Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Някво ново денсче ... Пее се нещо от рода на shakin around ... breakin down или нещо подобно въртят го бая :)

ra4e-f said:
tarsq edna pesen na edna negarka,koeto predi nqkolko godini be6e mnogo izvestna,davaha po mtv :D v klipa e oblqkana kato orientalska tanciorka daje pesenta e v takav stil! :D nqkoi moje li da pomogne?!

Truth Hurts - Addictive :confused

Търся една нова рап песен в клипа има един огромен негар полицай/борец който бие рапъра дето пее песента :punk (рапъра носи бреки)

chistacha said:
Търся една нова рап песен в клипа има един огромен негар полицай/борец който бие рапъра дето пее песента :punk (рапъра носи бреки)

май е chamillionaire ft. crazybone-ridin' dirty

търся една песе, чиято изпълнителка е жена. песента не е нова..въртят е по Милаголд. припева е "tonight your gonna burn like Jessy Jammess"

Как се казва песента дето пя Камен Воденичаров в survivor тая вечер? Част от текста е "Няма,няма да вървя с наведена глава,ще намеря смисъл да остана ,трябва да оставиш смело някакви следа,че си тук и не си избягал"

Honey said:
Как се казва песента дето пя Камен Воденичаров в survivor тая вечер? Част от текста е "Няма,няма да вървя с наведена глава,ще намеря смисъл да остана ,трябва да оставиш смело някакви следа,че си тук и не си избягал"

"Не съм избягал" се казва

Търся песните от този филм тук

по специално тарся песента на , която става зубара на сцената и започва да пее няква песен , която я е слушал от негов съученик в класа му по математика ( леле как го обясних ) но няма да откажа и другите песни .

Moje li nqkoi da mi kaje kak se kazva par4eto ot fiyma Bring it on: All or nothing

kadeto igraqt krump......

tyrsq go ot 2 meseca i za sq samo nqkyf omotan instrumental mu namerix det e 01:50min :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Nqkoi moje li da mi kaje imeto na par4eto ot filma Bring it on : Allor nothing...tam kadeto igraqt krumping....

6oto go tyrsq ot 2340927537532 meseca i ni6to nenamiram...i za tfa mom4e deto dava primeri s google.com s LYRICS ....da probva da go nameri toi.....google SUX!

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

VaNDaL said:
Moje li nqkoi da mi kaje kak se kazva par4eto ot fiyma Bring it on: All or nothing

kadeto igraqt krump......

tyrsq go ot 2 meseca i za sq samo nqkyf omotan instrumental mu namerix det e 01:50min

Nqkoi moje li da mi kaje imeto na par4eto ot filma Bring it on : Allor nothing...tam kadeto igraqt krumping....

6oto go tyrsq ot 2340927537532 meseca i ni6to nenamiram...i za tfa mom4e deto dava primeri s google.com s LYRICS ....da probva da go nameri toi.....google SUX!

От чичко ти гугълИмайте 5 минутки търпение да ползвате една търсачка.

Raging Fire said:
търся една песе, чиято изпълнителка е жена. песента не е нова..въртят е по Милаголд. припева е "tonight your gonna burn like Jessy Jammess"

Cher - Just Like Jesse James :punk

Nitro said:
От чичко ти гугълИмайте 5 минутки търпение да ползвате една търсачка.

Mersi no ne e tova...tyrsq ot Bring it on : All or nothing.....a ne ot Bring it on....demek tyrsq ot 3tata 4ast na filma....a v google i da go tyrsi6 nqma da go nameri6 2 meseca tyrsih tam :D

Искам да ви попитам как се казва песента чиято мелодия съвпада с тази на The Drill - The drill но има нещо различно в нея пееше се нещо май..много е зарибена..по радио сити я пускат.. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...