Jump to content
BulForum.com

harmonika

Members
 • Content Count

  547
 • Joined

 • Last visited

About harmonika

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 03/03/1995

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Interests
  BJJ, grappling
 1. Опаковъчно ми трябва. За коя търговия става въпрос? Брезовско шосе ли?
 2. От къде мога да купя стреч фолио?
 3. Препоръчаха ми очна клиника, която се намира някъде в уличките срещу Военна Болница. Някой има ли представа как се казва и какъв й е точния адрес?
 4. Да, всички бг оператори предлагат бизнес смс, но само в тяхната мрежа. А всички получатели, на които искам да пратя смс-и се намират главно в Азия. Да, това не е лошо като идея, ще го помисля, благодаря...не става въпрос за евтино и скъпо в случая 800 смс-а не са чак толкова много и всичко няма да излезе повече от 100лв.
 5. Мда, в случая не търся безплатно нещо. Има вариант дори да закупя карти за целта, но си е хамалогия да се пращат 800 смс-а. А и искам да е по-професионално, а не да излиза номера на изпращащия. Един вид системен смс. За сега не откривам вариант, но все още търся
 6. Някой знае ли сайт или сайтове за изпращане на смс-и. Искам да изпратя 800 бизнес смс-а на различни получатели, всички извън България и ползващи различни оператори. Проверих всички бг мобилни оператори - непредлагат такава услуга - пращат смс-и само на техните абонати, а на мен ми трябва да изпратя смс-и на хора в Дубай, Китай, ОАЕ и т.н. Дайте идеи, че нещо не се сещам.
 7. Търся една песен и знам как се казва и кой е изпълнява. Казва се Kisses на Bent. Ще съм благодарен, ако някой помогне. Става дума за песента от http://www.youtube.com/watch?v=sb0bxbwxWR4...feature=related
 8. Имам задача с повишена трудност или поне за мен е такава. Търся едно парче, което чух в Брилянтин и записах част от него на телефона си. Търсих в нета с част от текста, но не успях да намеря изпълнителя. Тази част, която записах качих в http://www.megaupload.com/?d=HQM7JJOT Пее се "...I want to let you go, this is your time you can make it .........(нещо, което не разбирам) I want to let you go" - и това го пее една мацка. Ако някой помогне хвала на умението му да открива песни и познава музика!
 9. С какво да преформатирам pdf в jpeg?
 10. Имам следното питане. В жилищна кооперарция на първия етаж има офис. Има ли фиксирана сума по закон, която трябва да плащат офисите за поддъжка на входа(тъй като те не плащат асансьор, но пък човекопотока е най-голям би следвало да плащат най-много)?
 11. Прав си. Не е луд тоя дето прави баницата, а този, който я яде. Съвсем по правилата си е да продаваш каквото и да било, разрешено от закона, било то старо или ново. Аз не коментирам това в случая. Спекула не е мръсната дума в случая. Щом има купувач и продавач на дадена стока и те се срещат на определена цена здраве и берекет да има. Подразни ме друго - тоя шушумигар се хвали как от насрани гащи и скъсани чорапи бил направил 800лв еди коя си година. Друг форумен член пък продава някакви стари гуми, дето много приличат на гумите на познат, който след като му бяха откраднати от избата остави благодарствена бележка на крадците. Идеята ми е, че трябва да си доста изпаднал клошар за да се хвалиш с 800лв от насрани гащи, защото с годишен доход от 800лв е по-добре да се замислиш да си прегризеш вените за по-малко мъки. Аз лично старите си дрехи ги подарявам или хвърлям. Моля, ако има разстроени от писанието ми, нека това да не бъде повод за допълнителни словоизлияния, а ако съм предизвикал у някой нотки на агресия - чрез лично съобщение може да уредим някаква среща.
 12. Не се оплаквай, шушумиго! Много ясно, че ще те вързват хората. Стари парцали ще ми продава, пък и нацупен, но за сметка на това много щедър, че е направил реверанс на момчето с 2-3лв. Такъв търгашин е цяло щастие за форума. Истински Рокфелер - продавал ябълки и станал милионер.
 13. След като видях да се продава това https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=54377 се чуда кога някой ще си пусне насраните гащи за продажба. Срама нямат някои за жълти стотинки
 14. Хмм това като гледам е Света Неделя и точно в 15.50 и аз минах от там. Добре, че сега го обърна на дъжд
 15. То хубаво гърдите ма зърната да не са като телефонна шайба, че тогава почват едни междуселски разговори...
×
×
 • Create New...