Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Снощи по някакво радио чух една песен която ми е пределно позната но от нея сега си спомням само "never alone never alone" a това го има едва ли не във всяка 2ра песен... някой да се сеща случайно за тази песен?

2 Brothers On The 4th Floor - Never Alone ?

Търся песен мисля че стилат е ХАУС и се пее на припева "forget the world,forget the world,forget the people..forget the pain... " мисля че е от началото на това лято... :)

DJ Tiesto - Athena

едит1: извинявам се, просто не съм обърнал достатъчно внимание, утре ще я потърся... предполагам се е обвързано с залгавието на песента

едит 2: Белов ще черпиш пич :) касическото изпълнение е

Търся едно популярно хаус парче май п орадиото съм го чувал но последно го слушах в Фамозо пееше се от една женка и пееше нещо от сорта на generation,generation,generation....и така няколко пъти повече не се сещам да ви улесня ако някой го намери може и ЛС да драсне ;)

Търся едно популярно хаус парче май п орадиото съм го чувал но последно го слушах в Фамозо пееше се от една женка и пееше нещо от сорта на generation,generation,generation....и така няколко пъти повече не се сещам да ви улесня ако някой го намери може и ЛС да драсне ;)

Пробвай Greg Cerrone - Invincible

преди известно време слушах едно парче което като музика много прилича на Scooter, ама не е той

единствения текст в песента (до колкото си спомням) е само "МОСКВААААААААААААААААА" :D (предполагам, че е руснак... )

и така... някой знае ли на кой е, то е почти сигурно, че песента се казва Moscow или ...?

Здравейте :) Тарся песничка в която се пеее нещо от сорта " Кока кабана .... ала бала и накрая се чува ищар " това е нещо като припев или по-точно мисля че почти само това се пееше изпалнява се единствено от мъж.Песента е от това лято доста беше нашумяла :)

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :rolleyes:

Carlos Silva feat Nelson Freitas - Cre Sabe 2008 (Hardwell Sunset Remix).mp3 :lol: :lol: :lol:

Търся песен мисля че стилат е ХАУС и се пее на припева "forget the world,forget the world,forget the people..forget the pain... " мисля че е от началото на това лято... :)

John Creamer & Stephane K - Forget the World [original mix].mp3 :lol: :lol: :lol:

Трябва ми една песен, която беше изпята от гостите (група, мисля че се казваше Нойа или Ноуа или поне нещо подобно) в шоуто на Слави на 27.11.08, шоуто имаше рожден ден тогава 8 години, който е гледал шоуто се надявам да знае.. мерси :)

Трябва ми една песен, която беше изпята от гостите (група, мисля че се казваше Нойа или Ноуа или поне нещо подобно) в шоуто на Слави на 27.11.08, шоуто имаше рожден ден тогава 8 години, който е гледал шоуто се надявам да знае.. мерси :)

N.O.H.A. (Noise Of Human Art) - Tu cafe :)

Ima edna pesen,koqto puskat otskoro po NRJ. Neshto kato rap e (na angliiski) pripeva e jenski vokal na nqkakyv drug ezik. Ako nqkoi se seshta da pomaga :confused :music :hump:

преди известно време слушах едно парче което като музика много прилича на Scooter, ама не е той

единствения текст в песента (до колкото си спомням) е само "МОСКВААААААААААААААААА" :D (предполагам, че е руснак... )

и така... някой знае ли на кой е, то е почти сигурно, че песента се казва Moscow или ...?

Probvai DJ Smash - Moscow never sleep (nqkade go pishat slips) Nadqvam se da sym ti pomognala

Здравейте! Търся едно поостаряло вече парче от 90-те но не знам нито кой го изпълнява нито как се казва песента.Затова ще съм Ви много благодарен ако някой ми помогне.Ето линка от където да чуете за какво става на въпрос и благодаря предварително! :lol:

http://4storing.com/links/lv1y8/78966289ec...6293df05adb9fb6

Здравейте! Търся едно поостаряло вече парче от 90-те но не знам нито кой го изпълнява нито как се казва песента.Затова ще съм Ви много благодарен ако някой ми помогне.Ето линка от където да чуете за какво става на въпрос и благодаря предварително! :lol:

http://4storing.com/links/lv1y8/78966289ec...6293df05adb9fb6

Gala - Let a Boy Cry

Dnes kym 13:30 po nrj pusnaha mnogo qka pesnichka myj q pee.pripeva beshe neshto ot roda na

baby,i love you...baby,i need you...for eternity.ako nqkoi se seshta da kazva pls. i za oshte edna koqto pak puskat po nrj pee se na angliiski a pripeva go izpylnqva jena i e na nqkakyv drug ezik

DJ Smash - Moscow never sleep {(s) (slips)} :music

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...