Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

djadomraz said:
Мен пък ме накефи - не знаех че съм толкова "популярен"...

Популярен си в добрия смисъл...няма нужда от кавички :) Виж някои се дерат за щяло и нещяло...а ние им гледаме сеира отстрани :bgrin:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  djadomraz said:
Най-хубавите дюнери преди години (към 10тина) съм ял в капана - едни гръцки дюнери където хлебчето беше нещо като палачинка и ги пържеха на момента... невероятни бяха но отдавна са затворени. Има ли някъде нещо подобно в наши дни?
Най-яките дюнери в Пловдив за мен са тези отляво на входа на халите ;)

NEO_DDT said:
Най-яките дюнери в Пловдив за мен са тези отляво на входа на халите ;)

Не са. От евтините "ментета" са... преди на спирката срещу тримонциум в ресторанта там правеха хубави но като тези гръцките които тогава опитах нямаше втори. А сега като се чуе дюнер всички очакват по 2 за леф да ги дават като в Аладин, а онези бяха към 3-4лв единия по тогавашни цени...

Минава ми през главата, че някой най-после трябва да направи пълен торент архив на West Wing.

И че почивните дни са нещо прекрасно :smile:

Blitz_krieg_1941 said:
Това требе да се намери в по-голяма резолюция. Перфектният аватар! xD

Enjoy, щото винаги си оценявал хавите, които съм линквал, награда! :D

eng101fh4.th.gif

Midex - не съм очаквал чак толкова отношения и интервални закономерности, сефте захващам да чета теория, защото реших че е нужно да знам поне малко за композиция. И просто главата ми изведнъж се наля с формули за изчисление на акорди, защото още не съм ги научил наизуст, хармонии, цифри, цифри, интервали ... А аз съм много скаран с цифрите по принцип :D

Curunir said:
Midex - не съм очаквал чак толкова отношения и интервални закономерности, сефте захващам да чета теория, защото реших че е нужно да знам поне малко за композиция. И просто главата ми изведнъж се наля с формули за изчисление на акорди, защото още не съм ги научил наизуст, хармонии, цифри, цифри, интервали ... А аз съм много скаран с цифрите по принцип :D

Цифрите в случая са само начин на обозначаване на конкретния акорд...човек като се позанимае известно време, след това дори и не ги смята кое какво беше, а си ги прави по инерция.

mIRCata said:
Минава ми също през главата, че днес Пламеновците наред с всички други имат имен ден още 50 минути. А Midex и една виртуална :beerchug :beer: не е почерпил

Късно е, чадо...чак сега ти прочитам поста. :bgrin:

Абе к'во става с тоя мой имен ден....мине, не мине някой и друг месец...и току някой се обади, че трябвало да черпя не знам кой си ден....вече имам чувството, че си правят майтап...досега знам за 3 "сигурни" дни в годината, в които имам имен ден....а с вчерашния стават 4 значи... :blink:

Midex said:
Абе к'во става с тоя мой имен ден....мине, не мине някой и друг месец...и току някой се обади, че трябвало да черпя не знам кой си ден....вече имам чувството, че си правят майтап...досега знам за 3 "сигурни" дни в годината, в които имам имен ден....а с вчерашния стават 4 значи... :blink:

Аааа никакви такива. Ще пиеш 1 бира и няма не искам :P

Като е тръгнало така след една година ще трябва да черпи всеки ден.

:werewolf:

d9thc said:
Конструирах си водна лула (bong) с подръчни материали :)

Сега остава да сложиш и снимката със саксията на балкона и комплектът ще е пълен... :bgrin:

Midex said:
Сега остава да сложиш и снимката със саксията на балкона и комплектът ще е пълен... :bgrin:

Е то си е просто добре филтриран метод за пушене. Не става въпрос за противозаконни дейности. :) Има хора които обичат ароматни тютюни например.

А ти за коя саксия си помисли, че говоря? Мислех си за оная с мушкатото, а пък ти какво си разбрал... :lol:

Знам, пушил съм веднъж ароматен тютюн, макар и не минал през вода - доста ми хареса за първо дърпане... :punk

Аз пък от край време не мога да разбера какъв е кефа при пушене и откровенно ми е неприятна миризмата а най-ужасната е на един приятел баща му като пушеше с лула - хем ужким хубав и скъп тютюн си взимаше - смърди та не се трае и то през 2 затворени врати... А после пепелта пък как неприятно мирише не мога да опиша. Може аз нещо да съм чалнат знам ли...

djadomraz said:
Аз пък от край време не мога да разбера...

И по-добре (за разбирането). :)

Иначе по принцип хубавите цигари (и тютюн) не миришат зле - ароматът, останал след тях е почти като този от ароматните свещички на naskonasko. :lol: Но за фасовете съм напълно съгласен - вонят, та се не траят. :sick

Между другото афекс и саксията му ме подсетиха да изкарам от чекмеджето едни отлежали 20 годишни цигари. Навремето едни наши познати ми донесоха една странна кутия от Индонезия (бяха работили там известно време) - запалих една тогава и главата ми се замая още от първата цигара....даже помислих, че е няк'ва местна дрога, но тъй като кутията беше с доста фабричен вид, отдадох замайването на това, че бяха без филтър. Сега като си запалих отново още една след 20-годишното им отлежаване в едно чекмедже...направо си ми харесаха....Имат един много странен аромат, докато дърпаш дима....и засега не забелязвам да ми се замайва главата...знам ли, може вече да са изветрели след толкова време... :P

zlobil said:
запази ми една

Късно е...бяха останали 3...току що допушвам втората и последната ще си я запазя за спомен...обаче за теб специално ще ти запазя един друг уникат....ей сега ще го снимам....brb...

Едит: После ще има да се хвалиш, че си пушил същите цигари, които пуши вълка в "Ну, погоди...". :P Тях си ги купих като бях в Съюза...а щом казвам "в Съюза", значи отново говорим за дълбоко отлежали цигари от времето на соц-комунизма. Интересното при тях е, че също нямат филтър и това, което прилича на филтър, всъщност е тютюна, а бялото се нагъва по специфичен начин (справка: изгледай някоя серия на "Ну, погоди...") и сгънатото играе ролята на псевдо-филтър...тук може би трябва да се намеси Grimjaur, който изкара доста време там и има поглед върху тия неща. :)

2.jpg 1.jpg

От къде ги изкара пък тези бе човек, доста апетитно изглежда за дробовете ми... трябва да обявяваш търг за подобни неща.

:werewolf:

Между другото има малък шанс цигарата да е хванала плесен, е плесен се използва за антибиотик, така че няма проблем, цигарника ми харесва... аз имам един стар от дядо ми и си слагам в него цигарите, малко е учукан обаче аз се привързвам към стари вехториики много.

:shapeshifting: > :werewolf:

Няма как да са хванали плесен, тъй като са съхранявани на изключително сухо място без грам влага.

Сега между другото в същото забутано чекмедже, дето не бях отварял от много години, открих и друго нещо, също толкова интересно - в една кутия от БТ (на малките БТ, Стюардеса и Слънце не им говорят нищо, но тия с малко повече годинки знаят за какво говоря).....та в една кутия от БТ намерих Житан (GITANE) - изключително популярни френски цигари без филтър....навремето ги бях купувал от Кореком, щото само там ги имаше...сега си запалих една - ей....носталгия пуста...преди 20 години не можех да дръпна силно от тях, защото падах директно под масата - изключително силни. Сега обаче са поизветрели и са станали доста по-леки, като интересно, че ароматът им се е запазил, а и ги пуша през филтър все пак...от тия пластмасовите филтърчета за еднократна употреба...тая нощ се е видяло, че ще се тровя носталгично и тотално... :ph34r:

Впрочем слънцето наистина само го помним :D нищо повече.А като стана въпрос за безфилтърни.Последно едни пуретки без филтърче си бях взел, май Вилиджър се казваха, меденки...арни бяха.

Midex said:
Едит: После ще има да се хвалиш, че си пушил същите цигари, които пуши вълка в "Ну, погоди...".

Интересното при тях е, че също нямат филтър и това, което прилича на филтър, всъщност е тютюна, а бялото се нагъва по специфичен начин

Всъщност Вълкът пуши "Беломор"."Богатирските" са били скъпи по онова време.Но на външен вид разлика няма.Има още два вида такива цигари - "Подолец" и "Казбек".

А добро утро.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...