Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Аз търся една песен само че не мога да обясня много добре за какво става въпрос пее я жена и не е нова...може би от 5-6 години или повече и текста и не е съвсем свързан в смисъл има малки паузи между изразите...не си спомням подредбата но се пееше нещо от рода на "you won't see ... the heaven ... the trouble ... in your eyes" доста я въртяха по радиото преди...ако някой се сети да казва името :P

Имам 2 песнички, но съм ги записал от тонколоните на PC-то. Къде може да се качат. Има ли някво място така за качване където могат да се прослушват на момента или трябва в някав share сайт?

Свали една пълна дискография на Фил Колинс, все ще я уцелиш накрая :P

[Edit] Корекшън, може и Дженезис да е, просто пее Фил Колинс в нея, но нямам идея дали е соло или с Дженезис. [/Edit]

Може и някъде из темата да пише, обаче 440 страници как се преглеждат.

Коя е мелодията (изпълнител и име на песен) с която балета посреща Слави Трифонов. Върти ми се из главата TOTO или CHICAGO, ама само това. Ровя се из техни албуми, ама не я откривам.

Ето и линк тук от шоуто. В края на клипчето започва мелодията за малко.

Благодаря предварително.

Как се вика на песента, която свири Куку Бенд, като влиза гост?

http://www.vbox7.com/play:a5f32446 1:20 минута...

Докато търсих отговора на маоя въпрос, поппаднах на твоя отговор: Something Happened On The Way To Heaven, ФИЛ КОЛИНС

Клип

Може и някъде из темата да пише, обаче 440 страници как се преглеждат.

Коя е мелодията (изпълнител и име на песен) с която балета посреща Слави Трифонов. Върти ми се из главата TOTO или CHICAGO, ама само това. Ровя се из техни албуми, ама не я откривам.

Ето и линк тук от шоуто. В края на клипчето започва мелодията за малко.

Благодаря предварително.

На прав път си - Chicago - Hard To Say I'm Sorry само че след 4-тата минута ;)

Малко помощ и за мен. Търся една песничка от 80-те, да не и по-рано в която се пееше Get Up ......

Да не би да говориш за Technotronic - Get Up

You kiss me lah lah lah oooooo you touch me lah lah lah ooooo :lol: Някой ако се сеща да казва. Чувал съм я по радиото няколко пъти, което ме кара да мисля, че е популярна песен :)

Edit: @jop4423 Благодаря ти :)

You kiss me lah lah lah oooooo you touch me lah lah lah ooooo :lol: Някой ако се сеща да казва. Чувал съм я по радиото няколко пъти, което ме кара да мисля, че е популярна песен :)

Blero - Sexy Moves

Някой знае ли как се казва песента която във филма Wanted пускат в 7 минути и 30 сек и после пак в 11 и 30 пее се нещо такова : I believe i can see the future cause i repeat the same routine i think i used to have a purpose...

хора преди време чух една песен мисля че беше някакъв хаус в който се пееше "I beat that bitch with a bat I beat that bitch with a bat I beat that bitch with a bat I beat that bitch with a bat.........." моля някой ако я знае да ми каже :) 10х предварително

здравейте,много ще съм ви благодарен ако ми кажете как се казва песента която звучи от това клипче :unsure: ,песента е може би от 70-те, питах на много места и никой не я знае :unsure:

ето го и клипчето : http://zazz.bg/play:1553db6c

благодаря предварително

хора преди време чух една песен мисля че беше някакъв хаус в който се пееше "I beat that bitch with a bat I beat that bitch with a bat I beat that bitch with a bat I beat that bitch with a bat.........." моля някой ако я знае да ми каже :) 10х предварително

JOHNNY DANGEROUS - BEAT THAT BITCH WITH A BAT moje bi e tazi?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...