Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

lil_stenly said:
Аз съм се свил на гълбо в едни одеала пред компа и гледам едни логове, търся бъгове и прочие... скучно ми е доста.

:)

сипи си една ракия, аз съм приготвил захарта, печката е загряла....след малко и греяната ракия също. имам да се лекувам ебаси

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  DON_CHEFO said:
сипи си една ракия, аз съм приготвил захарта, печката е загряла....след малко и греяната ракия също. имам да се лекувам ебаси

Позната историика, и аз така като теб, само че злите духови ги прогонвам с много чесън и чай със сметана + мед към това и антибиотици. Само температурата не сваля вече втори ден. :(

RaptoR e бахти кукувицата, как може да използва лепенките 'Спрял си като идиот!'... Не бива така, момче, не бива.

Чудя се защо се жалвате от студеното време, гледам споменавате винце, ракия, чай... :music

tai said:
Позната историика, и аз така като теб, само че злите духови ги прогонвам с много чесън и чай със сметана + мед към това и антибиотици. Само температурата не сваля вече втори ден. :(

Всички проблеми са от нередовно пийене.

Malkata Veshtica said:
Щом тя не сваля... свали я ти :)

Много е приятно да се гледа валящия снежец зад "защитата" на прозореца и в топлата прегръдка на струята на климатика.

бахмааму. такъв съвпадък, че чак се обърнах да проверявам дали не си зад мен, ама не - стена има, както си знаех.

Абе ще намерим мъж на малката вещица във форума, имах друго очакване, ама виждам, че с mobo и мислите си четете дори :)

host said:

Страдам от тази неличима болест. Не понасям алкохола. По-добре чай да пия отколкото с това да се наливам. :sick

Malkata Veshtica said:
Щом тя не сваля... свали я ти :)

:laughing:

Как ли ще да стане аз нея да сваля, че ме тормози два дни. Освен да се гмурна в навалелия сняг. А покрай това и нещо друго на два крака да сваля и то само с поглед.

host said:
И заболяването на черния ми дроб и то така, нали? Да бе, как не се бях сетил! Ако нещо ми стане с дробовете - ще знам как се действа - ще пропуша наново и яко пиене.

Абе хората в тоз форум само за пийене на алкохол ли са чували? Вие за други течности не знаете ли? :)

Не че нямах това предвид ама скочили тука все едно нИ лизват :) Пък и черното дробче се възтановява ако човек има мярка с пиенето на алкохолец.

А едва ли някой спазва препоръчителните 2.5-3 литра вода на ден на човек - по повод на пиенето въобще. Да не говорим за прием на витамини и минерали. Та нередовното пиене има много аспекти - освен любимия ми (алкохолния).

И... наздраве (тука някакъв джин ми се подмята) :)

И... още нещо. В действителност всички около мен спряха пиенето за последните 2 години. Само малцина останаха. Другите най-много биричка да пийна. Какво стана с тези хора се чудя. Не че е имало с кой да си пия и преди кафето с джина сутрин ама ...!??!

Подписа ти все още е хомо-антро. Обожавам снега. Но не се радвам особено на факта, че тази година се замотах с покупката на зимни обувки...

Това лесно се решава - отиваш в мола, на втория етаж магазина на Merrell и ти си човека :) Жалко, че затвориха магазина на Hi-Tec във Форум Тракия... и че няма смислен магазин на The North Face в Пловдив, че тогава направо там щях да те пратя (магазин Арена на стадион Пловдив).

Malkata Veshtica said:
Рецептичка: Затвори сега очи, запуши си носа с едната ръка, обърни едно концентрирано питие на екс (не е за удоволствие, за лечение е).

После тръгваш смело из снега и сваляш първото двукрако, което си решиш и с квото можеш... Само по-внимателно... да не се разчуе ;)

Рецепти изпълнявам само когато са били лично изпробвани. Живота ми е мил! По чуждо усмотрение хич и не мърдам и малкия си пръст. Що ли? Щото!

На екс пия само плодови шотчета, има само една опасност при тях, да се задавя от семките им.

А ако се замятам в снега все някоя добра душица ще ми помогне. Е тогава жална му майка. Ще сваляме дрехи, страсти и обувки .... хаха

А и в медиите ще научите.

Жена болна от Свиски грип, надборва мирни граждани!!!

Дрън-дрън!

Dreamer, за моите зимни обувки ли беше писаното? Че аз и градски и туристически трябва да взимам... За градски може би ще отскоча до София да видя в ОЧЗ какво предлагат, да видя имат ли нещо на Kamelot, че съм им хвърлил око. А за туристически... още ще поотложа, че не ща да взема нещо за сезон/два...

second.life.syndrome said:
RaptoR e бахти кукувицата, как може да използва лепенките 'Спрял си като идиот!'... Не бива така, момче, не бива.

Чудя се защо се жалвате от студеното време, гледам споменавате винце, ракия, чай... :music

Валя, какъв ти е по-точно проблема?

Да, за теб. Под поотлагане имаш предвид за да вземеш нещо хубаво? И аз трябва да взема някакви след време, че засега карам с едни по-ниски от нужното, но и май нямам желание за високи hiking обувки. Ще си карам с моите Columbia Beartooth S8 докато мога.

tai said:
Тоз аватър много Фрешън. Аресва ми!

Ееее за пръв път някой да ми хареса антро аватар, благодаря! XD

Antares said:
Подписа ти все още е хомо-антро.

Лежащо динго на плаж, направо се скъсва да лъха на хомо хахахах.

Твоята също не е цвете за мирисане. :)

Нещо да не те е яд че така привличам пичовете и пичките, а вие едвам смогвате с едното? хахах :P

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...