Jump to content
BulForum.com

ТУ Пловдив

pns

Recommended Posts

Абе да ти кажа и на мен ми е малко антипатичен, още от пръв поглед, но все пак ще си го купя...заек съм, а каза че на изпита давал 5мин бонус справка... мои помогни :lol:

ФМУ съм... тва значи че нещо повече метали, строежи решетки и такива ти простотии...предплагам

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply
  DON_CHEFO said:
Абе "дърто" :lol: :lol: :lol: :P я дай подсказка за ДОНЯ ШИШКОВА кво да правим при нея. Трябва ли учебник и по-точно необходим ли е за добро впечаление :) . Тоя по ОИТ се има за владетел на света, а по ЕЕ не знам от чий чеп ще учим :) :) Ти имаш ли нещо при Генов щото той дава бенефис тоя семестър ;)

Дано имате поводи за тази песен. Задължителна е за всеки студент Kristali-Studentski_Jivot.mp3

При Шишкова фатката е да си редовен на лекции и нямаш никви дертове.Записваш възможно най-много което успееш и изпита си го взел.Тя държи на формули и графика а не да и пишеш свободни съчинения.На мен ми се чудиха как с половин страница текст и тук таме някоя формула имам 5 те със сумати изписани имали 2 ;) Преписваш си формулките от даската хваташ цаката как се извеждат и повече не ти трябва :)

За колегите от ФМУ факултета незнам кой ви излъга да се запишете.Не ви ли казаха че там завършването става адски трудно.Просто докато е време търсете цака да се местите във ФЕА ;)

DON_CHEFO said:
Тва за помненето и за лекциите ми стана ясно още от първата лекция. :rolleyes: . Ел. техника ли си учил. Аз съм в такава специалност сега :).

Дам, точно. Даже и магистратура завърших същата специалност. ;)

Eleutherios of Pelorygion said:
Абе да ти кажа и на мен ми е малко антипатичен, още от пръв поглед, но все пак ще си го купя...заек съм, а каза че на изпита давал 5мин бонус справка... мои помогни :lol:

ФМУ съм... тва значи че нещо повече метали, строежи решетки и такива ти простотии...предплагам

Ще се справите бре. Щом аз успях. А аз определено не ставам за инженер :lol: Ай отивам да смятам, че майката си....................... :(

• 1 month later...
  Eleutherios of Pelorygion said:
Да, но ако си ФМУ недей да идваш. Този където идва от София по ОК и КАД няма да идва и сме айляк.

ФМУ съм. Предполагам, че за Динев става въпрос. :)

Той Динев не само на ФМУ-то води така че и ФЕА няма да карат при него :)

jozo said:
Той Динев не само на ФМУ-то води така че и ФЕА няма да карат при него :)

Той май не е от "нас"........май "левичар" си пада ако се сещаш. Иначе неска в унито само ел.техника 3 и 4-ти курс видях и няколко каки от ИМ :):).

• 3 weeks later...

Малко нахално от моя страна ама аз все пак да попитам...

По информатика трябва да се прави някакъв проект на Word-а. Някой да знае дали някъде има готови, че не ми стигат тъпите чертежи и протоколи ами и проект трябва да правя... :(

Fibaman said:
Малко нахално от моя страна ама аз все пак да попитам...

По информатика трябва да се прави някакъв проект на Word-а. Някой да знае дали някъде има готови, че не ми стигат тъпите чертежи и протоколи ами и проект трябва да правя... :(

Я дай малко повече инфо за тва на WORD...........аааа сетих се. Начи при мен беше свободно избираемо и трябваше да има няколко картинки, няколко БОЛДВАНИЯ, няколко ИТАЛИК, подравнени абзаци и т.н Аз писах за историята на Ферари. По точно си я свалих от нета и сложих няколко картники и една две таблици и хубаво се скарахме се доцента на тема Ф1 и пак имам 5 де :):):). Лесно е и не отнема много време. Оформяш добре началната страница и просто научаваш какво си правил в тоя проект щото ще те питат. Общо взето 30 мин работа. Иначе за чертането има ли лаф: "колеги семестъра отдавна свърши" :)

Mи лесно е...какво толкова един смотан текст да оформиш.

Моя проект е готов още от миналата седмица, само да сложа една таблица от ексела и е пушка...

И Фибман, внимавай като взимаш готови проекти, защото им е втръснало сяка година едни и същи.

То за готовите поне идея да ми дадат, не че тях ще предам. Нз на вас коя ви е по информатика ама на нас като почна да ни обяснява какво трябвало да има и бла бла бла .... и ме заболя главата.

Иначе ще прежаля час-два и ще измисля нещо стига да си харесам тема, за която да пиша... :(

Ми при Декова съм, тя е пекана. Ако не бях я помолил даже нямаше и да ни обясни за какво става въпрос, но като и отворих тема и цял час не млъкна.

Иначе на ме ми отне 2 часа, със сърфирането в нета и слушането на музика, така че не е нищо особено...каквот и да направиш се ще минеш.

Аз искам 6 :D

• 2 weeks later...

Ако съм освободен от физическо трябва ли да ходя за заверка или не ? И ако трябва да ходя при кой?

Fibaman said:
Ако съм освободен от физическо трябва ли да ходя за заверка или не ? И ако трябва да ходя при кой?

ами мисля при шеф катедрата, ама само първия семестър мяй трябваше

Fibaman said:

Tрябва. При Ангов ако все още е той шеф катедра ;).

• 1 month later...

Абе момчета... Малко странен въпрос... Колко вървят изпитите там? :) И имате ли си "човек", който ги урежда тия раоти? :) Ако Ви е срам да споделяте подобна информация, моля пишете ми на ПМ, че ми е важно.. :)

Psihara^^ said:
Абе момчета... Малко странен въпрос... Колко вървят изпитите там? :) И имате ли си "човек", който ги урежда тия раоти? :) Ако Ви е срам да споделяте подобна информация, моля пишете ми на ПМ, че ми е важно.. :)

1.Зависи от изпита за който става въпрос цената е ралична.

2.Има със сигурност някой човек аз лично не го знам, сигурно е от общежитието или там на 100% го знаят кой е.

Вай лели хафтииии. Все съм виждал зор, ама като тоя не съм. Вече е почти 9-ти, аз дори за два предмета не съм научил. Кофти много кофти

DON_CHEFO said:
Вай лели хафтииии. Все съм виждал зор, ама като тоя не съм. Вече е почти 9-ти, аз дори за два предмета не съм научил. Кофти много кофти

ХахахахХАхХАхахАхха.Аз винаги до 9-ти съм знаел само малко за 1 изпит.Сега за сефте уча за 2 едновременно.Иначе да 3-ти курс е много ебано :bgrin:

jozo said:
ХахахахХАхХАхахАхха.Аз винаги до 9-ти съм знаел само малко за 1 изпит.Сега за сефте уча за 2 едновременно.Иначе да 3-ти курс е много ебано :bgrin:

Ми аз утре се надявам да свърша ЕА поне теорията и после задачи и ако фана малко по ЕМ ще съм цар.

Много подкрепям

Олеее 1-вия ми студентски изпит мина! :) Ако се окаже и че съм го взел ще е идеално! Ако ли не имам още 2 възможности... :D

Живи и здрави пък другото ще го избутаме!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...