой ни го отнеме!

Защо слагаш кавички. И аз и ти знаем какви ги вършиш под чаршафите. :wub:

До момента с жена не съм те виждал...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...