Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

PSYCHOSIS said:
Три дни подред познавам мачове, но не ги играя. Сега ако пусна нещо, съм сигурен, че няма да излезе...идиотска работа!
Пусни утре една 1-ца за ЦСКА - Локомотив Пд. :)

Поздрав:

"Ще ти купя дънкена пола.

Ще ти купя дънкена риза!(2)

припев:

Бона сера, мале, дискотека бе.

Синьорина, мале, чао, чао бее!(2)

Ще ти купя ор'гинални дънки,

да ги носиш с бели маратонки!(2)

припев

Ще ти купя и бяла блузка

да ми дадеш една целувка!(2)

припев" :lol:

Това е парчето! :D Няма такъв текст! На всичкото отгорве жена го пее! 2 часа вече се хиля!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Много бавно се точи този петъчен следобед. Обаче остана само половин час до традиционното петъчно бирено парти! :beerchug

Сега ставам и нямам никаква представа к'во ще правя неска.. и т'ва хич не ми харесва..:)

Tomahawx said:
Сега ставам и нямам никаква представа к'во ще правя неска.. и т'ва хич не ми харесва..:)

Хаха, и аз така. За момента аз и моя милост пием кафета и ровим в нета, слушайки музика (vol. max :lol: ) И се чудя как още го търпя това ISP, като го хвана тоя модем дирекшюн през прозореца :angry1

Сега забелязвам.. Честит рожден ден на netrootbg , пожелавам ти всичко най-хубаво и приятните моменти и щастието да не те напускат :)

Доста време го отлагах, но днес е денят!

След малко постилам терасата, слагам предпазните очила, каската, гумените ръкавици и започвам да боядисвам...

Тая рамка ще я продам, нейната //пииийп//

Ред:

Днес са ме обзели яко демоните. Просто не ме свърта в т'ва тяло. Жаждата за кръв, болка и страдание е доста силна...

Много странно. Чувствам се evil. Бахти... не трябваше да помирисвам оная бутилка с Терминатор... Мале, надрусах се с бои :) А още не е почнало същинското пръскане :]

Луд ли си?! Наеш к'во е яко, като са те обладали демоните да пускаш по някоя бясна планинска пътека? Като стигнеш долу (ако си жив, разбира се... и ако от колелото ти е останало нещо) сърцето ти ще се пръсне, краката те болят, колената ти почти не работят, от демоните няма и помен - хваща ги шубе на третия камък, от който скочиш :) Ама ся... като няма к'во да карам ще ме изядат :)

Ред: Абе вие виждате ли ми аватар и подпис? Че при мен не ги зарежда...

Lud sam Pesho, yam jelyazo.Az predpochitam da gonia demonite na poligona...Jalko, che tuka riadko trenirat verijen desant, mnoo e iako...Ebal sam gi v demonite, kato potarchish 2-3 chasa s edna kamara djundjurii po tebe.... :wacko: A inache ni avatar, ni podpis, ni diavol, ni diavolica...

Минава ми през главата, че съм половин герой. Изтърпях събота вечер, работейки в МакДоналдс. Адски ужас е, на всичкото отгоре работих над 9 часа, добре че имаше малко стимуланти, че иначе щях да пукна. Сега смятам да направа едни 12 часа сън и довечера пак на работа :( Ама няма как, трябва да се работи :)

Antares said:
Луд ли си?! Наеш к'во е яко, като са те обладали демоните да пускаш по някоя бясна планинска пътека? Като стигнеш долу (ако си жив, разбира се... и ако от колелото ти е останало нещо) сърцето ти ще се пръсне, краката те болят, колената ти почти не работят, от демоните няма и помен - хваща ги шубе на третия камък, от който скочиш :) Ама ся... като няма к'во да карам ще ме изядат :)

Ред: Абе вие виждате ли ми аватар и подпис? Че при мен не ги зарежда...

За първи път да ти видя и Аватара....

За байкването и аз това съм забелязал - само че при мен трябва да си правя отвреме на време почивка, че така почвам да ми треперят ръцете и краката, че не мога да продължа..... Който не го опитал не е знае...

btw не знам дали знаете сайта - http://www.4-seasons.tv/ , там има такива клипчета(в началото пускат реклама и после е самото клипче), че кръвта ми почва да кипи...

B)

chistacha said:
Пролетното почистване не е шега работа!
Мани, мани... Ако скоро не си измия прозорците - картината отвън ще стане хептен черно-бяла... Аз се чудя що тая софийска мъгла не се дига... докато не отворих прозореца :)

Теб са те обвзели демони ли ?

Аз ще убия някой скоро ... ако интернета не ми тръгне нормално естествено .

Звъня няколко пъти на шефа директно и никаква полза , иначе съм по цяла нощ на компютъра ама като не мога да отворя форума не става да се пише в темата за "неспящите" хора !

:laughing:

Thief said:
half-a e golqma zaribqvka :) Osobeno chasta s lodkata

Мн е забавно нали? Аз първият път като я минавах успях да се бъгна.... пък си мислех че е проектирано идиото-устойчиво... :lol:

chistacha said:
Пролетното почистване не е шега работа!

ти нали си ЧИСТАЧА! не би трябвало да имаш проблеми.

Antares said:
Мани, мани... Ако скоро не си измия прозорците - картината отвън ще стане хептен черно-бяла...

любовта е черно-бяла! :punk

Доживях да изпитам насладата да съм обща работничка на строеж :lol: ужаст!!! Всяко мускулче от тялото ме боли, но поне знам че това е в името на нещо хубаво, за сътворяването на бащиното огнище и уютното местенце където ще се чувствам сигурна и у дома си :wub:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...